Blinis med plukket andebryst og peberrodscreme

Blinis med plukket andebryst og peberrodscreme

Sunde blinis med plukket andebryst og peberrodscremeBlinis med plukket andebryst og peberrodscreme er en perfekt måde at bruge din anderest på om et par dage. Men først, glædelig d. 23 december og lille juleaftensdag – som tiden dog er fløjet afsted denne måned! Selvom jeg ikke har været i den helt store julestemning, så er jeg alligevel blevet det en smule, i løbet af de seneste par dage. Måske fordi jeg er hjemme ved mine forældre på landet, hvor vi pynter op til jul, laver god mad og ser julefilm.

BLINIS MED PLUKKET AND

I min familie har vi altid spist and juleaften. Som regel får vi ikke spist op, og vi gemmer derfor altid resterne til frokosten, næste dag. I stedet for at spise det ovenpå et stykke rugbrød eller i en salat, så smager det virkelig lækkert på en lille pandekage toppet med peberrodscreme. Opskriften her på pandekager er simpel og kan bruges til alverdens, fx blinis med laks er så lækkert! Ved siden af de små blinis kan du servere en lækker grønkålssalat, hvis du har en rest grønkål tilbage.

FÅ OPSKRIFTEN TIL AT UDNYTTE DIT ANDESKROG HER:

5 fra 1 stemme
Sunde blinis med plukket andebryst og peberrodscreme
BLINIS MED PLUKKET AND
Forb. tid
20 min
Tilb. tid
15 min
Samlet tid
35 min
 
Ret: Forret, Frokost
Antal: 6 Stk
Ingredienser
  • 2 stk andebryst eller andrerester fra ét skrov (pillet/trevlet)
  • 2 håndfulde grønkål, hakket
  • 2 dl granatæblekerner
Blinis
  • 3 stk æg
  • 4 spsk skyr, hytteost eller yoghurt naturel
  • 5 spsk fuldkornshvedemel
  • 1 tsk salt, lille
Peberrodscreme
  • 1 dl revet peberrod
  • 4 spsk skyr
  • 1 tsk agavesirup eller honning
  • 1 nip salt
Sådan gør du
Peberrodscreme
  1. Bland alle ingredienserne sammen, til en peberrodscreme.

Blinis
  1. Pisk æg, hytteost, mel og salt en skål. 

  2. Fordel dejen med 2 spsk. dej, pr. pandekage. 

  3. Steg de små blinis på en pande ved middel varme.

  4. Nup en blinis, smør den med peberrodscreme og top med det trevlet andekød. 

  5. Drys med hakket grønkål, granatæblekerner og lidt revet peberrod. 

  6. Velbekomme.

Sunde blinis med plukket andebryst og peberrodscreme

 

Del med en du holder af:

Skriv en kommentar

avatar

  Abonner  
Giv besked om

Sunde blinis med plukket andebryst og peberrodscremeBlinis med plukket andebryst og peberrodscreme er en perfekt måde at bruge din anderest på om et par dage. Men først, glædelig d. 23 december og lille juleaftensdag – som tiden dog er fløjet afsted denne måned! Selvom jeg ikke har været i den helt store julestemning, så er jeg alligevel blevet det en smule, i løbet af de seneste par dage. Måske fordi jeg er hjemme ved mine forældre på landet, hvor vi pynter op til jul, laver god mad og ser julefilm.

BLINIS MED PLUKKET AND

I min familie har vi altid spist and juleaften. Som regel får vi ikke spist op, og vi gemmer derfor altid resterne til frokosten, næste dag. I stedet for at spise det ovenpå et stykke rugbrød eller i en salat, så smager det virkelig lækkert på en lille pandekage toppet med peberrodscreme. Opskriften her på pandekager er simpel og kan bruges til alverdens, fx blinis med laks er så lækkert! Ved siden af de små blinis kan du servere en lækker grønkålssalat, hvis du har en rest grønkål tilbage.

FÅ OPSKRIFTEN TIL AT UDNYTTE DIT ANDESKROG HER:

5 fra 1 stemme
Sunde blinis med plukket andebryst og peberrodscreme
BLINIS MED PLUKKET AND
Forb. tid
20 min
Tilb. tid
15 min
Samlet tid
35 min
 
Ret: Forret, Frokost
Antal: 6 Stk
Ingredienser
  • 2 stk andebryst eller andrerester fra ét skrov (pillet/trevlet)
  • 2 håndfulde grønkål, hakket
  • 2 dl granatæblekerner
Blinis
  • 3 stk æg
  • 4 spsk skyr, hytteost eller yoghurt naturel
  • 5 spsk fuldkornshvedemel
  • 1 tsk salt, lille
Peberrodscreme
  • 1 dl revet peberrod
  • 4 spsk skyr
  • 1 tsk agavesirup eller honning
  • 1 nip salt
Sådan gør du
Peberrodscreme
  1. Bland alle ingredienserne sammen, til en peberrodscreme.

Blinis
  1. Pisk æg, hytteost, mel og salt en skål. 

  2. Fordel dejen med 2 spsk. dej, pr. pandekage. 

  3. Steg de små blinis på en pande ved middel varme.

  4. Nup en blinis, smør den med peberrodscreme og top med det trevlet andekød. 

  5. Drys med hakket grønkål, granatæblekerner og lidt revet peberrod. 

  6. Velbekomme.

Sunde blinis med plukket andebryst og peberrodscreme

 

Del med en du holder af:

Skriv en kommentar

avatar

  Abonner  
Giv besked om
TILMELD DIG MIT NYHEDSBREV. BLIV OPDATERET MED SÆSONENS OPSKRIFTER OG FÅ EN HILSEN I NY & NÆ MED INSPIRATION - BÅDE TIL KØKKENET & GANEN
Luk menu