
Jeg lavede den anden dag denne linsesalat, bestående af spinat, belugalinser, æble og grillost – toppet med en sennepsdressing. Dressingen kan du altid udskifte med din yndlingsdressing.
Linsesalat med grillost
Denne salat er en af de mere simple. Mange af mine måltider består oftes af salat, hvor jeg bruger hvad jeg har i køleskabet og i køkkenskabene. For tiden, er jeg blevet glad for, at bruge bælgfrugter i mine salater. Jeg synes det giver en dejlig konsistens og struktur til salaten.
Salaten rækker til fire personer, og hvis I ikke får spist op så er den også perfekt til madpakken eller frokosten næste dag. Hvis du ikke er så vild med grillost, kan du blot erstatte med feta eller gedeost. Har du mod på flere opskrifter med grillost, kan du prøve denne burger med grillost, som er lidt mexicansk inspireret.

Få opskriften på linsesalat med grillost her:

Linsesalat med grillost
Ingredienser
Salat
- 250 g spinat
- 200 g grillost
- 2 stk æbler
- 1 god mynte
- 2 dl belugalinser*
- 2 spsk frysetørret hindbær
Dressing
- 2 tsk dijonsennep*
- 1 tsk flydende honning
- 1 dl olivenolie*
- salt og friskkværnet peber
Fremgangsmåde
Salat
- Kog linserne efter pakkens anvisning. Skær æblerne i små tern.
- Skær grillosten i tynde skiver, og steg dem på en (grill)-pande ved middel høj varme, til de er lettere gyldne. De skal cirka have et par minutter på hver side.
- Skyl spinaten, drys med æbletern, linser, mynte og grillost. Drys til sidst med frysetørret hindbær.
Dressing
- Lav dressingen ved at røre alle ingredienser sammen, smag til med salt, peber og citron. Servér den til salaten.
- Velbekomme.
