Annonce

Salat med bagt feta

Salat med bagt feta-stykke

Salat med bagt feta er en fuldstændig vidunderlig salat, som har få ingredienser og er hurtig at vende sammen. Du får altså en opskrift på en nem grøn salat, som du kan bruge som tilbehør eller spise som en let frokost. 

Lækker salat med et stykke bagt feta

Den vigtigste ingrediens i den her salat er selvfølgelig fetaen. Og det, der gør salaten speciel, er at jeg bager fetaen i ovnen. Til min salat med bagt feta i ovn skal du altså starte med at bage fetaen. Det skal have ca. et kvarter. Imens kan du skære og vende de øvrige ingredienser sammen: cherrytomater, rucola og basilikum. 

Salat med bagt feta

Opskrift på salat med bagt feta, tomat og basilikum

Denne salat behøver faktisk ikke en dressing – den skal bare have et gavmildt skvæt olivenolie og så selvfølgelig serveres med den bagte feta på toppen. Feta er nemlig nok til at gøre salaten virkelig lækker. Lad dig inspirere af mine andre opskrifter på salat med feta som f.eks. denne skønne sommerlige vandmelonsalat.

Salat med bagt feta-stykke

Salat med bagt feta

Salat med bagt feta, rucola, tomater og basilikum er en vidunderlig lækker salat med få ingredienser. Super nem at lave og smager skønt!
Ingen bedømmelser endnu
Antal: 2 Personer
Forberedelse5 minutter
Tilberedelse15 minutter
I alt20 minutter

Ingredienser

  • 150 g feta
  • 200 g cherrytomater
  • 50 g rucola
  • 1 håndfuld basilikum
  • 15 g olivenolie*
  • salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde

  • Tænd ovnen på 180 grader, varmluft. Kom fetaen i et ildfast fad, og bag den i ca. 15 minutter.
  • Skær cherrytomaterne og vend sammen med rucola, basilikum samt olivenolie og top med den lune feta. Krydr med salt og peber.
Fik du lavet opskriften?Jeg vil elske at se hvordan det gik! Tag mig endelig på Instagram @marialottesdk

Flere opskrifter med feta

Er du vild med feta? Så kan du finde flere opskrifter med feta på min blog – der er alt fra salater til pizza og pastaretter.

Salat med bagt feta i ovnen
DEL MED EN DU HOLDER AF:
Maria Charlotte
Maria Charlotte

Maria Charlotte er opskriftsudvikler, madfotograf og kogebogsforfatter til "Velsmag". Med en uddannelse i Ernæring- og sundhed udvikles alle opskrifter med fokus på spændende og velsmagende comfort food, der pifter hverdagens madlavning op. Her er hverdagsmaden nem og overskuelig, og så får du simple indkøbslister og kortere tilberedningstid.

Articles: 980
Abonner
Giv besked om
Opskriftsvurdering
Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments