Brød med gedeost, pesto og granatæble

Brød med gedeost, pesto og granatæble

Brød med gedeost, pesto og granatæbleBrød med gedeost, pesto og granatæble. En simpel, men lækker snack som du kan spise alene som den er, på tapasbordet eller som en frokost/aftensmad ved siden af en god salat. Det er kun fantasien, der sætter grænser.

BRØD MED GEDEOST

Jeg elsker virkelig gedeost. Generelt oste, men gedeost er altså én af mine storfavoritter. Gedeost er bare lækkert i de fleste opskrifter. F.eks. på pizza, i en spinattærte med gedeost eller i en galette med gedeost og pesto. I denne opskrift er det heller ikke værst. Kombinationen af brødet, der får en sprød skorpe med det fede og salte fra gedeosten er virkelig lækkert! Specielt når der efterfølgende toppes med de søde-syrlige granatæblekerner.

BAGT GEDEOST MED PESTO

Hvis du har noget brød tilbage, som du alligevel ikke ved hvad du skal bruge til – så må du altså prøve disse hapsere. De er virkelig nemme at begive sig ud i, og de kræver ikke mange ingredienser.

FÅ OPSKRIFTEN PÅ BRØD MED GEDEOST HER:

0 fra 0 stemmer
Brød med gedeost, pesto og granatæble
BRØD MED GEDEOST OG PESTO
Forb. tid
5 min
Tilb. tid
7 min
Samlet tid
12 min
 
Ret: Forret, Snack, Tapas
Ingredienser
Sådan gør du
  1. Tænd ovnen på 180 graders varmluft.

  2. Skær gedeostrullen i skiver og fordel 2-3 skiver på hvert stykke brød. Brug en ske til at fordele den mængde pesto du ønsker ovenpå osten. 

  3. Bag dem i ovnen i ca. 5-7 minutter til osten er smeltet og skorpen er sprød.


  4. Top med kernerne fra granatæblet og persillen.

  5.  Velbekomme.

Brød med gedeost, pesto og granatæble

Brød med gedeost, pesto og granatæble

Brød med gedeost, pesto og granatæble

 

Del med en du holder af:

Skriv en kommentar

avatar

  Abonner  
Giv besked om

Brød med gedeost, pesto og granatæbleBrød med gedeost, pesto og granatæble. En simpel, men lækker snack som du kan spise alene som den er, på tapasbordet eller som en frokost/aftensmad ved siden af en god salat. Det er kun fantasien, der sætter grænser.

BRØD MED GEDEOST

Jeg elsker virkelig gedeost. Generelt oste, men gedeost er altså én af mine storfavoritter. Gedeost er bare lækkert i de fleste opskrifter. F.eks. på pizza, i en spinattærte med gedeost eller i en galette med gedeost og pesto. I denne opskrift er det heller ikke værst. Kombinationen af brødet, der får en sprød skorpe med det fede og salte fra gedeosten er virkelig lækkert! Specielt når der efterfølgende toppes med de søde-syrlige granatæblekerner.

BAGT GEDEOST MED PESTO

Hvis du har noget brød tilbage, som du alligevel ikke ved hvad du skal bruge til – så må du altså prøve disse hapsere. De er virkelig nemme at begive sig ud i, og de kræver ikke mange ingredienser.

FÅ OPSKRIFTEN PÅ BRØD MED GEDEOST HER:

0 fra 0 stemmer
Brød med gedeost, pesto og granatæble
BRØD MED GEDEOST OG PESTO
Forb. tid
5 min
Tilb. tid
7 min
Samlet tid
12 min
 
Ret: Forret, Snack, Tapas
Ingredienser
Sådan gør du
  1. Tænd ovnen på 180 graders varmluft.

  2. Skær gedeostrullen i skiver og fordel 2-3 skiver på hvert stykke brød. Brug en ske til at fordele den mængde pesto du ønsker ovenpå osten. 

  3. Bag dem i ovnen i ca. 5-7 minutter til osten er smeltet og skorpen er sprød.


  4. Top med kernerne fra granatæblet og persillen.

  5.  Velbekomme.

Brød med gedeost, pesto og granatæble

Brød med gedeost, pesto og granatæble

Brød med gedeost, pesto og granatæble

 

Del med en du holder af:

Skriv en kommentar

avatar

  Abonner  
Giv besked om
TILMELD DIG MIT NYHEDSBREV. BLIV OPDATERET MED SÆSONENS OPSKRIFTER OG FÅ EN HILSEN I NY & NÆ MED INSPIRATION - BÅDE TIL KØKKENET & GANEN
Luk menu