Brød med gedeost og pesto
Brød med gedeost, pesto og granatæble. En simpel, men lækker snack som du kan spise alene som den er, på tapasbordet eller som en frokost/aftensmad ved siden af en god simpel salat. Det er kun fantasien, der sætter grænser.
Brød med gedeost og pesto
Ingredienser
- 100 g gedeost
- 6 skiver surdejsbrød
- 80 g basilikumspesto
- 0,5 stk granatæble
- 0,5 bundt bredbladet persille
Fremgangsmåde
- Tænd ovnen på 180 graders varmluft.
- Skær gedeostrullen i skiver og fordel 2-3 skiver på hvert stykke brød. Brug en ske til at fordele den mængde pesto du ønsker oven på osten.
- Bag brødene i ovnen i ca. 5-7 minutter til osten er smeltet og skorpen er sprød.
- Top med kernerne fra granatæblet og persille.
Opskrift på brød med gedeost og pesto
Jeg elsker virkelig kombinationen af gedeost og en grøn basilikumspesto. Generelt oste, men gedeost er altså én af mine storfavoritter.
Gedeost er bare lækkert i de fleste opskrifter. F.eks. på pizza, i en spinattærte med gedeost eller i en galette med gedeost.
I denne opskrift er det heller ikke værst. Kombinationen af brødet, der får en sprød skorpe med det fede og salte fra gedeosten er virkelig lækkert! Specielt når der efterfølgende toppes med de søde-syrlige granatæblekerner.
Nem snack: Brød med gedeost bagt i ovnen
Hvis du har noget brød tilbage, som du alligevel ikke ved hvad du skal bruge til – så må du altså prøve disse hapsere. De er virkelig nemme at begive sig ud i, og de kræver ikke mange ingredienser.
Prøv også bruschetta med tomat eller bruschetta med svampe.