Jeg er på barsel - vender stærkt tilbage
Pitabrød med falafel og hvidløgsdressing

Pitabrød med falafel er en skøn måde at nyde den eksotiske smag af Mellemøsten. Det er en skøn spise, med mulighed for at få lidt krydret mad ind i hverdagen. Disse pitabrød med falafel er let at lave, og du kan tilføje dine egne tilbehør for at få det tilpasset dine smagspræferencer. Det er et perfekt måltid der passer perfekt til hverdagens travle tidsplaner.
Indholdsfortegnelse 📖
Vis
Reklamelinks er markeret med*

Pitabrød med falafel
Pitabrød med falafler og hvidløgsdressing kan du spise til frokost og aften. Falafler er så velsmagende i fx pitabrød og durumruller
Antal: 4 Personer
Fremgangsmåde
Hvidløgsdressing
- Bland creme fraiche og hvidløg sammen.
- Smag til med citron, salt og peber.
Pitabrød
- Klargør ønsket grønt.
- Fyld dine pitabrød med grønt, falafler og dressing.
Fik du lavet opskriften?Jeg vil elske at se hvordan det gik! Tag mig endelig på Instagram @marialottesdk
Tips til pitabrød med falafel
- Færdige falafler: Hvis tiden er knap, så er disse Urtekram et godt alternativ med gode ingredienser. De findes på frost, og skal blot lige en tur i ovnen inden brug.
- Pitabrød: Du kan nemt købe færdiglavede pitabrød, så du kan lave retten hurtigere.
- Fyld: Det er virkelig også lækkert at smøre brødene med tzatziki eller hummus inden du kommer falafel i.
Lav lækre pitabrød med falafel til en travl hverdage
Hjemmebagte pitabrød er noget af det bedste, når de fyldes op med en masse tilbehør, som grøntsager, falafel og en god dressing. Rent næringsmæssigt er falafler en god måde at få nogle sunde kostfibre og proteiner på.
Når vi får fyldte pitabrød, veksler jeg mellem at bage brødene selv, enten efter opskriften på disse grove fuldkornspitabrød, eller min opskrift på nemme lyse pitabrød.
Pitabrød
Nem og god opskrift på luftige hjemmebagte pitabrød med plads til dit yndlings fyld. Dejen er nem at lave og brødene er saftige!
Gå til opskrift
Fuldkornspitabrød
Jeg laver altid selv mine pitabrød, fremfor at købe de færdiglavet. Det er så nemt at bage pitabrød.
Gå til opskrift
Jeg kan sagtens spise pitabrød til både frokost eller aftensmad, fordi det er at klargøre på travle hverdage. Har du ikke overskud eller tid til at bage egne pitabrød, er de også letkøbte til billige penge. Og du kan tilmed købe falafler på frost.

Det bedste vegetariske fyld til pitabrød
Er man vegetar eller bare ønsker en kødfri dag, er falafler et perfekt fyld. Hvis du har lyst til kaste dig ud i hjemmelavede falafler, så kan du også selv krydre som du vil. Falafler skal nemlig gerne ha’ lidt smag, så de kogte kikærter ikke er for gennemtrængende.
Falafler mætter dejligt og krydderiet spidskommen, er i sandhed en god kombination med kikærter. Det er desuden et krydderi man bruger meget til mellemøstlig mad.

Vild med falafel?
Falafel vaffel
Falafel vaffel er en lidt anderledes måde at spise falafler på. Her er de forklædt som sprøde vafler med forskellige toppings på.
Gå til opskrift
Buddha bowl med falafel
Sådan en Buddha bowl mætter dejligt og længe. En Buddha bowl kan laves med alverdens grøntsager, pesto og falafler.
Gå til opskrift
Grønne falafler
Grønne falafler, som blot kræver en tur i ovnen. De er veganske og smager så godt. Du kan fx spise dem til en salat eller i pitabrød
Gå til opskrift
Abonner
2 Comments
Ældste