Hjemmelavet fiskefilet med sundere remulade

Inspiration til påskefrokosten – opskrifter og tilbehør

Påskefrokost

Påsken nærmer sig med hastige skridt.. kan du mærke det? Det samme gør påskefrokosten også. Uhm, jeg elsker påskefrokost. Til hverdag spiser jeg sjældent “rugbrødsmadder” eller smørrebrød om man vil. Det er bestemt ikke, fordi jeg ikke kan lide det – jeg ved egentlig ikke hvorfor?

Til gengæld, så elsker jeg de højtidelige frokoster, som til jul, påske og pinse. Særligt påskefrokosten er jeg vild med – fordi den bugner af fisk, skaldyr, æg og de lidt lettere retter. Min kæreste og jeg tyvstartede lidt i sidste uge, da vi var i sommerhus. Vi fik vist lavet lidt rigeligt, hvorfor vi også havde til næste dag. Hvad pokker, det er jo kun påske én gang om året.

Til vores påskefrokost fik vi blandt andet fiskefilet med remulade, stenbiderrogn, laks m. hytteost og dildcreme, smilende æg og rejer, kyllingesalat og oste.

INSPIRATION TIL PÅSKEBORDET

Påskefrokost{ Laks med hytteost og hakket purløg samt æg og rejer, to dejlige klassikere }

Påskefrokost{ Lækker hjemmelavet kyllingesalat med purløg og kapers. Smager dejligt på ristet rugbrød }

Påskefrokost inspiration
{ Lækre brød. Til venstre et lækkert surdejsbrød og til højre et grydebrød med oliven }

Hjemmelavet fiskefilet med sundere remulade{ Hjemmelavet fiskefilet med sundere remulade, find opskriften lige her }

TAK, FORDI DU LÆSER MED ♥

Følg også gerne med på min Facebookside, eller Instagram og Bloglovin

Kærligst Maria Charlotte

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjemmelavet fiskefilet med sundere remulade