Kyllingefrikadeller med soltørrede tomater

Kyllingefrikadeller med soltørrede tomater

Kyllingefrikadeller med soltørrede tomaterNu er det snart jul, hvilket ofte byder på en masse julefrokoster. I de fleste tilfælde til julefrokosterne er frikadellerne på menuen. Men kunne det ikke være sjovt at give dem et lille twist og lave lidt om ingredienslisten, så den ikke minder alt for meget om de traditionelle?

KYLLINGEFRIKADELLER

Når jeg spiser frikadeller, er de ofte, eller faktisk næsten altid lavet på kyllingefars. Jeg elsker kyllingefrikadeller, og det dén smag, vi jeg bryder mig mest om. Det gode ved frikadeller er, at der ikke er nogen begrænsning for, hvad man kan putte i dem. Jeg har f.eks. kommet soltørret tomater i disse, for at de får lidt ekstra smag. Andre gange kommer jeg feta i, i selskab med soltørrede tomater. Dét er ret lækkert, også!

Kyllingefrikadellerne er lækre alene med en salat til, fx en quinoasalat. Du kan også spise dem i en lækker sandwich.

FÅ OPSKRIFT PÅ KYLLINGEFRIKADELLER MED SOLTØRREDE TOMATER HER:

5 fra 1 stemme
Kyllingefrikadeller med soltørrede tomater
KYLLINGEFRIKADELLER MED SOLTØRREDE TOMATER
Forb. tid
5 min
Tilb. tid
15 min
Samlet tid
20 min
 
Ret: Aftensmad
Antal: 16 Stk
Ingredienser
 • 450 g kyllingefars
 • 1 stk æg
 • 2 spsk havregryn
 • 30 g soltørrede tomater
 • 1 dl feta, kan udelades
Sådan gør du
 1. Hak de soltørret tomater fint og smid i en skål sammen med æg, fars, havregryn og krydderier.

 2. Bland det hele godt sammen og lav små frikadeller - steg på en varm pande. 

 3. Steg dem, til de er gyldne. Jeg steger i smør.

 4. Jeg servede med en frisk grønkålssalat og hokkaido græskar, bagt i ovnen. 

 5. Velbekomme!

Kyllingefrikadeller med soltørrede tomater

Del med en du holder af:

Skriv en kommentar

avatar

  Abonner  
Giv besked om

Kyllingefrikadeller med soltørrede tomaterNu er det snart jul, hvilket ofte byder på en masse julefrokoster. I de fleste tilfælde til julefrokosterne er frikadellerne på menuen. Men kunne det ikke være sjovt at give dem et lille twist og lave lidt om ingredienslisten, så den ikke minder alt for meget om de traditionelle?

KYLLINGEFRIKADELLER

Når jeg spiser frikadeller, er de ofte, eller faktisk næsten altid lavet på kyllingefars. Jeg elsker kyllingefrikadeller, og det dén smag, vi jeg bryder mig mest om. Det gode ved frikadeller er, at der ikke er nogen begrænsning for, hvad man kan putte i dem. Jeg har f.eks. kommet soltørret tomater i disse, for at de får lidt ekstra smag. Andre gange kommer jeg feta i, i selskab med soltørrede tomater. Dét er ret lækkert, også!

Kyllingefrikadellerne er lækre alene med en salat til, fx en quinoasalat. Du kan også spise dem i en lækker sandwich.

FÅ OPSKRIFT PÅ KYLLINGEFRIKADELLER MED SOLTØRREDE TOMATER HER:

5 fra 1 stemme
Kyllingefrikadeller med soltørrede tomater
KYLLINGEFRIKADELLER MED SOLTØRREDE TOMATER
Forb. tid
5 min
Tilb. tid
15 min
Samlet tid
20 min
 
Ret: Aftensmad
Antal: 16 Stk
Ingredienser
 • 450 g kyllingefars
 • 1 stk æg
 • 2 spsk havregryn
 • 30 g soltørrede tomater
 • 1 dl feta, kan udelades
Sådan gør du
 1. Hak de soltørret tomater fint og smid i en skål sammen med æg, fars, havregryn og krydderier.

 2. Bland det hele godt sammen og lav små frikadeller - steg på en varm pande. 

 3. Steg dem, til de er gyldne. Jeg steger i smør.

 4. Jeg servede med en frisk grønkålssalat og hokkaido græskar, bagt i ovnen. 

 5. Velbekomme!

Kyllingefrikadeller med soltørrede tomater

Del med en du holder af:

Skriv en kommentar

avatar

  Abonner  
Giv besked om
TILMELD DIG MIT NYHEDSBREV. BLIV OPDATERET MED SÆSONENS OPSKRIFTER OG FÅ EN HILSEN I NY & NÆ MED INSPIRATION - BÅDE TIL KØKKENET & GANEN
Luk menu