Hjemmelavet rød pesto med soltørrede tomater

Hjemmelavet rød pesto med soltørrede tomater

Hjemmelavet rød pesto med soltørrede tomaterRød pesto med soltørrede tomat, er seriøst god. Den er faktisk gået hen og blevet meget populær i min venne- og familiekreds. Alle der har smagt den hos mig, er helt vilde med den. De har derfor fået opskriften, men jeg fik også lyst til at dele opskriften med Jer her på siden.

HJEMMELAVET RØD PESTO: PESTO MED TOMAT

Jeg synes en god hjemmelavet pesto er virkelig er lækkert, men desværre laver jeg det alt for sjældent. I sidste weekend bagte jeg disse fiberrige sandwichbrød da mine forældre kom forbi og frokosten skulle være lidt nem. I samme anledning, lavede jeg også denne røde pesto. Udover i en sandwich, fungere den perfekt på tapasbordet.

Hjemmelavet rød pesto med soltørrede tomater

NEM RØD PESTO

Jeg køber sjældent en færdiglavet pesto, fordi jeg både synes mine egne smager bedre, men også fordi der tit er tilsat en masse unødvendige ingredienser. Heldigvis er pesto dejligt nemt selv at lave og det simpelthen smager så godt – det gode er, at man kan variere det. Hvis du synes at det kan være lidt smådyrt at lave pesto, så tøv ikke – denne her opskrift er nemlig budgetvenlig. Den er nemlig lavet på solsikkekerner, frem for mandler. Men er du mere til en grovere variant, med mandler – så bruger du bare det.

FÅ OPSKRIFTEN PÅ RØD PESTO MED SOLTØRREDE TOMATER HER:

5 fra 1 stemme
Hjemmelavet rød pesto med soltørrede tomater
HJEMMELAVET RØD PESTO
Forb. tid
5 min
Tilb. tid
5 min
Samlet tid
10 min
 
Ret: Dips og dressinger, Tilbehør
Antal: 2 Glas
Ingredienser
 • 1 glas soltørrede tomater i olie
 • 1 stk rød peberfrugt
 • 2 fed hvidløg
 • 1 spsk citronsaft
 • 1 dl solsikkekerner (pinjekerner eller mandler kan også bruges)
Sådan gør du
 1. Kom alle ingredienserne i en blender eller minihakker og smag til med salt og peber. 

 2. Jeg kan godt lide, at den er lidt grov i det, men det kan du variere som du ønsker.

 3. Pestoen kommes på et glas (med låg) og opbevares i køleskabet - det kan holde sig i ca. 1 uge. 

 4. Velbekomme.

Hjemmelavet rød pesto med soltørrede tomater

Hjemmelavet rød pesto med soltørrede tomater

Del med en du holder af:

Skriv en kommentar

avatar

  Abonner  
Giv besked om

Hjemmelavet rød pesto med soltørrede tomaterRød pesto med soltørrede tomat, er seriøst god. Den er faktisk gået hen og blevet meget populær i min venne- og familiekreds. Alle der har smagt den hos mig, er helt vilde med den. De har derfor fået opskriften, men jeg fik også lyst til at dele opskriften med Jer her på siden.

HJEMMELAVET RØD PESTO: PESTO MED TOMAT

Jeg synes en god hjemmelavet pesto er virkelig er lækkert, men desværre laver jeg det alt for sjældent. I sidste weekend bagte jeg disse fiberrige sandwichbrød da mine forældre kom forbi og frokosten skulle være lidt nem. I samme anledning, lavede jeg også denne røde pesto. Udover i en sandwich, fungere den perfekt på tapasbordet.

Hjemmelavet rød pesto med soltørrede tomater

NEM RØD PESTO

Jeg køber sjældent en færdiglavet pesto, fordi jeg både synes mine egne smager bedre, men også fordi der tit er tilsat en masse unødvendige ingredienser. Heldigvis er pesto dejligt nemt selv at lave og det simpelthen smager så godt – det gode er, at man kan variere det. Hvis du synes at det kan være lidt smådyrt at lave pesto, så tøv ikke – denne her opskrift er nemlig budgetvenlig. Den er nemlig lavet på solsikkekerner, frem for mandler. Men er du mere til en grovere variant, med mandler – så bruger du bare det.

FÅ OPSKRIFTEN PÅ RØD PESTO MED SOLTØRREDE TOMATER HER:

5 fra 1 stemme
Hjemmelavet rød pesto med soltørrede tomater
HJEMMELAVET RØD PESTO
Forb. tid
5 min
Tilb. tid
5 min
Samlet tid
10 min
 
Ret: Dips og dressinger, Tilbehør
Antal: 2 Glas
Ingredienser
 • 1 glas soltørrede tomater i olie
 • 1 stk rød peberfrugt
 • 2 fed hvidløg
 • 1 spsk citronsaft
 • 1 dl solsikkekerner (pinjekerner eller mandler kan også bruges)
Sådan gør du
 1. Kom alle ingredienserne i en blender eller minihakker og smag til med salt og peber. 

 2. Jeg kan godt lide, at den er lidt grov i det, men det kan du variere som du ønsker.

 3. Pestoen kommes på et glas (med låg) og opbevares i køleskabet - det kan holde sig i ca. 1 uge. 

 4. Velbekomme.

Hjemmelavet rød pesto med soltørrede tomater

Hjemmelavet rød pesto med soltørrede tomater

Del med en du holder af:

Skriv en kommentar

avatar

  Abonner  
Giv besked om
TILMELD DIG MIT NYHEDSBREV. BLIV OPDATERET MED SÆSONENS OPSKRIFTER OG FÅ EN HILSEN I NY & NÆ MED INSPIRATION - BÅDE TIL KØKKENET & GANEN
Luk menu