Rabarbertrifli med knas

Rabarbertrifli med knas

Rabarbertrifli med knasLad os blive fortsætte lidt med rabarberne, nu de er i sæson. For et par uger siden bagte jeg rabarbermuffins, som virkelig blev gode(!). De blev spist i løbet af kun få dage herhjemme. Eftersom jeg fik et kæmpe bundt med hjem, valgte jeg at fryse resten ned, så jeg senere kunne tage dem op til en portion rabarberkompot.

Jeg synes virkelig rabarberkompot er lækkert og jeg bruger det på dagligt på min morgenmad. Fx pandekager, vafler skyr, yoghurt eller grød, når de er i sæson. Det bliver spist ret hurtigt, så derfor laver jeg altid en stor portion.

RABARBERTRIFLI

I denne opskrift har jeg valgt at bruge kompotten til en trifli, som jeg spiste her til morgen. En hjemmelavet trifli med æble eller rabarbertrifli er altså så godt. Jeg elsker trifli – både den tunge med makroner, men også som her: med hjemmelavet müsli. Jeg lavede som sagt to, og den anden gemmer jeg til senere. Så kan jeg nuppe den som snack/dessert. Selve triflien består egentlig bare af kompotten, lagt i lag med vaniljeskyr og en sukkerfri müsli. Du kan evt. købe en honningristet eller afprøve denne.Rabarbertrifli med knas

FÅ OPSKRIFTEN PÅ HJEMMELAVET RABARBER TRIFLI HER:

5 fra 1 stemme
Rabarbertrifli med knas
RABARBERTRIFLI MED RABARBERKOMPOT
Forb. tid
10 min
Tilb. tid
10 min
Samlet tid
20 min
 
Ret: Dessert, Morgenmad
Antal: 2 Portioner
Ingredienser
Sådan gør du
  1. Start med et lag skyr. 

  2. Derefter rabarberkompot og müsli. 

  3. Fortsæt sådan til dit glas er fyldt op. 

  4. Velbekomme.

Rabarbertrifli med knas

Del med en du holder af:

2
Skriv en kommentar

avatar

  Abonner  
Nyeste Ældste Mest upvotede
Giv besked om
Anna Nordenlund
Gæst

Hej søde! Nu har jeg luret lidt rundt på din side i dag, og hvor er den dog bare smuk! Viiiirkelig smukt layout og dejlige billeder. Måtte lige dele, for har hidtil kun set den over telefon, og den er bare endnu flottere på computer!

marialottes
Gæst

Hvor er du bare sød

Rabarbertrifli med knasLad os blive fortsætte lidt med rabarberne, nu de er i sæson. For et par uger siden bagte jeg rabarbermuffins, som virkelig blev gode(!). De blev spist i løbet af kun få dage herhjemme. Eftersom jeg fik et kæmpe bundt med hjem, valgte jeg at fryse resten ned, så jeg senere kunne tage dem op til en portion rabarberkompot.

Jeg synes virkelig rabarberkompot er lækkert og jeg bruger det på dagligt på min morgenmad. Fx pandekager, vafler skyr, yoghurt eller grød, når de er i sæson. Det bliver spist ret hurtigt, så derfor laver jeg altid en stor portion.

RABARBERTRIFLI

I denne opskrift har jeg valgt at bruge kompotten til en trifli, som jeg spiste her til morgen. En hjemmelavet trifli med æble eller rabarbertrifli er altså så godt. Jeg elsker trifli – både den tunge med makroner, men også som her: med hjemmelavet müsli. Jeg lavede som sagt to, og den anden gemmer jeg til senere. Så kan jeg nuppe den som snack/dessert. Selve triflien består egentlig bare af kompotten, lagt i lag med vaniljeskyr og en sukkerfri müsli. Du kan evt. købe en honningristet eller afprøve denne.Rabarbertrifli med knas

FÅ OPSKRIFTEN PÅ HJEMMELAVET RABARBER TRIFLI HER:

5 fra 1 stemme
Rabarbertrifli med knas
RABARBERTRIFLI MED RABARBERKOMPOT
Forb. tid
10 min
Tilb. tid
10 min
Samlet tid
20 min
 
Ret: Dessert, Morgenmad
Antal: 2 Portioner
Ingredienser
Sådan gør du
  1. Start med et lag skyr. 

  2. Derefter rabarberkompot og müsli. 

  3. Fortsæt sådan til dit glas er fyldt op. 

  4. Velbekomme.

Rabarbertrifli med knas

Del med en du holder af:

2
Skriv en kommentar

avatar

  Abonner  
Nyeste Ældste Mest upvotede
Giv besked om
Anna Nordenlund
Gæst

Hej søde! Nu har jeg luret lidt rundt på din side i dag, og hvor er den dog bare smuk! Viiiirkelig smukt layout og dejlige billeder. Måtte lige dele, for har hidtil kun set den over telefon, og den er bare endnu flottere på computer!

marialottes
Gæst

Hvor er du bare sød

TILMELD DIG MIT NYHEDSBREV. BLIV OPDATERET MED SÆSONENS OPSKRIFTER OG FÅ EN HILSEN I NY & NÆ MED INSPIRATION - BÅDE TIL KØKKENET & GANEN
Luk menu