Kyllingesalat med purløg og kapers

Kyllingesalat med purløg og kapers

Kyllingesalat med purløg og kapersKyllingesalaten her blev en del af frokostbordet i dag. Påsken er lige om hjørnet – det samme er påskefrokosten. Min kæreste lavede igår det helt store frokostbord til os, og denne lækre salat med kylling var en del af hele gildet. Den smagte simpelthen så lækkert, at jeg ikke kunne lade være med at skrive opskriften ind til Jer.

KYLLINGESALAT: HJEMMELAVET

Skal du også holde påskefrokosten i år, eller skal du medbringe et par retter til bordet? Så ville jeg klart anbefale denne kolde tilbehør med kylling eller måske denne æggesalatDenne kyllingesalat er super nem at lave, og kræver ikke alverdens ingredienser. Til gengæld opfylder den en god smag og konsistens! De tilsatte kapers gør virkelig noget lækkert. Hvis du ikke er så vild med rygeost, kan du blot undlade dette.

Kyllingesalat med purløg og kapers

FÅ OPSKRIFTEN PÅ KYLLINGESALAT MED PURLØG OG KAPERS HER:

0 fra 0 stemmer
Kyllingesalat med purløg og kapers
KYLLINGESALAT
Forb. tid
10 min
Tilb. tid
5 min
Samlet tid
15 min
 
Ret: Frokost
Antal: 4 Personer
Ingredienser
  • 2 stk kyllingefilet, 400 g
  • 1 spsk mayonnaise
  • 1 tsk rygeost, kan udelades
  • 1 tsk grovkornet sennep
  • 2 spsk hakket purløg eller ramsløg
  • 1 spsk kapers, hakket
Sådan gør du
  1. Kog kyllingen kyllingen mør. Lad dem afkøle og brug to gafler til at rive kødet fra hinanden.

  2. I en skål blandes mayonaise, rygeost og sennep. Tilsæt kapers og hakket purløg. 

  3. Smag dressingen til med salt, peber og citronsaft inden kyllingen kommes i. 

  4. Brug kyllingesalaten på et stykke ristet rugbrød eller surdejsbrød, bagt med manitobahvedemel. 

  5. Velbekomme.

 

Kyllingesalat med purløg og kapers

Kyllingesalat med purløg og kapers

Del med en du holder af:

Skriv en kommentar

avatar

  Abonner  
Giv besked om

Kyllingesalat med purløg og kapersKyllingesalaten her blev en del af frokostbordet i dag. Påsken er lige om hjørnet – det samme er påskefrokosten. Min kæreste lavede igår det helt store frokostbord til os, og denne lækre salat med kylling var en del af hele gildet. Den smagte simpelthen så lækkert, at jeg ikke kunne lade være med at skrive opskriften ind til Jer.

KYLLINGESALAT: HJEMMELAVET

Skal du også holde påskefrokosten i år, eller skal du medbringe et par retter til bordet? Så ville jeg klart anbefale denne kolde tilbehør med kylling eller måske denne æggesalatDenne kyllingesalat er super nem at lave, og kræver ikke alverdens ingredienser. Til gengæld opfylder den en god smag og konsistens! De tilsatte kapers gør virkelig noget lækkert. Hvis du ikke er så vild med rygeost, kan du blot undlade dette.

Kyllingesalat med purløg og kapers

FÅ OPSKRIFTEN PÅ KYLLINGESALAT MED PURLØG OG KAPERS HER:

0 fra 0 stemmer
Kyllingesalat med purløg og kapers
KYLLINGESALAT
Forb. tid
10 min
Tilb. tid
5 min
Samlet tid
15 min
 
Ret: Frokost
Antal: 4 Personer
Ingredienser
  • 2 stk kyllingefilet, 400 g
  • 1 spsk mayonnaise
  • 1 tsk rygeost, kan udelades
  • 1 tsk grovkornet sennep
  • 2 spsk hakket purløg eller ramsløg
  • 1 spsk kapers, hakket
Sådan gør du
  1. Kog kyllingen kyllingen mør. Lad dem afkøle og brug to gafler til at rive kødet fra hinanden.

  2. I en skål blandes mayonaise, rygeost og sennep. Tilsæt kapers og hakket purløg. 

  3. Smag dressingen til med salt, peber og citronsaft inden kyllingen kommes i. 

  4. Brug kyllingesalaten på et stykke ristet rugbrød eller surdejsbrød, bagt med manitobahvedemel. 

  5. Velbekomme.

 

Kyllingesalat med purløg og kapers

Kyllingesalat med purløg og kapers

Del med en du holder af:

Skriv en kommentar

avatar

  Abonner  
Giv besked om
TILMELD DIG MIT NYHEDSBREV. BLIV OPDATERET MED SÆSONENS OPSKRIFTER OG FÅ EN HILSEN I NY & NÆ MED INSPIRATION - BÅDE TIL KØKKENET & GANEN
Luk menu