Skip to content
No results
No results
  • Søg opskrift
    • Morgenmad
      • Morgenboller
      • Morgenmadspandekager
      • Grød
      • Smoothie bowl
    • Frokost
      • Sandwich
      • Frokostsalat
      • Madvafler
    • Aftensmad
      • Aftensmad på 30 min
      • Hverdagsmad
      • Pastaretter
      • Pizza
      • Ovnretter
      • Madtærte
      • Risotto
      • Suppe
      • Wokretter
      • Vegetarretter
    • Tilbehør til aftensmaden
      • Drys og knas
      • Madbrød
      • Dip
      • Grøntsager som tilbehør
    • Salatopskrifter
      • Forårssalater
      • Sommersalater
      • Efterårssalater
      • Vintersalater
      • Fyldige salater
      • Grønne salater
      • Lune salater
    • Forretter
    • Bagværk
      • Surdej
      • Boller
      • Brød
    • Søde sager
      • Kage
      • Småkager
      • Dessert
      • Sødt tilbehør
      • Sunde søde sager
    • Snacks
      • Appetizer
      • Kanapéer
      • Snacks til drinks
  • Søg råvarer
  • Søg anledning
  • Om mig / Kontakt
    • Portfolio
  • Madplaner
    • Ugentlig madplan
    • Vegetarisk madplan
Pinterest Instagram Facebook
  • Om mig/kontakt
  • Portfolio
  • Nyhedsbrev
Pinterest Instagram Facebook
  • Alle opskrifter
    • Anledning
      • Gæstemad
      • Tapas
      • Brunch
      • Nytår
      • Jul
      • Påske
    • Morgenmad
      • Boller
      • Grød
      • Smoothie bowl
      • Pandekager
      • Vafler
      • Topping
    • Frokost
      • Madpakke
      • Sandwich
      • Frokostsalat
      • Madvafler
    • Forretter
      • Forretter med fisk
      • Gourmet forretter
      • Vegetariske forretter
    • Aftensmad
      • Hverdagsmad
      • Aftensmad på 30 min
      • Vegetarretter
      • Pastaretter
      • Ovnretter
      • Gryderetter
      • Pizza
      • Risotto
      • Madtærte
      • Suppe
      • Burger
      • Curry
      • Wokretter
    • Tilbehør til aftensmaden
      • Drys og knas
      • Grøntsager som tilbehør
      • Dip, dressing og saucer
    • Salatopskrifter
      • Grønne salater
      • Fyldige salater
      • Lune salater
      • Forårssalater
      • Sommersalater
      • Efterårssalater
      • Vintersalater
    • Bagværk
      • Boller
      • Surdej
      • Madbrød
      • Brød
      • Sødt bagværk
    • Søde sager
      • Kage
      • Dessert
      • Cookies
      • Hjemmelavet is
      • Muffins
      • Småkager
      • Vafler
      • Pandekager
      • Sødt tilbehør
    • Snacks
      • Kanapéer
      • Appetizer
    • Drikke
      • Varme drikke
      • Saft
  • Søg råvarer
Marialottes - Velsmagende hverdagsmad og opskrifter
  • Søg anledning
  • Madplaner
    • Ugentlig madplan
    • Vegetarisk madplan
Marialottes - Velsmagende hverdagsmad og opskrifter

Kanelsnegle – snaskede, svampede og med glasur

Gå til opskrift Udskriv
Kanelsnegle opskrift

NU skal vi rigtig i gang med efterårshyggen. Det er nemlig gået op for mig, at man som madblogger jo selvfølgelig skal have en kanelsnegle opskrift! Og det er faktisk utroligt, at den først kommer nu, for jeg knuselsker kanelsnegle – jeg kan simpelthen ikke få for mange. Men hvilket bedre tidspunkt, end på “Kanelbollens dag“?

Jeg bagte disse, da jeg var af sted i sommerhus tilbage i 2018 og det blev bestemt et hit – også iblandt Jer på min Instagram. Der er ikke noget bedre end at sidde og hygge med noget lækkert bagværk, en varm kop te og en god bog. Og med et tæppe omkring sig er der virkelig potentiale for en omgang efterårshygge, når det regner og stormer uden for. 

Nu hvor kalenderen siger efterår og vejret er derefter, er der nemlig virkelig brug for noget comforting- en plade nybagte kanelsnegle er det indlysende valg. 

  • Kanelsnegle opskrift
  • Kanelsnegle opskrift

Opskrift på kanelsnegle med kanelremonce

Opskriften du får er naturligvis den kanelsnegle opskrift, som jeg synes er den bedste. For mig er det vigtigt, at dejen er velsmagende, og at der er masser af fyld, så kanelsneglene ikke bliver en tør oplevelse. Præcis som hvis det var kanelsnurrer eller kanelbrød du skulle bage.

Selve dejen til kanelsneglene her er en klassisk bløddej – du kan altså bruge dejen til mange andre lækkerier også. Dog putter jeg kardemomme i min dej, da jeg synes kardemomme passer så godt til kanelremoncen. Hvis dejen skal bruges til pizzasnegle i stedet, så vil jeg anbefale, at man undlader kardemommen. 

Remoncen kan du smide sammen, mens dejen hæver til dobbelt størrelse. Ingredienser skal blot røres sammen – og det er selvfølgelig vigtigt ikke at glemme kanelen. Jeg bruger halv brun farin for at få den rigtige farve og halv rørsukker, for den rigtige smag, da alene brun farin godt kan blive lidt for meget. 

Pssst… Hvis du er laktoseintolerant kan du sagtens lave kanelsnegle uden mælk. Du erstatter bare sødmælken med havre- eller risdrik.

Få opskriften på kanelsneglene her:

Reklamelinks er markeret med*
Kanelsnegle opskrift

Kanelsnegle med glasur

Snaskede kanelsnegle med glasur og skøn remonce er et skønt stykke bagværk.
4,34 fra 15 stemmer
Antal: 20 Stk
Forberedelse10 min
Tilberedelse30 min
Hævetid1 t 30 min
I alt2 t 10 min

Ingredienser

Dejen

  • 350 ml sødmælk
  • 75 g smør
  • 25 g gær
  • 45 g rørsukker*
  • 1 tsk stødt kardemomme*
  • 1 tsk flagesalt*
  • 2 stk æg
  • 550 g hvedemel

Remonce

  • 150 g smør
  • 3 tsk kanel*
  • 100 g rørsukker*
  • 100 g brun farin*

Glasur

  • 100 g flormelis*
  • vand

Fremgangsmåde

Dejen

  • Lun mælken til lillefingervarm i en gryde og tilsæt smør. Lad det smelte. Hæld derefter i en skål og opløs gæren deri – gerne på en røremaskine.
  • Tilsæt sukker, kardemomme, salt og æg. Ælt det hele godt sammen. Tilsæt hvedemel lidt efter lidt og ælt til dejen er glat og ensartet – uden den er klistret.
  • Lad dejen hæve til dobbelt størrelse, tildækket, et lunt sted på køkkenbordet. Lav imens remoncen klar.

Remonce

  • Rør alle ingredienser godt sammen, brug evt. en elpisker til dette.
  • Rul dejen ud til en stor firkant. Kom remonce på begge firkanter og rul dem sammen fra ene ende til anden – ligesom hvis det var en roulade. Skær herefter ud i skiver på omkring 3 cm i tykkelsen til i alt 20 snegle.
  • Sæt kanelsenglene på en bageplade, beklædt med bagepapir og tryk dem forsigtigt lettere flade.
  • Lad dem efterhæve i ca. 30 minutter, mens ovnen varmes op på 175° varmluft.
  • Pensl evt. med et sammenpisket æg, men ikke nødvendigt.
  • Bag i ca. 15-18 minutter.
  • Lav din glasur klar, og smør den først på når sneglene er afkølet.
Udskriv opskrift Gem på Pinterest
Fik du lavet opskriften?Jeg ville elske at se hvordan det gik! Tag mig endelig på Instagram @marialottes
Kanelsnegle

Sådan laver du snaskede kanelsnegle

Når dejen er hævet og din remonce er rørt, så er du klar til at samle de bedste kanelsnegle. Du ruller dejen ud til en stor firkant og kommer remonce på hele overfladen undtagen den bagerste centimeter. Så skal du blot rulle dejen sammen og skære dem ud i ca. 3 centimeters tykkelse. 

Du kan med fordel tage den sidste dej-slids og sætte under kanelsneglen – på den måde holder du bedre fyldet inde i kanelsneglen, så remoncen ikke løber ud, når sukkeret smelter. Tryk så sneglene flade, lad dem efterhæve og kom dem i ovnen. Og nyd så den skønne duft af de snart bagte kanelsnegle, som du kan sætte dine tænder i om lidt. 

De bedste kanelsnegle med glasur 

Jeg kan bedst lide mine kanelsnegle med glasur – men de kan også sagtens spises uden. Glasuren giver bare det lille ekstra pift af sødme, og så ser det rigtig godt ud med nogle striber af glasur. 

Hvis du synes, at det bliver lidt for meget sukker i det hele taget, så har jeg også denne opskrift på sunde kanelsnurrer, som ikke indeholder raffineret sukker, men i stedet honning og dadler. De er også super lækre!

Kanelsnegle opskrift

Kategorier - Bagværk, Søde sager
Del med en du holder af:
Opskriftsvurdering




Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

Opskriftsvurdering




Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

4 Comments
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments

Se andre spændende indlæg

Pæretærte med chokolade

Pæretærte med frangipane og mørk chokolade

Lakrids småkager med syrlig kirsebærglasur

hjemmelavet Havtornmarmelade

Havtornmarmelade med appelsin og vanilje

Rabarbertrifli opskrift med billede

Rabarbertrifli med makroner og flødeskum

bananpandekager uden mel

Bananpandekager

julevafler

Julevafler med kirsebærskum

Hjemmelavet vaniljeis

Vaniljeis med masser af vaniljekorn!

Crumble med ribs og hvid chokolade

Crumble med ribs og hvid chokolade

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og bliv opdateret med de nyeste opskrifter, ugens madplan på simpel hverdagsmad hver lørdag og inspiration til hvad du kan lave med sæsonens råvarer.

Nyeste opslag på Instagram

marialottes

View

Aug 19

Open
Æltefrie boller med surdej = boller du kan lave overalt 💛⁠
⁠
Du finder en udførlig gennemgang (MED BILLEDER) af hvert trin på hjemmesiden, og via link i bio 💡⁠
⁠
De her surdejsboller kan derfor laves hos din mor, i dit sommerhus eller måske hos en veninde der ikke har en røremaskine 🙌🏼⁠
⁠
Du skal blot bruge en skål/bøtte, dine bare hænder, mel, vand, surdej og salt 🧡⁠
⁠
Hyg dig med den og hav en fantastisk weekend 🥰⁠
⁠
Knus Maria 🤎⁠
⁠
⁠
#surdejsboller #surdej #opskriftmedsurdej #udenmaskine⁠
#madinspiration #deldinmad #madlvaning #opskrifter #nemhverdagsmad #comfortfood #madglæde #farverigmad #madforalle #food #opskrift #madblog #hjemmelavetmad #nemmad #marialottes #økologiskmad #madopskrifter #nemmeopskrifter ⁠

marialottes

View

Aug 17

Open
Onsdagspasta denne uge er verdens nemmeste pasta med svampe og fløde! 🤍💚💛🤎⁠
⁠
⏲ 15 min⁠!⁠
⁠
📋⁠
15 g olivenolie (1 spsk)⁠
25 g shitaki svampe⁠
25 g østershatte⁠
250 ml fløde⁠
salt og friskkværnet peber⁠
1 stk citron⁠
300 g frisk pasta⁠
50 g frisk spinat⁠
⁠
🥣⁠
- Pluk svampene i grove stykker.⁠
- Varm en mellemstor pande på højeste blus med lidt olivenolie. - ⁠
- Tilsæt svampe, steg dem flot gyldne i ca. 1-2 min.⁠
- Tilsæt ½ dl vand og fløden.⁠
- Kog det hele i sammen i 2-3 minutter. ⁠
- Smag til med salt, peber og citronsaft.⁠
- Bring en stor gryde med vand i kog med en god håndfuld salt i.⁠
- Kog pastaen i ca. 3 minutter. ⁠
- Flyt pastaen med en lille smule af kogevandet over i panden. ⁠
- Tilsæt den friskskyllede spinat og vend det hele sammen.⁠
⁠
Riv evt. lidt trøffel på toppen hvis du lyster. Friskrevet parmesan er også skønt! Hvis du har lidt trøffelolie kan du også dryppe et par dråber på retten.⁠
⁠
⁠
#onsdagspasta #pasta #ugepasta #pastamedfløde #pastamedspinat #pastamedsvampe #ugenspasta #flødepasta⁠ #madinspiration #deldinmad #madlvaning #opskrifter #nemhverdagsmad #comfortfood #madglæde #farverigmad #madforalle #food #opskrift #madblog #hjemmelavetmad #nemmad #marialottes #økologiskmad #madopskrifter #nemmeopskrifter ⁠

marialottes

View

Aug 15

Open
Galette med stikkelsbær er noget nemt, noget lækkert, og noget du helt klart skal prøve! ❣️⁠
⁠
Det er en af de opskrifter som imponerer, fordi vi ikke ser den hver gang vi inviteres til kagebord. Desuden er den en fantastisk anvendelse af stikkelsbær 🙊⁠
⁠
Galette er blevet en af de opskrifter, som jeg lige så stille har delt med jer. Jeg elsker det, og håber at I kan lide de nemme lave tærter som ikke kræver tærtefad! 📋⁠
⁠
Jeg har nu fire, denne søde med stikkelsbær og tre salte; en med squash, en med tomat og en med gedeost⁠
- Hvilken vil du helst prøve❓⁠
⁠
Se dem alle på hjemmesiden, og find den søde med stikkelsbær via link i bio 🤍⁠
⁠
#galette #stikkelsbær #galetteopskrift #opskriftmedstikkelsbær⁠
#madinspiration #deldinmad #madlvaning #opskrifter #nemhverdagsmad #comfortfood #madglæde #farverigmad #madforalle #food #opskrift #madblog #hjemmelavetmad #nemmad #marialottes #økologiskmad #madopskrifter #nemmeopskrifter ⁠

marialottes

View

Aug 14

Open
MADPLAN UGE 33 er nu ude 🦩⁠
⁠
Her får du lige ugens madplan!⁠
⁠
Denne uge kan du glæde dig til⁠:⁠
🍗 Kylling souvlaki med ovnkartofler og urtecreme og salat⁠
🐟 Salat med varmrøget laks og hytteost⁠
🥔 Fyldt kyllingebryst med bagt kartoffel⁠
🍅 Pasta med bagte tomater og burrata⁠
🐠 Ceviche med torsk og avocado og lynstegt aspargesbroccoli⁠
💚 Pasta med rucolacreme⁠
♻️ Som altid er søndag reste-dag hvor ugens overskud af råvare anvendes for at undgå spild 🥰⁠
⁠
Snacken er en muffin med chokoladestykker mmmmm⁠
⁠
⁠Find den via link i bio eller på marialottes.dk 🤍⁠
⁠
#madplan #hverdagsmad #madplanuge33 #uge33madplan #madplaner #marialottes #inspirationtilmadplan #ugenmadplan #nemmemadplaner #gratismadplaner #gratismadplan #nemmadplan #madinspiration

marialottes

View

Aug 12

Open
Opskrift på nemme hjemmelavet knækbrød 🧡 ⁠
⁠
KUN 15 minutter – så lad os komme i gang! ⁠
HUSK at du kan gemme opskriften med den lille fane⁠ i højre hjørne under billedet. ⁠
⁠
60 g havregryn⁠
60 g hørfrø⁠
60 g sesam⁠
60 g solsikkekerner⁠
10 g flagesalt⁠
80 g olivenolie⁠
200 ml vand⁠
180 g fuldkorns speltmel⁠
50 g hvedemel⁠
⁠
🧡 Tænd ovn på 200° varmluft.⁠
🧡 Bland havregryn, hørfrø, sesamfrø, solsikkekerner, salt, olie og vand sammen.⁠
🧡 Tilsæt fuldkornsmel til dejen samler sig, dernæst hvedemel.⁠
🧡 Rul dejen ud mellem to stykker papir, med en kagerulle, i ønsket tykkelse og skær dine knækbrød ud i den ønskede form. ⁠
🧡 Bag knækbrødene i ca. 15-20 minutter. ⁠
🧡 Lad dem afkøle af på en bagerist.⁠
⁠
På hjemmesiden, kan du desuden finde alle de andre opskrifter på knækbrød som jeg har lagt ved i dette opslag!⁠
⁠
⁠
#knækbrød #danskmad #opskriftpåknækbrød #hjemmelavet⁠
#madinspiration #deldinmad #madlvaning #opskrifter #nemhverdagsmad #comfortfood #madglæde #farverigmad #madforalle #food #opskrift #madblog #hjemmelavetmad #nemmad #marialottes #økologiskmad #madopskrifter #nemmeopskrifter ⁠

marialottes

View

Aug 10

Open
ONSDAGSPASTA: I dag deler jeg opskriften på en PASTA MED FLØDEOST 😍⁠
⁠
📋 Du skal bruge følgende: ⁠
250 g tørret pasta⁠
30 g smør⁠
3 kviste salvie⁠
40 g flødeost⁠
1 stk citron⁠
salt og friskkværnet peber⁠
⁠
💦 Kog pastaen i saltet vand, 2 minutter mindre end anvist på pakken. 🥰 Gem 1 dl af kogevandet.⁠
⁠
🧈 Kom smør i en gryde og lad det brune let, ved svag varme. ⁠
⁠
💚 Tilsæt plukket salvieblade fra kvistene, steg i ca. 20 sekunder.⁠
⁠
💛 Kom pastaen, 1 dl af kogevandet samt og flødeosten i gryden. ⁠
🧖🏼‍♀️ Kog det hele sammen ved medium varme i ca. 1-2 minutter.⁠
⁠
🍋 Smag til med citronsaft, salt og friskkværnet peber.⁠
⁠
#onsdagspasta #pastamedsalvie #flødepasta #salvie #pasta⁠
#madinspiration #deldinmad #madlvaning #opskrifter #nemhverdagsmad #comfortfood #madglæde #farverigmad #madforalle #food #opskrift #madblog #hjemmelavetmad #nemmad #marialottes #økologiskmad #madopskrifter #nemmeopskrifter ⁠
Kategorier

Morgenmad

Frokost

Salater

Vegetarisk

Aftensmad

Dessert

Surdej

Bagværk

Kategorier

Søde sager

Tilbehør til aftensmaden

Snacks

Forretter

Personlige indlæg

Pastaretter

Spiseguides

Find rundt

Forside

Opskriftsindeks

Rejseguides

Om maria / Kontakt

Portfolio

Samarbejde

Cookie- og privatlivspolitik​

  • Facebook
  • Pinterest
  • Instagram
  • Email

Powered by Bloggerspace

© 2014 – 2022 MARIALOTTES.DK