Saltmandler bagt i ovnen

Saltmandler bagt i ovnen

Saltmandler bagt i ovnenDen perfekte snack! Disse saltmandler er ihvertfald altid en sikker vinder herhjemme. Det er bare en lækker snack! Jeg ved min kæreste vil takke mig når han kommer hjem, fordi han elsker dem. De fungere bare godt i flere sammenhænge. Fx ovenpå en varm omgang daal, eller i en lækker bønnesalat.

SALTMANDLER: NEMME SALTMANDLER

Mandler er meget energitætte, hvilket betyder at det heller er den snack du skal spise mest af, hvis du gerne vil holde den slanke linje. Mit eget princip lyder på 1 håndfuld om dagen. Desuden er der også meget salt tilsat, hvilket man skal holde lige igen med. Vi skal gerne kun indtage 5-6 gram dagligt, som svarer til ca. 1 tsk. salt. Så pas på med ikke at smovse for mange af disse banditter, selvom de er lækre!

Jeg bruger selv middelhavssalt eller flagesalt, for at få nogle mineraler ud af det også. De fungere desuden ret godt ovenpå en morgengrød eller som en sund snack, på en sommeraften. Måske i selskab med vin eller øl.

FÅ OPSKRIFT PÅ SALBAGTEMANDLER

0 fra 0 stemmer
Saltmandler bagt i ovnen
SALTMANDLER
Forb. tid
20 min
Tilb. tid
25 min
Samlet tid
45 min
 
Ret: Snack, Tilbehør
Antal: 1 Portion
Ingredienser
  • 200 g mandler
  • 4 tsk flagesalt
  • 2 dl kogende vand
Sådan gør du
  1. Bland alle tre ingredienser sammen og lad det stå og trække i 20 minutter. 

  2. Hæld vandet fra.

  3. Bag dem derefter ved 150grader i 25 minutter.

  4. Rør undervejs.

  5. Lad dem afkøle, før brug. 

Del med en du holder af:

Skriv en kommentar

avatar

  Abonner  
Giv besked om

Saltmandler bagt i ovnenDen perfekte snack! Disse saltmandler er ihvertfald altid en sikker vinder herhjemme. Det er bare en lækker snack! Jeg ved min kæreste vil takke mig når han kommer hjem, fordi han elsker dem. De fungere bare godt i flere sammenhænge. Fx ovenpå en varm omgang daal, eller i en lækker bønnesalat.

SALTMANDLER: NEMME SALTMANDLER

Mandler er meget energitætte, hvilket betyder at det heller er den snack du skal spise mest af, hvis du gerne vil holde den slanke linje. Mit eget princip lyder på 1 håndfuld om dagen. Desuden er der også meget salt tilsat, hvilket man skal holde lige igen med. Vi skal gerne kun indtage 5-6 gram dagligt, som svarer til ca. 1 tsk. salt. Så pas på med ikke at smovse for mange af disse banditter, selvom de er lækre!

Jeg bruger selv middelhavssalt eller flagesalt, for at få nogle mineraler ud af det også. De fungere desuden ret godt ovenpå en morgengrød eller som en sund snack, på en sommeraften. Måske i selskab med vin eller øl.

FÅ OPSKRIFT PÅ SALBAGTEMANDLER

0 fra 0 stemmer
Saltmandler bagt i ovnen
SALTMANDLER
Forb. tid
20 min
Tilb. tid
25 min
Samlet tid
45 min
 
Ret: Snack, Tilbehør
Antal: 1 Portion
Ingredienser
  • 200 g mandler
  • 4 tsk flagesalt
  • 2 dl kogende vand
Sådan gør du
  1. Bland alle tre ingredienser sammen og lad det stå og trække i 20 minutter. 

  2. Hæld vandet fra.

  3. Bag dem derefter ved 150grader i 25 minutter.

  4. Rør undervejs.

  5. Lad dem afkøle, før brug. 

Del med en du holder af:

Skriv en kommentar

avatar

  Abonner  
Giv besked om
TILMELD DIG MIT NYHEDSBREV. BLIV OPDATERET MED SÆSONENS OPSKRIFTER OG FÅ EN HILSEN I NY & NÆ MED INSPIRATION - BÅDE TIL KØKKENET & GANEN
Luk menu