Tomatsuppe med gulerod og ingefær

Tomatsuppe med gulerod og ingefær

Tomatsuppe med gulerod og ingefærTomatsuppe er altså undervurderet. Ikke nok med at det smager helt vildt godt, er super nærende, så er det også meget budgetvenligt og man kan altid variere sit indhold, som man vil. Jeg havde nogle porer og gulerødder liggende, som skulle bruges og de kom derfor i suppen.

TOMATSUPPE: SPICY OG KRYDRET

Jeg er desværre ramt af en forkølelse disse dage. Selvom vejret skriger på lækker grillmad og sommersalater, så blev aftensmaden igår alligevel denne tomatsuppe – i håb om, at jeg kan blive lidt hurtigere. Også er det også bare dejligt at få noget varmt, når halsen driller. Jeg har tilført lidt ingefær og chili, for at spicy suppen lidt op. Men igen, krydderier kan du altid variere med også.
Tomatsuppe med gulerod og ingefær

NEM TOMATSUPPE OPSKRIFT

Suppen blev dejlig cremet, krydret og fuld af smag. Til suppen spiste jeg et par skiver surdejsbrød. jeg nogle  som jeg skar over og lavede små hvidløgsbrød af, og toppede med revet ost. Opskriften på bollerne, smider jeg op, en af dagene.

FÅ OPSKRIFTEN PÅ SUPPE MED TOMAT HER:

5 fra 3 stemmer
Tomatsuppe med gulerod og ingefær
TOMATSUPPE
Forb. tid
5 min
Tilb. tid
25 min
Samlet tid
30 min
 
Ret: Aftensmad, Suppe
Antal: 4 Personer
Ingredienser
 • 4 stk gulerødder
 • 2 stk rød peberfrugt
 • 2 stk porrer
 • 1 stk løg
 • 2 fed hvidløg
 • 1 tsk salt
 • 3 cm ingefær, revet
 • 2 dåser flåede tomater
 • 8 dl vand
 • 2 dl fløde eller kokosmælk
 • 1/2 stk citron, saften
Sådan gør du
 1. Hak løg og hvidløg groft og sauter det i en gryde med olivenolie over middel varme. 

 2. Skær gulerødder, porer og peberfrugt i grove tern og svits det med i gryden i 2-3 minutter. 

 3. Tilsæt vand, grøntsugsbuilloner samt ingefær og lad det koge mørt.

 4. Tilsæt de flåede tomater og blend det hele med en stavblender, til konsistensen er helt fin og cremet.

 5. Smag til med salt, peber, citronsaft og tabasco og tilsæt fløde - rør godt.

 6. Lad det hele simre i 10 minutter. 

 7. Velbekomme.

Tomatsuppe med gulerod og ingefær

Del med en du holder af:

Skriv en kommentar

avatar

  Abonner  
Giv besked om

Tomatsuppe med gulerod og ingefærTomatsuppe er altså undervurderet. Ikke nok med at det smager helt vildt godt, er super nærende, så er det også meget budgetvenligt og man kan altid variere sit indhold, som man vil. Jeg havde nogle porer og gulerødder liggende, som skulle bruges og de kom derfor i suppen.

TOMATSUPPE: SPICY OG KRYDRET

Jeg er desværre ramt af en forkølelse disse dage. Selvom vejret skriger på lækker grillmad og sommersalater, så blev aftensmaden igår alligevel denne tomatsuppe – i håb om, at jeg kan blive lidt hurtigere. Også er det også bare dejligt at få noget varmt, når halsen driller. Jeg har tilført lidt ingefær og chili, for at spicy suppen lidt op. Men igen, krydderier kan du altid variere med også.
Tomatsuppe med gulerod og ingefær

NEM TOMATSUPPE OPSKRIFT

Suppen blev dejlig cremet, krydret og fuld af smag. Til suppen spiste jeg et par skiver surdejsbrød. jeg nogle  som jeg skar over og lavede små hvidløgsbrød af, og toppede med revet ost. Opskriften på bollerne, smider jeg op, en af dagene.

FÅ OPSKRIFTEN PÅ SUPPE MED TOMAT HER:

5 fra 3 stemmer
Tomatsuppe med gulerod og ingefær
TOMATSUPPE
Forb. tid
5 min
Tilb. tid
25 min
Samlet tid
30 min
 
Ret: Aftensmad, Suppe
Antal: 4 Personer
Ingredienser
 • 4 stk gulerødder
 • 2 stk rød peberfrugt
 • 2 stk porrer
 • 1 stk løg
 • 2 fed hvidløg
 • 1 tsk salt
 • 3 cm ingefær, revet
 • 2 dåser flåede tomater
 • 8 dl vand
 • 2 dl fløde eller kokosmælk
 • 1/2 stk citron, saften
Sådan gør du
 1. Hak løg og hvidløg groft og sauter det i en gryde med olivenolie over middel varme. 

 2. Skær gulerødder, porer og peberfrugt i grove tern og svits det med i gryden i 2-3 minutter. 

 3. Tilsæt vand, grøntsugsbuilloner samt ingefær og lad det koge mørt.

 4. Tilsæt de flåede tomater og blend det hele med en stavblender, til konsistensen er helt fin og cremet.

 5. Smag til med salt, peber, citronsaft og tabasco og tilsæt fløde - rør godt.

 6. Lad det hele simre i 10 minutter. 

 7. Velbekomme.

Tomatsuppe med gulerod og ingefær

Del med en du holder af:

Skriv en kommentar

avatar

  Abonner  
Giv besked om
TILMELD DIG MIT NYHEDSBREV. BLIV OPDATERET MED SÆSONENS OPSKRIFTER OG FÅ EN HILSEN I NY & NÆ MED INSPIRATION - BÅDE TIL KØKKENET & GANEN
Luk menu