Hummus med soltørrede tomater

Hummus med soltørrede tomater


Hummus med soltørrede tomater er sket ikke så ringe ennda. Jeg elsker(!) den originale hummus, men jeg er også vild med, at lege lidt med ingredienserne og afprøve nye smagskombinationer. Selvom opskriften jeg deler med jer i dag hverken er nytænkt, anderledes end hvad ud måske allerede har set før, så måtte jeg også dele min version med jer, her på domænet.

RØD HUMMUS

Ikke desto mindre, er farven da i øjenfaldende af denne hummus, ikkesandt? – jeg bliver ihvertfald selv lækkersulten, bare ved synet. Opskriften er meget simpel, da det egentlig er er almindelig hummus som jeg laver den, tilsat soltørrede tomater i olie. Alt skal blot blendes til en ensartet masse, medmindre du vil have en grov variant. Jeg spiste min på en surdejsbolle sammen med lidt gnavegrønt og et spejlæg til frokost. Men i en sandwich på madpakken eller til tapasbordet, vil den heller ikke være værst.

NEM HUMMUS

Er du ikke så meget til hummus med soltørrede tomater, kan du undlade dem helt. Så har du i stedet den originale humus. Den er ihvertfald en sikker vinder, som du kan nyde på diverse salater. En klat humus er altid lækker ovenpå en quinoasalat med grønkål og avokado. Er du slet ikke til humus, men helt vild med soltørrede tomater kan du give dig i kast med rød pesto, der fungere helt perfekt i en sandwich eller panini.

FÅ OPSKRIFTEN PÅ HUMMUS MED TOMAT HER:

5 fra 1 stemme
HUMMUS MED SOLTØRREDE TOMATER
Forb. tid
10 min
Samlet tid
10 min
 
Ret: Snack, Tilbehør
Antal: 1 glas
Ingredienser
 • 1 dåse kikærter
 • 50 g soltørrede tomater ,i olie
 • 1 tsk flagesalt
 • 2 spsk spidskommen ,stødt
 • 1/2 dl olivenolie
 • 1/2 dl vand
 • 1 fed hvidløg
 • saften fra 1/2 citron
Sådan gør du
 1. Alle ingredienser blendes sammen. 

 2. Smag til med salt og citron. 

 3. Opbevar i et skoldet glas, på køl. Kan holde sig 1-2 uger.

 

Del med en du holder af:

Skriv en kommentar

avatar

  Abonner  
Giv besked om


Hummus med soltørrede tomater er sket ikke så ringe ennda. Jeg elsker(!) den originale hummus, men jeg er også vild med, at lege lidt med ingredienserne og afprøve nye smagskombinationer. Selvom opskriften jeg deler med jer i dag hverken er nytænkt, anderledes end hvad ud måske allerede har set før, så måtte jeg også dele min version med jer, her på domænet.

RØD HUMMUS

Ikke desto mindre, er farven da i øjenfaldende af denne hummus, ikkesandt? – jeg bliver ihvertfald selv lækkersulten, bare ved synet. Opskriften er meget simpel, da det egentlig er er almindelig hummus som jeg laver den, tilsat soltørrede tomater i olie. Alt skal blot blendes til en ensartet masse, medmindre du vil have en grov variant. Jeg spiste min på en surdejsbolle sammen med lidt gnavegrønt og et spejlæg til frokost. Men i en sandwich på madpakken eller til tapasbordet, vil den heller ikke være værst.

NEM HUMMUS

Er du ikke så meget til hummus med soltørrede tomater, kan du undlade dem helt. Så har du i stedet den originale humus. Den er ihvertfald en sikker vinder, som du kan nyde på diverse salater. En klat humus er altid lækker ovenpå en quinoasalat med grønkål og avokado. Er du slet ikke til humus, men helt vild med soltørrede tomater kan du give dig i kast med rød pesto, der fungere helt perfekt i en sandwich eller panini.

FÅ OPSKRIFTEN PÅ HUMMUS MED TOMAT HER:

5 fra 1 stemme
HUMMUS MED SOLTØRREDE TOMATER
Forb. tid
10 min
Samlet tid
10 min
 
Ret: Snack, Tilbehør
Antal: 1 glas
Ingredienser
 • 1 dåse kikærter
 • 50 g soltørrede tomater ,i olie
 • 1 tsk flagesalt
 • 2 spsk spidskommen ,stødt
 • 1/2 dl olivenolie
 • 1/2 dl vand
 • 1 fed hvidløg
 • saften fra 1/2 citron
Sådan gør du
 1. Alle ingredienser blendes sammen. 

 2. Smag til med salt og citron. 

 3. Opbevar i et skoldet glas, på køl. Kan holde sig 1-2 uger.

 

Del med en du holder af:

Skriv en kommentar

avatar

  Abonner  
Giv besked om
TILMELD DIG MIT NYHEDSBREV. BLIV OPDATERET MED SÆSONENS OPSKRIFTER OG FÅ EN HILSEN I NY & NÆ MED INSPIRATION - BÅDE TIL KØKKENET & GANEN
Luk menu