Go Back
Udskriv
Recipe Image
Nutrition Label
–
+
serveringer
Reklamelinks er markeret med*
Brød med gedeost og pesto
Brød med gedeost, pesto og granatæble. En perfekt lille ret til tapasbordet eller som en del af tilbehøret med salat.
4,50
fra
4
stemmer
Antal:
6
Stykker
Forberedelse
5
minutter
min
Tilberedelse
7
minutter
min
I alt
12
minutter
min
Ingredienser
100
g
gedeost
6
skiver
surdejsbrød
80
g
basilikumspesto
0,5
stk
granatæble
0,5
bundt
bredbladet persille
Fremgangsmåde
Tænd ovnen på 180 graders varmluft.
Skær gedeostrullen i skiver og fordel 2-3 skiver på hvert stykke brød. Brug en ske til at fordele den mængde pesto du ønsker oven på osten.
Bag brødene i ovnen i ca. 5-7 minutter til osten er smeltet og skorpen er sprød.
Top med kernerne fra granatæblet og persille.
Udskriv opskrift
Gem på Pinterest
Fik du lavet opskriften?
Jeg vil elske at se hvordan det gik! Tag mig endelig på Instagram
@marialottesdk