Frokost til højtider – opskrifter og tilbehør

Frokost til højtider – opskrifter og tilbehør

Inspiration til påskefrokostenPåskenfrokost nærmer sig med hastige skridt.. kan du mærke det? Det samme gør påskefrokosten også. Uhm, jeg elsker påskefrokost. Til hverdag spiser jeg sjældent “rugbrødsmadder” eller smørrebrød om man vil. Det er bestemt ikke, fordi jeg ikke kan lide det – jeg ved egentlig ikke hvorfor?

INSPIRATION TIL PÅSKEFROKOSTEN

Til gengæld, så elsker jeg de højtidelige frokoster, som til jul, påske og pinse. Særligt påskefrokosten er jeg vild med – fordi den bugner af fisk, skaldyr, æg og de lidt lettere retter. Min kæreste og jeg tyvstartede lidt i sidste uge, da vi var i sommerhus. Vi fik vist lavet lidt rigeligt, hvorfor vi også havde til næste dag. Hvad pokker, det er jo kun påske én gang om året.

Til vores påskefrokost fik vi blandt andet fiskefilet med remulade, stenbiderrogn, laks m. hytteost og dildcreme, smilende æg og rejer, kyllingesalat og oste.

INSPIRATION TIL PÅSKEBORDET

Inspiration til påskefrokosten

{ Laks med hytteost og hakket purløg samt æg og rejer, to dejlige klassikere }

Inspiration til påskefrokosten

{ Lækker hjemmelavet kyllingesalat. Smager dejligt på ristet rugbrød }

Inspiration til påskefrokosten
{ Lækre brød. Til venstre et lækkert surdejsbrød og til højre et grydebrød med oliven }

Inspiration til påskefrokosten

{ Hjemmelavet fiskefilet med sundere remulade, find opskriften lige her }

Del med en du holder af:

Skriv en kommentar

avatar

  Abonner  
Giv besked om

Inspiration til påskefrokostenPåskenfrokost nærmer sig med hastige skridt.. kan du mærke det? Det samme gør påskefrokosten også. Uhm, jeg elsker påskefrokost. Til hverdag spiser jeg sjældent “rugbrødsmadder” eller smørrebrød om man vil. Det er bestemt ikke, fordi jeg ikke kan lide det – jeg ved egentlig ikke hvorfor?

INSPIRATION TIL PÅSKEFROKOSTEN

Til gengæld, så elsker jeg de højtidelige frokoster, som til jul, påske og pinse. Særligt påskefrokosten er jeg vild med – fordi den bugner af fisk, skaldyr, æg og de lidt lettere retter. Min kæreste og jeg tyvstartede lidt i sidste uge, da vi var i sommerhus. Vi fik vist lavet lidt rigeligt, hvorfor vi også havde til næste dag. Hvad pokker, det er jo kun påske én gang om året.

Til vores påskefrokost fik vi blandt andet fiskefilet med remulade, stenbiderrogn, laks m. hytteost og dildcreme, smilende æg og rejer, kyllingesalat og oste.

INSPIRATION TIL PÅSKEBORDET

Inspiration til påskefrokosten

{ Laks med hytteost og hakket purløg samt æg og rejer, to dejlige klassikere }

Inspiration til påskefrokosten

{ Lækker hjemmelavet kyllingesalat. Smager dejligt på ristet rugbrød }

Inspiration til påskefrokosten
{ Lækre brød. Til venstre et lækkert surdejsbrød og til højre et grydebrød med oliven }

Inspiration til påskefrokosten

{ Hjemmelavet fiskefilet med sundere remulade, find opskriften lige her }

Del med en du holder af:

Skriv en kommentar

avatar

  Abonner  
Giv besked om
TILMELD DIG MIT NYHEDSBREV. BLIV OPDATERET MED SÆSONENS OPSKRIFTER OG FÅ EN HILSEN I NY & NÆ MED INSPIRATION - BÅDE TIL KØKKENET & GANEN
Luk menu