
Honningristede nødder er, efter min mening, virkelig en lækker snack. Generelt bare ristede nødder, hvadenten det er salte mandler, søde eller krydret. Jeg har længe haft denne opskrift liggende klar til Jer – helt tilbage fra jul, hvor de ellers gør sig ekstra gældende med kanel. Men altså, efter min mening er kanel bare godt, året rundt. På en cremet grød er kanel en fast ingrediens! Er du rigtig fan, altså sådan storfan af kanel, så kan du tage et kig dette kanelbrød eller kanelsnurrer sødet med dadler.
Honningristede nødder med kanel
De er ret lækre bare at gå og snacke lidt af, eller som et kompliment til slikskålen, fredag aften. Nødderne er meget simple at lave og tager ikke mere end 5 minutter. Det er da en hurtig snack, ikke? Portionen her er ikke så stor, men svarer til et fint glas. Du kan med fordel fordoble opskriften, hvis du vil være sikker på at have nok.

Opskriften på honningristede nødder er her:

Honningristede nødder
Ingredienser
- 150 g blandede nødder (fx cashew, pecan, hasselnødder, mandler, valnødder)
- 1 spsk honning
- 1 tsk kanel*
Fremgangsmåde
- Varm en pande op til middel varme. Rist nødderne herpå, til de er lettere gyldne. Når de er ved at tage farve, tilsættes honning mens du rører rundt kort.
- Sluk for varmen og drys med kanel og salt, og vend det med rundt.
- Hæld nøddeblandingen på et stykke bagepapir og lad dem afkøle, før de kommes på glas.
