Hjemmelavet estragonmayo/estragondressing

Hjemmelavet estragonmayo/estragondressing

Hjemmelavet estragonmayo/estragondressingHjemmelavet estragonmayo, eller dressing om man vil. Begge dele er godt! For et par uger siden lavede jeg denne lækre steak salat, hvor denne estragondressing blev serveret ved siden af. På salat, fungerende som en dressing, var altså ret godt! Er jeg den enseste der elsker estragon? Desværre spiser jeg det ikke så tit, men når jeg gør er det ofte sammen med pommes frites eller en god bøf.

HJEMMELAVET ESTRAGONMAYO

Mayoen er virkelig lækker og er perfekt til tapasbordet eller på et lækkert nybagt surdejsbrød med manitobahvedemel, til pommes frites eller som en dip på crispy knækbrød måske? Kun fantasien sætter grænser. Opskriften er meget nem at gå til – det skal blot blendes sammen til en ensartet masse. Mums!

Hjemmelavet estragonmayo/estragondressing

FÅ OPSKRIFTEN PÅ ESTRAGONMAYO HER:

5 fra 1 stemme
Hjemmelavet estragonmayo/estragondressing
ESTRAGONMAYO
Forb. tid
10 min
Samlet tid
10 min
 
Ret: Dips og dressinger
Antal: 2 Glas
Ingredienser
  • 2 stk æggeblommer
  • 2 tsk grov sennep
  • 1 tsk eddike
  • 1,5 dl smagsneutral olie
  • 35 g estragon
Sådan gør du
  1. Alle ingredienser, undtaget olie blendes til en homogen masse. 

  2. Olien blendes i lidt af gangen. Du kan sagtens bruge en stavblender.

  3. Kom mayo'en på skoldet glas. 

Hjemmelavet estragonmayo/estragondressing

Del med en du holder af:

2
Skriv en kommentar

avatar

  Abonner  
Nyeste Ældste Mest upvotede
Giv besked om
VenterPaaVinBlog
Gæst

Fik det på carpaccio igår med vesthavsost; så lækkert.

– A

Hjemmelavet estragonmayo/estragondressingHjemmelavet estragonmayo, eller dressing om man vil. Begge dele er godt! For et par uger siden lavede jeg denne lækre steak salat, hvor denne estragondressing blev serveret ved siden af. På salat, fungerende som en dressing, var altså ret godt! Er jeg den enseste der elsker estragon? Desværre spiser jeg det ikke så tit, men når jeg gør er det ofte sammen med pommes frites eller en god bøf.

HJEMMELAVET ESTRAGONMAYO

Mayoen er virkelig lækker og er perfekt til tapasbordet eller på et lækkert nybagt surdejsbrød med manitobahvedemel, til pommes frites eller som en dip på crispy knækbrød måske? Kun fantasien sætter grænser. Opskriften er meget nem at gå til – det skal blot blendes sammen til en ensartet masse. Mums!

Hjemmelavet estragonmayo/estragondressing

FÅ OPSKRIFTEN PÅ ESTRAGONMAYO HER:

5 fra 1 stemme
Hjemmelavet estragonmayo/estragondressing
ESTRAGONMAYO
Forb. tid
10 min
Samlet tid
10 min
 
Ret: Dips og dressinger
Antal: 2 Glas
Ingredienser
  • 2 stk æggeblommer
  • 2 tsk grov sennep
  • 1 tsk eddike
  • 1,5 dl smagsneutral olie
  • 35 g estragon
Sådan gør du
  1. Alle ingredienser, undtaget olie blendes til en homogen masse. 

  2. Olien blendes i lidt af gangen. Du kan sagtens bruge en stavblender.

  3. Kom mayo'en på skoldet glas. 

Hjemmelavet estragonmayo/estragondressing

Del med en du holder af:

2
Skriv en kommentar

avatar

  Abonner  
Nyeste Ældste Mest upvotede
Giv besked om
VenterPaaVinBlog
Gæst

Fik det på carpaccio igår med vesthavsost; så lækkert.

– A

TILMELD DIG MIT NYHEDSBREV. BLIV OPDATERET MED SÆSONENS OPSKRIFTER OG FÅ EN HILSEN I NY & NÆ MED INSPIRATION - BÅDE TIL KØKKENET & GANEN
Luk menu