Sund snickerskage uden gluten og raffineret sukker

Pitabrød med hurtige falafler og en hvidløgsdressing

Jeg har ikke altid spist falafler, men jeg er virkelig blevet vild med dem. Faktisk er det først inden for de seneste par år jeg har fundet ud af, hvor vild jeg er med den krydrede smag falafler har. De er lækre i flere sammenhænge, men noget som jeg synes falafler går ekstra godt i spænd med, er pitabrød. Det smager simpelthen så godt, sammen med lidt grønt, avokado og en god hvidløgsdressing.

Jeg er for det meste fortaler for at lave tingene fra bunden af selv, men når tiden er knap, så er de økologiske falafler fra Urtekram Nutana et godt alternativ med gode ingredienser. De kan findes på frost. Rent næringsmæssigt er falafler en god måde at få nogle sunde kostfibre og proteiner på. Er man vegetar eller veganer eller bare ønsker en kødfri dag, er disse falafler et perfekt alternativ til den hjemmelavet falafel, på de travle dage. I mange hjemmelavet falafler er der æg i, men denne mix fra Urtekram indeholder ingen animalske produkter. Hvis du har lidt mere tid, men stadig ikke er klar på at lave dem helt fra bunden af, kan du også afprøve Urtekram’s Falafelmix, som desuden også (til forskel fra de færdigkøbte) er glutenfrie.

Jeg bagte disse grove pitabrød og fyldte dem med b.la.:
avokado
agurk
Urtekram’s falafler eller grønne ovnbagte falafler
blandet salat
hvidløgsdressing

{ Hvidløgsdressing }

4 spsk skyr eller creme fraiche
1 lille fed hvidløg
1 tsk citronsaft
salt og peber


Bland skyr, citron og hvidløg sammen. Smag til med salt og peber. Velbekomme.

TAK, FORDI DU LÆSER MED ♥

Følg også gerne med på min Facebookside, eller Instagram og Bloglovin

Kærligst Maria Charlotte

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sund snickerskage uden gluten og raffineret sukker