Avocadohummus

Avocadohummus

Avocadohummus er måske ny for dig? Den er relativ ny for mig, men den bliver gammel med tiden. Forstået på den måde, at avocadohummus er kommet for at blive hjemme i mit lille køkken på Østerbro. Det smager nemlig rigtig godt! Jeg er en hummus-kind-of-girl, og elsker at spise det (til, med, ovenpå) meste af mine måltider. Jeg synes at fx at en hummus med kikærter er lækkert i kombination med enten kerneknækbrød, salater og/eller brød.

Avocadohummus

Avocadohummus

En nem og lækker opskrift på Avocadohummus og polentaknækbrød. Avocadohummus er mere cremet grundet avokadoens fede konsisten.
5 fra 4 stemmer
Antal: 1 Portion
Forberedelse5 minutter
Tilberedelse5 minutter
I alt10 minutter

Ingredienser

  • 1 stk avocado
  • 100 g hummus
  • 2 dl vand
  • 45 g olivenolie*
  • 0,5 stk citron
  • 100 g frisk spinat
  • salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde

  • kom alle ingredienser i en blender og blend godt sammen.
  • Tilsæt evt. mere væske, hvis du vil ændre på konsistensen. 
  • Smag til med ekstra citron, salt og friskkværnet peber.
  • Server avokadohummus sammen med knækbrød, på brød eller med gnavegrønt. 
Fik du lavet opskriften?Jeg vil elske at se hvordan det gik! Tag mig endelig på Instagram @marialottesdk

Nem avocadohummus til tapasbordet

Hummus fungere som sagt godt til det meste. Men ovenpå disse polentaknækbrød er det altså GUF! Det sprøde element sat i spil med det cremede er i min optik: TOP LÆKKERT!

Skal du alligvel have gæster til et tapasbord, så er opskriften på hummus altid nem at gøre brug af ved siden af andet lækkert tilbehør, som fx saltmandler, disse vafler eller butterdejsstænger med oliventapenade og birkes. Så var den tapas næsten reddet. Og hvis det skal være helt fuldent kan du også tage et kig på dette lækre grydebrød, der er bagt med manitobahvedemel og sorte oliven.

Avocadohummus – lækker og cremet opskrift!

I dag er det en lidt anderledes opskrift på hummus jeg deler med Jer. Nemlig en avocadohummus, der udover dens finde grønne farve også er en cremet og lækker dip, der smager hamrende godt!

Den originale hummus bliver lige opgraderet lidt, med lidt gode fedtsyrer fra avokadoen. Det er aldrig dårligt! Opskriften er meget nem at gå til, da avocadoen blot skal blendes i din hummus. Hvis du har en pose Linsehummus liggende, er det kun endnu nemmere. Men har du ikke dette, kan du stadigvæk tilføje en avocado til din egen hjemmelavet hummus.

Er du ikke til avocado, kan du tage et kig på hummus med soltørrede tomater, lige her.

DEL MED EN DU HOLDER AF:
Maria Charlotte
Maria Charlotte

Maria Charlotte er opskriftsudvikler, madfotograf og kogebogsforfatter til "Velsmag". Med en uddannelse i Ernæring- og sundhed udvikles alle opskrifter med fokus på spændende og velsmagende comfort food, der pifter hverdagens madlavning op. Her er hverdagsmaden nem og overskuelig, og så får du simple indkøbslister og kortere tilberedningstid.

Articles: 984
Abonner
Giv besked om
Opskriftsvurdering




Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments