Skip to content
  • Om mig/kontakt
  • Portfolio
  • Nyhedsbrev
Menu
  • Om mig/kontakt
  • Portfolio
  • Nyhedsbrev
  • Søg opskrift
    • Morgenmad
      • Boller
      • Grød
      • Smoothie bowl
      • Pandekager
      • Vafler
      • Topping
    • Frokost
      • Pålæg
      • Madpakke
      • Sandwich
      • Frokostsalat
      • Madvafler
    • Forretter
      • Forretter med fisk
      • Vegetariske forretter
    • Aftensmad
      • Hverdagsmad
      • Aftensmad på 30 min
      • Vegetarretter
      • Pastaretter
      • Ovnretter
      • Gryderetter
      • Pizza
      • Risotto
      • Madtærte
      • Suppe
      • Burger
      • Curry
      • Wokretter
    • Tilbehør til aftensmaden
      • Drys og knas
      • Grøntsager
      • Dip, dressing og saucer
    • Salat
      • Grønne salater
      • Fyldige salater
      • Lune salater
      • Forårssalater
      • Sommersalat
      • Efterårssalater
      • Vintersalater
    • Bagværk
      • Boller
      • Surdej
      • Madbrød
      • Brød
      • Sødt bagværk
    • Søde sager
      • Kage
      • Dessert
      • Cookies
      • Is
      • Muffins
      • Småkager
      • Vafler
      • Pandekager
      • Sødt tilbehør
    • Snacks
      • Kanapéer
      • Appetizer
    • Drikke
      • Varme drikke
      • Saft
  • Søg råvarer
Menu
  • Søg opskrift
    • Morgenmad
      • Boller
      • Grød
      • Smoothie bowl
      • Pandekager
      • Vafler
      • Topping
    • Frokost
      • Pålæg
      • Madpakke
      • Sandwich
      • Frokostsalat
      • Madvafler
    • Forretter
      • Forretter med fisk
      • Vegetariske forretter
    • Aftensmad
      • Hverdagsmad
      • Aftensmad på 30 min
      • Vegetarretter
      • Pastaretter
      • Ovnretter
      • Gryderetter
      • Pizza
      • Risotto
      • Madtærte
      • Suppe
      • Burger
      • Curry
      • Wokretter
    • Tilbehør til aftensmaden
      • Drys og knas
      • Grøntsager
      • Dip, dressing og saucer
    • Salat
      • Grønne salater
      • Fyldige salater
      • Lune salater
      • Forårssalater
      • Sommersalat
      • Efterårssalater
      • Vintersalater
    • Bagværk
      • Boller
      • Surdej
      • Madbrød
      • Brød
      • Sødt bagværk
    • Søde sager
      • Kage
      • Dessert
      • Cookies
      • Is
      • Muffins
      • Småkager
      • Vafler
      • Pandekager
      • Sødt tilbehør
    • Snacks
      • Kanapéer
      • Appetizer
    • Drikke
      • Varme drikke
      • Saft
  • Søg råvarer
  • Søg opskrift
    • Morgenmad
      • Boller
      • Grød
      • Smoothie bowl
      • Pandekager
      • Vafler
      • Topping
    • Frokost
      • Pålæg
      • Madpakke
      • Sandwich
      • Frokostsalat
      • Madvafler
    • Forretter
      • Forretter med fisk
      • Vegetariske forretter
    • Aftensmad
      • Hverdagsmad
      • Aftensmad på 30 min
      • Vegetarretter
      • Pastaretter
      • Ovnretter
      • Gryderetter
      • Pizza
      • Risotto
      • Madtærte
      • Suppe
      • Burger
      • Curry
      • Wokretter
    • Tilbehør til aftensmaden
      • Drys og knas
      • Grøntsager
      • Dip, dressing og saucer
    • Salat
      • Grønne salater
      • Fyldige salater
      • Lune salater
      • Forårssalater
      • Sommersalat
      • Efterårssalater
      • Vintersalater
    • Bagværk
      • Boller
      • Surdej
      • Madbrød
      • Brød
      • Sødt bagværk
    • Søde sager
      • Kage
      • Dessert
      • Cookies
      • Is
      • Muffins
      • Småkager
      • Vafler
      • Pandekager
      • Sødt tilbehør
    • Snacks
      • Kanapéer
      • Appetizer
    • Drikke
      • Varme drikke
      • Saft
  • Søg råvarer
Menu
  • Søg opskrift
    • Morgenmad
      • Boller
      • Grød
      • Smoothie bowl
      • Pandekager
      • Vafler
      • Topping
    • Frokost
      • Pålæg
      • Madpakke
      • Sandwich
      • Frokostsalat
      • Madvafler
    • Forretter
      • Forretter med fisk
      • Vegetariske forretter
    • Aftensmad
      • Hverdagsmad
      • Aftensmad på 30 min
      • Vegetarretter
      • Pastaretter
      • Ovnretter
      • Gryderetter
      • Pizza
      • Risotto
      • Madtærte
      • Suppe
      • Burger
      • Curry
      • Wokretter
    • Tilbehør til aftensmaden
      • Drys og knas
      • Grøntsager
      • Dip, dressing og saucer
    • Salat
      • Grønne salater
      • Fyldige salater
      • Lune salater
      • Forårssalater
      • Sommersalat
      • Efterårssalater
      • Vintersalater
    • Bagværk
      • Boller
      • Surdej
      • Madbrød
      • Brød
      • Sødt bagværk
    • Søde sager
      • Kage
      • Dessert
      • Cookies
      • Is
      • Muffins
      • Småkager
      • Vafler
      • Pandekager
      • Sødt tilbehør
    • Snacks
      • Kanapéer
      • Appetizer
    • Drikke
      • Varme drikke
      • Saft
  • Søg råvarer
  • Søg anledning
  • Madplaner
    • Ugens madplan
    • Vegetarisk madplan
    • Sund madplan
    • Budgetvenlig madplan
  • TIPS
Menu
  • Søg anledning
  • Madplaner
    • Ugens madplan
    • Vegetarisk madplan
    • Sund madplan
    • Budgetvenlig madplan
  • TIPS
  • Søg opskrift
    • Morgenmad
      • Morgenboller
      • Morgenmadspandekager
      • Grød
      • Smoothie bowl
    • Frokost
      • Sandwich
      • Frokostsalat
      • Madvafler
    • Aftensmad
      • Aftensmad på 30 min
      • Hverdagsmad
      • Pastaretter
      • Pizza
      • Ovnretter
      • Madtærte
      • Risotto
      • Suppe
      • Wokretter
      • Vegetarretter
    • Tilbehør til aftensmaden
      • Drys og knas
      • Madbrød
      • Dip
      • Grøntsager
    • Salat
      • Forårssalater
      • Sommersalat
      • Efterårssalater
      • Vintersalater
      • Fyldige salater
      • Grønne salater
      • Lune salater
    • Forretter
    • Bagværk
      • Surdej
      • Boller
      • Brød
    • Søde sager
      • Kage
      • Småkager
      • Dessert
      • Sødt tilbehør
      • Sunde søde sager
    • Snacks
      • Appetizer
      • Kanapéer
      • Snacks til drinks
  • Søg råvarer
  • Søg anledning
  • Om mig / Kontakt
    • Portfolio
  • Madplaner
    • Vegetarisk madplan
    • Sund madplan
    • Billig madplan på budget
Menu
  • Søg opskrift
    • Morgenmad
      • Morgenboller
      • Morgenmadspandekager
      • Grød
      • Smoothie bowl
    • Frokost
      • Sandwich
      • Frokostsalat
      • Madvafler
    • Aftensmad
      • Aftensmad på 30 min
      • Hverdagsmad
      • Pastaretter
      • Pizza
      • Ovnretter
      • Madtærte
      • Risotto
      • Suppe
      • Wokretter
      • Vegetarretter
    • Tilbehør til aftensmaden
      • Drys og knas
      • Madbrød
      • Dip
      • Grøntsager
    • Salat
      • Forårssalater
      • Sommersalat
      • Efterårssalater
      • Vintersalater
      • Fyldige salater
      • Grønne salater
      • Lune salater
    • Forretter
    • Bagværk
      • Surdej
      • Boller
      • Brød
    • Søde sager
      • Kage
      • Småkager
      • Dessert
      • Sødt tilbehør
      • Sunde søde sager
    • Snacks
      • Appetizer
      • Kanapéer
      • Snacks til drinks
  • Søg råvarer
  • Søg anledning
  • Om mig / Kontakt
    • Portfolio
  • Madplaner
    • Vegetarisk madplan
    • Sund madplan
    • Billig madplan på budget

Bearnaise sauce

  • december 26, 2020
hjemmelavet Bearnaise sauce

Når man først har dyppet den første pomfrit ned i en hjemmelavet bearnaisesauce, så er der ingen vej tilbage…. Pomfritterne vil hurtigt forsvinde i takt med saucen. Det er nemlig hvad der sker, når der serveres bearnaise sauce. Lad os bare være ærlige – dén her sauce slår dem alle, jeg tror ikke jeg kender én der ikke kan lide den fantastiske bearnaise sovs til deres fritter og en god bøf eller steak. 

Béarnaise sauce: den klassisk franske sauce, der er let syrlig, men fed sauce af smør, æggeblommer, essens og estragon. Kombinationen af det fede fra æggeblommerne samt syrligheden fra smørret smager helt fantastisk med estragonen. Ren kærlighed findes bare i den sauce! Er du, ligesom jeg, vild med fransk mad vil jeg anbefale dig at dykke endnu mere med de skønne saucer der findes. 

Jeg er med på at den sauce kan være en anelse frygtindbydende og udfordrende, men jeg lover at dele den bedste opskrift med dig. Jeg deler alle de gode tips og tricks du skal vide for at lave en god hjemmelavet bearnaise som IKKE skiller. 

En hjemmelavet bearnaise sauce eller bearnaisesovs

Om det er bearnaisesauce eller bearnaisesovs du kalder det, er op til dig. Jeg vil nok foretrække sauce her. Den gode franske klassiker af en sauce, som smager allerbedst når den er lavet fra bunden. Hvis du har smagt en færdigkøbt, har du ikke været i nærheden af den ægte vare der kun har fire ingredienser i sig – nemlig smør, æggeblomme, hjemmelavet essens og estragon. 

Det er nemt at røre en bearnaise efter et par gange – øvelse gør mester. Og når du har øvet dig et par gange, vil du være helt tryg i at servere den til en dejlige gæstemiddag eller nytår. 

Tilbehør til Bearnaise sauce

Bearnaise sauce til kartofler

Opskrift på den bedste bearnaise sauce – sådan laver du den perfekt!

En bearnaise er utrolig svær at opvarme igen uden at den skiller, så et godt tip er at lade den være det sidste man laver inden man spiser. Hvis man vil driste sig ud i at varme den op, skal det foregå ved meget lav varme under konstant omrøring.

En idiotsikker bearnaise kræver lidt gode tips i ærmet, de kommer her: 

  • En bearnaise må aldrig blive over 65 grader, da den så vil koagulere og blive til en slags røræg og dermed ikke vil være til at redde igen. Hverken smør eller æggeblommemassen må overstige 65 grader – en måde at kontrollere dette nogenlunde på uden et termometer, er ved at man kan stikke fingeren i uden at brænde sig. 
  • Husk at røre/piske i æggeblommerne konstant. Hvis man ikke husker dette, vil æggeblommerne sætte sig i bunden af gryden, og de vil som nævnt koagulere og blive til røræg! 
  • Tag gryden af blusset og over på en fugtig klud (dette gør at gryde ikke skrider rundt) inden du kommer smørret i. Det gør at man bedre kan styre, at bearnaisen ikke bliver for varm og enten koagulere eller skiller. Skulle den alligevel skille, så læs afsnittet længere nede hvordan du kan (prøve) at redde den. 

Opskriften på bearnaisesauce finder du her:

Reklamelinks er markeret med*

Bearnaise sauce

Hjemmelavet bearnaise sauce der er idiotsikker. Få den bedste opskrift her på bearnaisesauce og tip til hvordan du redder en skilt bearnaise under opskriften.
5 fra 1 stemme
Antal: 4 Personer
Forberedelse5 min
Tilberedelse10 min
I alt15 min

Ingredienser

  • 1 kg smør
  • 3 spsk bearnaise essens
  • 8 stk æggeblommer
  • salt og friskkværnet peber
  • 1 bundt frisk estragon (grofthakket)

Noter

TIPS:
  • En bearnaise kan aldrig blive mere end “lun”, da den ellers vil skille eller blive til røræg. Derfor skal man altid lave en bearnaise, som det allersidste lige inden servering.
  • Du kan med fordel halverer portionen, hvis I kun er to. Men hellere for meget end for lidt, og når det kommer til bearnaise er der sjældent nok.
  • Du kan også sagtens spise den kold næste dag i en sandwich, toast, panini eller lign. 
 

Fremgangsmåde

  • Kom dit smør i en gryde og lad det langsomt smelte, til vallen (det hvide) falder til bunden og det klarede smør ligger i toppen. Temperaturen på smørret skal være så man kan stikke en finger i uden at brænde sig. 
  • Lig en fugtig klud, der kan tåle varme ved siden af dit komfur
  • Tag en gryde og kom dine æggeblommer og bearnaiseessens i, kom ligeledes 2 spsk vand i. Skru blusset op på medium varme, og pisk stille og roligt massen sammen. det er vigtigt at man røre konstant i blommerne. Massen vil langsomt begynde at tykne og blive mere cremet. Når massen har opnået den rette konsistens efter 4-5 min. tages gryden af blusset og stilles på den fugtige klud. 
  • Kom nu det klarede smør i en tynd stråle ned i æggeblommerne mens man pisker kraftigt. Vær forsigtig med smørret og sørg for at piske massen godt sammen før der kommer mere smør i. 
  • Vallen som ligger i bunden af gryden må ikke komme med. 
  • Når alt det klarede smør er pisket i, eller bearnaisen har en konsistens som man ønsker, krydres med salt og peber og evt. lidt mere bearnaiseessens.
  • Lige inden servering røres den friskhakkede estragon i.
Udskriv opskrift Gem på Pinterest
Fik du lavet opskriften?Jeg ville elske at se hvordan det gik! Tag mig endelig på Instagram @marialottes

Sådan redder du en skilt bearnaise sauce

Hvis du følger opskriften slavisk skulle det helst ikke ske. Men skulle uheldet alligvel være ude og din bearnaise skiller, er der et par tricks man kan prøve for at få den på ret køl igen. 

  1. Hvis din bearnaise er skilt, kan du komme 2 spsk iskoldt vand i den ene side af gryden og langsomt piske massen sammen derfra. 
  2. DU kan også tage en skål og piske 2 nye æggeblommer sammen med lidt bearnaiseessens og langsomt hælde den skilte bearnaise op i æggeblommerne mens der piskes på fuld kraft. 

Ingredienser til bearnaisesovs

Ingredienslisten er rimelig simpel og en ægte hjemmelavet bearnaise består udelukkende af:

  • Æggeblommer: Det er kunne æggeblommerne der skal bruges og du kan bruge pasteuriserede eller ganske almindelige økologiske æg. 
  • Bearnaise essens: Den kan du købe i velassorteret supermarkeder men du kan også pærelet lave din egen. Den er med til at skabe den helt perfekt syrebalance i saucen. 
  • Estragon: Brug frisk estragon – det er klart at foretrække, rent smagsmæssigt. 
kartofler med bearnaisesauce

Tilbehør til den gode bearnaise lavet fra bunden

Du kan lave så mange gode retter med bearnaise. Fritter, ovnkartofler, hasselback kartofler er nogle af mine favoritter til, sammen med gode kødudskæringer. Fx er en Cote du boeuf helt vidunderlig med med bearnaisesauce – det samme med en culottesteg.

Af salater kan jeg anbefale en simpel grøn salat der passer til alt eller bønnesalat med grønne bønner, feta og soltørrede tomater. 

Bearnaisesauce opskrift der aldrig skiller
Del med en du holder af:
Del på facebook
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email
Opskriftsvurdering




Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

Opskriftsvurdering




Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

2 Comments
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments

Se andre spændende indlæg

Hjemmelavet mayonnaise med piskeris

Hjemmelavet mayonnaise – bedste klassiske grundopskrift!

Kartoffel rösti

Kartoffel rösti

Grillede asparges med pocheret æg og ristede hampefrø
ANNONCE

Grillede asparges med pocheret æg og ristede hampefrø

Hjemmelavet estragonmayo/estragondressing

Hjemmelavet estragonmayo

Glat gulerodspuré

Gulerodspuré

Syltede vagtelæg med trøffelmayo

Syltede vagtelæg med trøffelmayo

Brød croutoner

Croutoner

opskrift sennepsdressing

Sennepsdressing

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og bliv opdateret med de nyeste opskrifter, ugens madplan hver lørdag og inspiration til sæsonens råvarer.

Nyeste opslag på Instagram

Open
Jeg kan næsten ikke vente til jeg skal sidde lige dér igen til sommer, i vores elskede sommerhus, og pille sten ud af de flotte store kirsebær vi kan plukke fra vores kirsebærtræ 🍒⁠
.⁠
MEN først: Forår 🌞 Og det er også sådan en dejlig tid med nogle af de skønneste råvarer. Jeg har allerede gode opskrifter på vej til jer med blandt andet stenbiderrogn og asparges 🌿 Hvad glæder du dig til at spise mest af i forårsmånederne? Måske jeg kan blive inspireret til nogle nye opskrifter. Bare fyr løs i kommentarsporet 💚⁠
.⁠
.⁠
.⁠
#sommervibes #sommerhus #kirsebærplukning #kirsebær #madblog #madblogger #madinspiration #deldinmad #madlvaning #opskrifter #nemhverdagsmad #comfortfood #madglæde #farverigmad #madforalle #food #opskrift #madblog #hjemmelavetmad #nemmad #marialottes #økologiskmad #økologi #madfotografering #madopskrifter #nemmeopskrifter
Open
PITA PIZZA VOL. 2 🍕Kan du huske jeg delte en version med kartoffel, mascarpone og rosmarin? Nu er der landet endnu en opskrift på pita-pizza, stadig en vegetariske udgave. Find den via linket i min profil, hvis du mangler MAD PÅ 10 MIN! 👏🏻⁠
.⁠
Klassikeren, vegetarisk margherita, har jeg toppet med en dejlig tomatsauce, mozzarella, oregano og sorte oliven. De er cute, små og allerede portioneret. Elsker dem og er perfekte for mig at have med på arbejde i Racy også. ⁠
.⁠
Da du kun skal bruge 10 minutter, er det klart en nem aftensmad til de travle hverdage – og resterne, dem spiser du da bare til frokost! ⁠
.⁠
.⁠
.⁠
#pitapizza #pizza #minipizza #pitapizzaopskrift #aftensmad #hverdagsmad #aftensmadinspiration #sundaftensmad #madpå20minutter #vegetarisk #vegetariskmad #vegetarmad #grønmad #madinspiration #deldinmad #madlvaning #opskrifter #nemhverdagsmad #comfortfood #madglæde #farverigmad #madforalle #food #opskrift #madblog #hjemmelavetmad #nemmad #marialottes #madopskrifter #nemmeopskrifter ⁠
Open
OPSKRIFTER PÅ GRØNNE TILBEHØR 🌿 Har du endnu ikke besluttet dig for hvilket grønt du skal servere til aftensmaden? Her får du tre gode bud, som alle går godt med fx kylling, frikadeller eller brød: ⁠
1) Perlebygsalat med tomater og basilikum⁠
2) Bagte porrer med sennepsvinaigrette og parmesanflager⁠
3) Bagt græskar med rygeostcreme og pistacienødder⁠
..⁠
Find alle opskrifterne via linket i min profil eller søg de enkelte frem på marialottes.dk 💛🥰⁠
.⁠
.⁠
.⁠
#aftensmad #aftensmadinspiration #tilbehørtilaftensmaden #grønneretter #vegetarisktilbehør #tilbehør #salater #græskar #perlebygsalat #porrer #madinspiration #deldinmad #madlvaning #opskrifter #nemhverdagsmad #comfortfood #madglæde #farverigmad #madforalle #food #opskrift #madblog #hjemmelavetmad #nemmad #marialottes #økologiskmad #økologi #madfotografering #madopskrifter #nemmeopskrifter ⁠
Open
Blinis med stenbiderrogn 💗 Sæsonen for stenbiderrogn er alt for kort, så det er om at nyde den - heldigvis har du helt frem til april. Det er nok noget af det bedste ved foråret, ikk?! Har du fået nok af dem? 😍⁠
.⁠
Jeg tænkte jeg lige ville dele at opskriften på disse hjemmelavede blinis pandekager er landet på marialottes.dk, hvis nu du ville gøre søndagens frokost eller aftensmad lidt ekstra god! Snup den via linket i min profil 🍴⁠
.⁠
.⁠
.⁠
#blinis #blinismedstenbiderrogn #forårsfornemmelser #forårsfarver #forårsmad #stenbiderrogn #stenbiderrognsæson #forret #forår #madinspiration #deldinmad #madlvaning #opskrifter #nemhverdagsmad #comfortfood #madglæde #farverigmad #madforalle #food #opskrift #madblog #hjemmelavetmad #nemmad #marialottes #økologiskmad #økologi #madfotografering #madopskrifter #nemmeopskrifter ⁠
Open
Reklame 🌮 Jeg har ladet mig inspirere af et overdådigt nachos-fad, og skiftet de klassiske chips ud med tortillachips, der er lavet af overskydende tortilla wraps (JA TAK!). Jeg har også toppet med en færdiglavet Tacosauce, som er lavet af overskydende tomater. Jeg har opgraderet den lidt og tilføjet koriander og friske tomater 🥗⁠
.⁠
Produkterne jeg skriver om har @frankful_official lavet, som er et nyt brand står bag en ny række klimasmarte Tex-Mex produkter - der er fokus på mindre klimaaftryk, mindre madspild og produkterne er 100% plantebaseret*. ⁠
.⁠
*Godt nok er jeg hverken veganer eller har tanke på at blive det, men jeg er altså fan af deres tiltag - særligt omkring at mindske madspild, som har en særlig plads i mit mad-❤️. Ps. De chips dér er MEGA sprøde, MEGA fråd og smager bare MEGA godt. Ses i Meny, hvor du blandt andet kan købe dem. ⁠
.⁠
.⁠
.⁠
 #frankful #tacos #klimasmart #plantebaseret #nachos #marialottes #mexinight #mindremadspild  #aftensmad #mad #måltid #madinspiration #nemaftensmad #hygge #deldinmad #aftensmadinspiration #tilbehørtilaftensmaden #tacofest #mexicanskmad #mexifood #mexicanfood #tortillachips #stopspildafmad #nemsnack #snacks #chips #chipsmeddip
Open
Linsesuppe med kokosmælk 💛 Så cremet, nærende, mættende og velsmagende. Opskriften er ny, og landede på marialottes.dk i går - snup den i dag. Jeg lover at den den er god at varme sig på. ⁠Og så er den super nem at lave! 
.⁠
Suppen er krydret med garam masala, gurkemeje, cayennepeber, karry og spidskommen og får derfor en kompleks, dyb smag. Snup opskriften via linket i min profil eller søg efter 'linsesuppe' på marialottes.dk 🌿⁠
.⁠
.⁠
.⁠
#linsesuppe #suppe #cremet #vegansksuppe #vegetarisk #aftensmad #vegetariskaftensmad #hverdagsmad #aftensmadinspiration #koriander #linser #suppeopskrift #madinspiration #deldinmad #madlvaning #opskrifter #nemhverdagsmad #comfortfood #madglæde #farverigmad #madforalle #food #opskrift #madblog #hjemmelavetmad #nemmad #marialottes #madfotografering #madopskrifter #nemmeopskrifter ⁠
Kategorier

Morgenmad

Frokost

Salater

Vegetarisk

Aftensmad

Dessert

Drikke

Bagværk

Kategorier

Søde sager

Tilbehør

Snacks

Sæson

Personlige indlæg

Ud at rejse

Ud at spise

Find rundt

Forside

Opskriftsindeks

Guides

Om maria / Kontakt

Portfolio

Samarbejde

Cookie- og privatlivspolitik​

  • Facebook
  • Pinterest
  • Instagram
  • Email
Blogdesign lavet af BloggerSpace

© 2014 – 2021 Marialottes.dk

Luk menu
  • Søg opskrift
    • Morgenmad
      • Morgenboller
      • Morgenmadspandekager
      • Grød
      • Smoothie bowl
    • Frokost
      • Sandwich
      • Frokostsalat
      • Madvafler
    • Aftensmad
      • Aftensmad på 30 min
      • Hverdagsmad
      • Pastaretter
      • Pizza
      • Ovnretter
      • Madtærte
      • Risotto
      • Suppe
      • Wokretter
      • Vegetarretter
    • Tilbehør til aftensmaden
      • Drys og knas
      • Madbrød
      • Dip
      • Grøntsager
    • Salat
      • Forårssalater
      • Sommersalat
      • Efterårssalater
      • Vintersalater
      • Fyldige salater
      • Grønne salater
      • Lune salater
    • Forretter
    • Bagværk
      • Surdej
      • Boller
      • Brød
    • Søde sager
      • Kage
      • Småkager
      • Dessert
      • Sødt tilbehør
      • Sunde søde sager
    • Snacks
      • Appetizer
      • Kanapéer
      • Snacks til drinks
  • Søg råvarer
  • Søg anledning
  • Om mig / Kontakt
    • Portfolio
  • Madplaner
    • Vegetarisk madplan
    • Sund madplan
    • Billig madplan på budget