Den perfekte pastasauce på 2 minutter!

pastasauce med basilikum og hvidløg

Her kommer den bedste pastasauce, der redder dig på travle hverdage! Saucen er fuld af smag og passer perfekt til din (måske hjemmelavede) friske pasta eller til tørret pasta. 

Jeg har længe gerne ville poste min opskrift på pastasauce, for jeg har testet den i et stykke tid, og nu synes jeg endelig, jeg har ramt en perfekt pastasauce. 

Saucen er perfekt afbalanceret mellem det syrlige, søde og salte, og så er den lavet fra bunden med de bedste råvarer. Og selvom min opskrift på pastasauce skal laves fra bunden, så er den nem og hurtigt lavet. Det er altså hvad jeg kalder perfekt!

Nem pastasauce opskrift der redder dig på de travle dage! 

Hvor kompliceret man end kan tænke, at en italiensk pastasovs er, så er denne simpel, nem og kan laves på UNDER 2 MINUTTER. Man skal sådan set bare putte alle ingredienserne i en blender og vupti, så er der hurtigt en rød pastasovs til enhver lejlighed og pastatype. 

pastasauce

nem opskrift på hjemmelavet pastasauce

Ingredienser til den bedste pastasauce på under 2 minutter

Du skal bruge 8 ingredienser til en ægte italiensk pastasovs, hvoraf du nok har langt de fleste i køkkenskabet allerede:

  • Flåede tomater: Eller hakkede tomater. 
  • Tomatpuré
  • Sukker
  • Hvidvinseddike: Eller en anden slags eddike, der ikke har en for gennemtrængende smag.
  • Olivenolie
  • Basilikum: Friske blade!
  • Hvidløg
  • Salt og friskkværnet peber

Opskrift på frisk hjemmelavet pastasovs med dåsetomater, basilikum og hvidløg

Alle ingredienserne blendes blot, så din sauce til pasta skal helst tilberedes, når du laver selve pastaretten. Du kan godt spise den som den er, men tilberedning fremhæver smagene endnu mere. 

nem opskrift på hjemmelavet pastasauce

Pastasauce på 2 minutter!

Her er mit bud på den bedste hjemmelavet pastasauce med tomat, hvidløg og basilikum. Opskriften du får her er en nem og god opskrift, som redder de travle dage.
5 fra 2 stemmer
Antal: 2 personer
Forberedelse1 minute
Tilberedelse1 minute
I alt2 minutter

Ingredienser

Køkkenudstyr

Fremgangsmåde

Fik du lavet opskriften?Jeg vil elske at se hvordan det gik! Tag mig endelig på Instagram @marialottesdk

Tips til opskriften på en hurtig pastasauce

Hjemmelavet, rød pastasovs er genial, fordi du kan variere den præcis som du vil. Den her opskrift er hvad jeg synes den perfekte pastasauce er. Måske du synes den skal være sødere, mere syrlig eller krydres mere, så smag saucen til så den passer til dine smagsløg. 

Du kan også sagtens tilføje flere krydderurter, som fx timian eller oregano. Eller du kan komme lidt friske tomater i, hvis du har. 

Og det sidste, og måske bedste tip herfra: Brug din hjemmelavet pastasauce med spaghetti og lav en skøn pasta pomodoro

verdens bedste pastasauce
DEL MED EN DU HOLDER AF:
Maria Charlotte
Maria Charlotte

Maria Charlotte er opskriftsudvikler, madfotograf og kogebogsforfatter til "Velsmag". Med en uddannelse i Ernæring- og sundhed udvikles alle opskrifter med fokus på spændende og velsmagende comfort food, der pifter hverdagens madlavning op. Her er hverdagsmaden nem og overskuelig, og så får du simple indkøbslister og kortere tilberedningstid.

Articles: 984
Abonner
Giv besked om
Opskriftsvurdering




Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments