Pulled pork hot dog

Pulled pork hot dog

Her kommer en sjov lille ide til, hvad du kan bruge pulled pork til, hvis du har nogle rester. Der er nemlig mange andre ting man kan lave med pulled pork end bare pulled pork burgere, og denne opskrift på hot dog med pulled pork er én af dem. 

Du finder mere inspiration til opskrifter med pulled pork her. 

Pulled pork hot dog

Pulled pork hot dog

Pulled pork hot dog med coleslaw og syltede agurker. En simpel servering bestående af mørt pulled pork, der er nem at lave!
5 fra 1 stemme
Antal: 4 stk
Forberedelse15 minutter
Tilberedelse10 minutter
I alt25 minutter

Ingredienser

Fremgangsmåde

  • Tænd ovnen på 180° og lun brødene et par minutter.
  • Smør hvert brød med med sennep, enten sød sennep, dijon eller grovkornet. Du kan også røre lidt sennep op i en mayo, hvis du foretrækker eller smøre brødene med bbq-sauce eller ketchup. 
  • Kom pulled pork i brødene, dernæst coleslaw og top med finthakket syltede agurker. 
Fik du lavet opskriften?Jeg vil elske at se hvordan det gik! Tag mig endelig på Instagram @marialottesdk
Pulled pork hot dogs

Opskrift på pulled pork hotdog

Lige så nemt som det er at lave en hot dog, lige så nemt er det at lave en pulled pork hot dog. Hvis du har kødet allerede, tager det ingen tid – så er det kun coleslaw der skal laves. 

Hotdoggen består altså af pulled pork og coleslaw i et hotdog brød smurt med sennep, og så topper jeg med hakkede syltede agurker. Du kan også tilføje ristede løg, syltede rødløg, syltede rødbeder, jalapenos, bbq sauce, ketchup eller andre lækre sager. En hot dog er jo nærmest et blankt lærred, så det er bare med at tilføje toppings, som du lyster.   

Pulled pork hot dog med coleslaw og syltede agurk

Nem hot dog med fyld af pulled pork og coleslaw

Sådan en krydret pulled pork hot dog er dejlig saftig, fordi kødet er saftigt (og vendt i en lækker bbq sauce) og fordi coleslawen har en skøn dressing. Sørg derfor for at have servietter ved hånden! 

Hot dogs med pulled pork er ikke noget vi har set meget af i Danmark, men det er ret populært i USA. Her kan de godt lide at tilføje pulled pork oven på en hotdog pølse, så hvis man er til double trouble i form af to slags svinekød, skal man endelig lægge en pølse i brødet og toppe med pulled pork og så coleslaw. 

En pulled pork hot dog er god til varme sommeraftener, hvor man ikke har lyst til at stå for længe i køkkenet eller hvor grillen allerede er i gang. 

Prøv også: Pulled pork burger eller pulled pork sandwich.

DEL MED EN DU HOLDER AF:
Maria Charlotte
Maria Charlotte

Maria Charlotte er opskriftsudvikler, madfotograf og kogebogsforfatter til "Velsmag". Med en uddannelse i Ernæring- og sundhed udvikles alle opskrifter med fokus på spændende og velsmagende comfort food, der pifter hverdagens madlavning op. Her er hverdagsmaden nem og overskuelig, og så får du simple indkøbslister og kortere tilberedningstid.

Articles: 990
5 from 1 vote (1 rating without comment)
Abonner
Giv besked om
Opskriftsvurdering
Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments