Pitabrød med falafel og hvidløgsdressing

Pitabrød med falafel og hvidløgsdressing

Pitabrød med falafler og hvidløgsdressingJeg har ikke altid spist falafler, men jeg er virkelig blevet vild med dem. Faktisk er det først inden for de seneste par år jeg har fundet ud af, hvor vild jeg er med den krydrede smag falafler har. De er lækre i flere sammenhænge, men noget som jeg synes falafler går ekstra godt i spænd med, er pitabrød. Det smager simpelthen så godt, sammen med lidt grønt, avokado og en god hvidløgsdressing. Sådan en omgang, vil jeg nu dele opskriften på.

PITABRØD MED FALAFEL

Jeg er for det meste fortaler for at lave tingene fra bunden af selv, men når tiden er knap, så er de økologiske falafler fra Urtekram et godt alternativ med gode ingredienser. De kan findes på frost. Rent næringsmæssigt er falafler en god måde at få nogle sunde kostfibre og proteiner på. Er man vegetar eller veganer eller bare ønsker en kødfri dag, er disse falafler et perfekt alternativ til den hjemmelavet falafel, på de travle dage. I mange hjemmelavet falafler er der æg i, men denne mix fra Urtekram indeholder ingen animalske produkter. Hvis du har lidt mere tid, kan du kaste dig ud i hjemmelavet falafler – de smager nemlig også lidt bedre, synes jeg. Pitabrød med falafler og hvidløgsdressing

HJEMMEBAGT PITABRØD MED FALAFEL

Hjemmebagte pitabrød er noget af det bedste, når de fyldes op med grønt, (måske kød) og en god dressing. Jeg kan sagtens spise pitabrød til både frokost eller aftensmad. Det er nemt lavet, på travle hverdage. Men har du ikke overskud eller tid til at bage egne pitabrød, er det også letkøbte.

FÅ OPSKRIFT PÅ PITABRØD MED FALAFEL HER:

5 fra 1 stemme
Pitabrød med falafel og hvidløgsdressing
PITABRØD MED FALAFLER
Forb. tid
30 min
Tilb. tid
10 min
Samlet tid
40 min
 
Ret: Aftensmad, Frokost, Vegetarisk
Antal: 4 Personer
Ingredienser
Fyld
  • 2 stk avokado, skiveskåret
  • 1 stk agurk
  • 1 bakke blandet salat
  • evt. friske cherrytomater, i både
  • 12 stk falafler
Hvidløgsdressing
  • 5 spsk cremefraiche
  • 1 fed hvidløg
  • 1 tsk citronsaft
Sådan gør du
Hvidløgsdressing
  1. Bland skyr, citron og hvidløg sammen. 

  2. Smag til med salt og peber. 

Pitabrød
  1. Klargør ønsket grønt. 

  2. Fyld dine pitabrød med grønt, falafler og dressing.

  3. Velbekomme. 

Pitabrød med falafler og hvidløgsdressing

Del med en du holder af:

Skriv en kommentar

avatar

  Abonner  
Giv besked om

Pitabrød med falafler og hvidløgsdressingJeg har ikke altid spist falafler, men jeg er virkelig blevet vild med dem. Faktisk er det først inden for de seneste par år jeg har fundet ud af, hvor vild jeg er med den krydrede smag falafler har. De er lækre i flere sammenhænge, men noget som jeg synes falafler går ekstra godt i spænd med, er pitabrød. Det smager simpelthen så godt, sammen med lidt grønt, avokado og en god hvidløgsdressing. Sådan en omgang, vil jeg nu dele opskriften på.

PITABRØD MED FALAFEL

Jeg er for det meste fortaler for at lave tingene fra bunden af selv, men når tiden er knap, så er de økologiske falafler fra Urtekram et godt alternativ med gode ingredienser. De kan findes på frost. Rent næringsmæssigt er falafler en god måde at få nogle sunde kostfibre og proteiner på. Er man vegetar eller veganer eller bare ønsker en kødfri dag, er disse falafler et perfekt alternativ til den hjemmelavet falafel, på de travle dage. I mange hjemmelavet falafler er der æg i, men denne mix fra Urtekram indeholder ingen animalske produkter. Hvis du har lidt mere tid, kan du kaste dig ud i hjemmelavet falafler – de smager nemlig også lidt bedre, synes jeg. Pitabrød med falafler og hvidløgsdressing

HJEMMEBAGT PITABRØD MED FALAFEL

Hjemmebagte pitabrød er noget af det bedste, når de fyldes op med grønt, (måske kød) og en god dressing. Jeg kan sagtens spise pitabrød til både frokost eller aftensmad. Det er nemt lavet, på travle hverdage. Men har du ikke overskud eller tid til at bage egne pitabrød, er det også letkøbte.

FÅ OPSKRIFT PÅ PITABRØD MED FALAFEL HER:

5 fra 1 stemme
Pitabrød med falafel og hvidløgsdressing
PITABRØD MED FALAFLER
Forb. tid
30 min
Tilb. tid
10 min
Samlet tid
40 min
 
Ret: Aftensmad, Frokost, Vegetarisk
Antal: 4 Personer
Ingredienser
Fyld
  • 2 stk avokado, skiveskåret
  • 1 stk agurk
  • 1 bakke blandet salat
  • evt. friske cherrytomater, i både
  • 12 stk falafler
Hvidløgsdressing
  • 5 spsk cremefraiche
  • 1 fed hvidløg
  • 1 tsk citronsaft
Sådan gør du
Hvidløgsdressing
  1. Bland skyr, citron og hvidløg sammen. 

  2. Smag til med salt og peber. 

Pitabrød
  1. Klargør ønsket grønt. 

  2. Fyld dine pitabrød med grønt, falafler og dressing.

  3. Velbekomme. 

Pitabrød med falafler og hvidløgsdressing

Del med en du holder af:

Skriv en kommentar

avatar

  Abonner  
Giv besked om
TILMELD DIG MIT NYHEDSBREV. BLIV OPDATERET MED SÆSONENS OPSKRIFTER OG FÅ EN HILSEN I NY & NÆ MED INSPIRATION - BÅDE TIL KØKKENET & GANEN
Luk menu