Annonce

Pulled pork burger med coleslaw

Pulled pork burger med tilbehør

UHA endnu en ret der skriger comfort food. Her får du nemlig opskriften på en vaskeægte pulled pork burger, som smager helt vidunderligt – hjemmelavet mad, smager bare dejligt. Noget af det bedste jeg ved er at lave burger er, at det er super nemt, smager skønt og så tager det ingen tid. Det er nok også derfor, at der nu er et par forskellige hjemmelavede burger opskrifter på domænet. 

Burger med pulled pork

Pulled pork burger

Pulled pork burger med coleslaw, dressing og bbq-sauce.
5 fra 6 stemmer
Antal: 2 Burgere
Forberedelse10 minutter
Tilberedelse5 minutter
I alt15 minutter

Ingredienser

Inspiration til fyld

  • 4 spsk ketchup*
  • 4 spsk mayonnaise
  • 4 spsk barbecue sauce

Fremgangsmåde

  • Lun boller i ovnen, eller rist dem på en brødrister.
  • Skær dine burgerboller over og smør med fx mayo, ketchup eller bbq-sauce.
  • Kom et par skefulde lun pulled pork i, dernæst hjemmelavet coleslaw og 4 syltede agurker. Læg den anden bolle på og servér. 
  • Velbekomme!
Fik du lavet opskriften?Jeg vil elske at se hvordan det gik! Tag mig endelig på Instagram @marialottesdk

Men hvad skal der i en pulled pork burger?!

Jo nu skal du høre, og næsten smage mens du læser de næste par linjer. Imellem den lækre smørbagte briochebolle, skal der en knasende sprød og cremet hjemmelavet coleslaw, syrlige syltede agurker og selvklart en god portion pulled pork. Selv synes jeg der smager helt eminent hvis den får en gang barbecue sauce, men du kan selvfølgelig også gå den klassiske vej med ketchup og/eller sennep. Måske grovkornet.

Pulled pork burger med coleslaw

Opskrift på lækker pulled pork burger

Det er virkelig lækkert med en hjemmelavet pulled pork burger, og du kan bruge hjemmebagte burgerboller eller købe nogle luftige briocheboller, som jeg har på billedet.

For at lave de her proppede og snaskede burgere kan du smøre bollen med en smule ketchup eller mayo, men for at brødet ikke suger al væsken er det en god ide, at halvere burgerbollen og riste indersiden af dem – på den måde bliver din burger lækker og crispy.

Jeg kommer kun coleslaw, pulled pork, barbecue og syltede agurker/pickles i mine hjemmelavede udgave. Efter min mening, den bedste kombination. Lidt, men godt. 

Prøv også: Hjemmelavet pulled chicken burger.

Pulled pork burger med coleslaw 

Det her er den bedste opskrift på burger med pulled pork og coleslaw, lavet fra bunden. Præcis som det skal være. Uhm! Hjemmelavet vinder altså bare altid.

Denne burger med pulled pork har det hele. Det sprøde fra burger bollen og coleslaw, som også bidrager med en tilpas fedme og friskhed. Syrlighed fra de syltede agurker og en dejlig krydderiblanding på pulled pork kødet, som sætter prikken over i’et, og får lov at stå i centrum med denne enkel og nemme opskrift. 

Tilbehør til burger med pulled pork 

Som tilbehør til denne ægte fast food vil jeg anbefale dig bare at servere noget ekstra coleslaw on the side, men ellers kan jeg også varmt anbefale at smøre burger bollen med mayonnasie eller bbq-sauce. Det gør den endnu mere snasket, som det jo helst skal være med sådan en pulled pork burger, også når den er hjemmelavet! Der er jo dressing i coleslaw så du kan sagtens også nøjes med den alene.

Jeg kommer syltede agurker i, men syltede rødløg er også lækkert. De bidrager jo netop med noget syrlighed, så hvis du har et glas med syltede rødløg kan du bare lave din burger med pulled pork med syltede rødløg i stedet. 

Har du rester af pulled pork, kan du finde mere inspiration til opskrifter med pulled pork, det kunne være en pulles pork sandwich eller en pulled pork hotdog, ellers er det jo også en mulighed bare servere en snasket pulled pork burger dagen efter igen. 

Pulled pork burger med coleslaw og bbq

bedste opskrift på pulled pork burger med coleslaw

Pulled pork burger opskrift
DEL MED EN DU HOLDER AF:
Maria Charlotte
Maria Charlotte

Maria Charlotte er opskriftsudvikler, madfotograf og kogebogsforfatter til "Velsmag". Med en uddannelse i Ernæring- og sundhed udvikles alle opskrifter med fokus på spændende og velsmagende comfort food, der pifter hverdagens madlavning op. Her er hverdagsmaden nem og overskuelig, og så får du simple indkøbslister og kortere tilberedningstid.

Articles: 980
Abonner
Giv besked om
Opskriftsvurdering
Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments