Annonce

Trøffelmayo på 2 minutter!

Hjemmelavet trøffelmayo

Har du smagt trøffelmayo før? Det smager simpelthen så godt, og lige præcis dén mayo er én af mine favoritter. Den umemispækkede mayo med trøffel er så smagsfuld, og kan pifte alt fra ovnkartofler til en sandwich op. Men hvad der er endnu bedre ved denne opskrift er, at man kan lave trøffelmayo på bare 2 minutter!

Hjemmelavet trøffelmayo på 2 minutter

Den er god nok! Hjemmelavet trøffelmayonnaise kan du lave på 2 minutter. Du skal nemlig bare blende ingredienserne sammen, i den rækkefølge opskriften står beskrevet. Det er virkelig nemt, og på ingen tid har du altså en fremrangende dip eller tilbehør til sprøde pommes frites, sprøde kartoffeltwistere eller sprøde kyllingenuggets!

Med sådan en hjemmelavet mayo med trøffel er jeg sikker på du kan imponere de fleste. Næste gang du skal holde middag for venner, hvor der skal kræses lidt ekstra om tilbehøret, så er det altså en trøffelmayo du skal lave og sætte på bordet. Og det er så uanset om du laver en tapas, burgeraften eller serverer en steg i ovnen med tilhørende kartofler.

Trøffelmayo

Opskrift på mayonnaise med trøffelsmag

Opskriften er egentlig blot taget udgangspunkt i min opskrift på hjemmelavet almindelig mayonnaise, men hvor der er tilsat både trøffelpuré og trøffelolie. Du kan godt godt udelade pureen, men hvis du kan finde det i et velassorterede supermarked, vil jeg klart anbefale at komme det i.

Trøffelmayo

Trøffelmayo

Hjemmelavet trøffelmayonnaise smager vidunderligt og er super nemt at lave. Her får du en opskrift med både trøffelpure og olie i.
5 fra 1 stemme
Antal: 2 personer
Forberedelse5 minutter
Tilberedelse5 minutter
I alt10 minutter

Ingredienser

Fremgangsmåde

  • Kom æggeblommer, sennep, eddike, trøffelpuré (kan udelades!), salt og peber i en beholder der passer med hovedet på en stavblender.
  • Blend ingredienserne sammen og hæld langsomt olien i mens du blender. Afhængig af hvor tyk man ønsker sin mayonnaise, kan man altid blende lidt mere olie i.
  • Blend til sidst blendes trøffelolien i.
Fik du lavet opskriften?Jeg vil elske at se hvordan det gik! Tag mig endelig på Instagram @marialottesdk
Trøffelmayonnaise

Følg også med på sociale medier 

Følg endelig også med på min Facebook-side og min Instagram – på begge kanaler deler jeg en masse inspiration til nem hverdagsmad. Du kan også tilmelde dig mit nyhedsbrev, hvor jeg om lørdagen sender en madplan ud i din indbakke.

DEL MED EN DU HOLDER AF:
Maria Charlotte
Maria Charlotte

Maria Charlotte er opskriftsudvikler, madfotograf og kogebogsforfatter til "Velsmag". Med en uddannelse i Ernæring- og sundhed udvikles alle opskrifter med fokus på spændende og velsmagende comfort food, der pifter hverdagens madlavning op. Her er hverdagsmaden nem og overskuelig, og så får du simple indkøbslister og kortere tilberedningstid.

Articles: 980
Abonner
Giv besked om
Opskriftsvurdering
Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments