Annonce

Pita pizza med tomatsauce, mozzarella og sorte oliven

Her får du endnu en vidunderlig nem og hurtig opskrift. Du har måske allerede set min tidligere pita pizza opskrift, denne er i princippet blot en mere pizza-agtig udgave. Her er det nemlig en super hurtig og nem udgave en pizza klassikeren, vegetarisk margherita, som er toppet med en dejlig tomatsauce, mozzarella, oregano og sorte oliven. De er cute, små og allerede portioneret. En lille opskrift på mini pita-pizza er nu klar til dig!

Du kan lave dine egne brød ud fra min opskrift på hjemmelavet pitabrød, eller blot købe nogle af god kvalitet. Uanset hvad du vælger, er jeg sikker på resultatet lever op til dine smagsløg. De smager nemlig så godt, og så tager det altså kun 10 minutter, hvis du allerede har pitabrødene klar. I min bog er dette ægte hverdagsmad, da maden kan komme hurtigt på bordet.

Pita-pizzabrød med tomatsauce, mozzarella og sorte oliven

Opskrift på pita pizza med tomat, mozzarella og 

Som du formentlig har set af billederne, så er disse pita-pizzabrød inspireret af pizza margherita. Når jeg laver dem selv, så laver jeg hjemmelavet pita, det smager nemlig godt, og så er det super nemt. Hvis du ikke har tid til at lave selv, kan du som nævnt købe, men please køb nogle af ordentlig kvalitet. Resultatet bliver godt med lækre luftige pitabrød, så for din egen skyld synes jeg, at du ikke skal købe de helt billige.

Det samme gælder tomatsaucen. Her laver jeg altid en hjemmelavet tomatsauce. Ingredienslisten er så kort, så de få ingredienser der skal i, skal i min optik, smage så godt, at man ville kunne spise dem uden de andre ingredienser. Men køber du tomatsauce, så køb en god én!

Find opskriften på nemme pita-pizzabrød lige her:

nemme pita-pizzabrød

Pita-pizzabrød med tomatsauce

Pita-pizzabrød med hjemmelavet tomatsauce, rødløg, mozzarella og sorte oliven smager så dejligt og er nem aftensmad på kun 10 min.
5 fra 1 stemme
Antal: 8 Stk
Forberedelse2 minutter
Tilberedelse8 minutter
I alt10 minutter

Ingredienser

Køkkenudstyr

Fremgangsmåde

  • Opvarm ovnen til 200° varmluft.
  • Skær rødløg i tynde skiver – brug evt. et manolinjern.
  • Skær pitabrød over på midten, så du i alt har 8 halve pitabrød. Placér dem på en bageplade beklædt med bagepapir.
  • Kom et par teskefulde tomatsauce på hver skive pitabrød. Fordel med skiver af rødløg, mozzarella og sorte oliven, som du synes. Drys med tørret oregano og flagesalt.
  • Bag pita pizzaerne i ca. 8-10 minutter. Top med frisk basilikum.
  • Velbekomme.
Fik du lavet opskriften?Jeg vil elske at se hvordan det gik! Tag mig endelig på Instagram @marialottesdk

Nemme pitabrødspizzaer til aftensmad, frokost eller madpakken

Det bedste ved denne lette opskrift, er, at du kan bruge den til det hele. Pita-pizzabrød egner sig til aftensmad og frokost, men den er lige så meget en rigtig luksus madpakke.

Idet du blot skal bruge 10 minutter, er det klart en aftensmad på under 30 minutter som altså er perfekt til de travle hverdage – og resterne, dem spiser du da bare til frokost! 

Prøv også min variant med kartoffel, der også består af pitabrød, men toppet med cremet mascarpone, tyndt skårne kartofler og lækker hvidløgsolie. Den er, som denne opskrift, virkelig en dejlig vegetarisk, nem og lækker mini pita-pizza udgave.

Inspiration til flere nemme hverdagsretter: Tomatgelette med pesto og ricotta og fyldt kyllingebryst med pesto, mozzarella og tomat.

vegetarisk pita-pizzabrød

Bagt Pita-pizzabrød med tomat-5

DEL MED EN DU HOLDER AF:
Maria Charlotte
Maria Charlotte

Maria Charlotte er opskriftsudvikler, madfotograf og kogebogsforfatter til "Velsmag". Med en uddannelse i Ernæring- og sundhed udvikles alle opskrifter med fokus på spændende og velsmagende comfort food, der pifter hverdagens madlavning op. Her er hverdagsmaden nem og overskuelig, og så får du simple indkøbslister og kortere tilberedningstid.

Articles: 978
Abonner
Giv besked om
Opskriftsvurdering




Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments