Annonce

Laksebowl med bagt laks, ris og grøntsager

Laksebowl med bagt laks, ris og grøntsager

Laksebowl er en nem og lækker ret, der kan tilberedes på under en time. Denne opskrift på laksebowl med bagt laks, ris og grøntsager er en sund og smagfuld måde at få masser af proteiner og grøntsager på. Laksebowl serveres typisk med en dressing eller sauce, og i denne opskrift anvendes en skøn soyadressing, der passer perfekt til rettens øvrige ingredienser.

Laksebowl er en af mine yndlingsretter, da den er både enkel at lave og smager fantastisk. Det er en farverig salat, der er perfekt til en hyggelig middag med venner og familie. Denne ret er også en sund og nærende mulighed, da den er fyldt med lækre ingredienser, der giver en masse vitaminer og mineraler.

Bowl med bagt laks

Laksebowl med bagt laks, ris og grøntsager

Nem opskrift på laksebowl med bagt laks, sesam, grøntsager og hjemmelavet soyadressing. Prøv denne mættende bowl med bagt laks.
4,67 fra 3 stemmer
Antal: 4 Personer
Forberedelse15 minutter
Tilberedelse15 minutter
I alt30 minutter

Ingredienser

Bagt laks

Salat

 • 200 g ris
 • ½ stk agurk
 • 2 stk forårsløg
 • 50 g sukkerærter
 • 40 g edamame bønner

Soyadressing

Fremgangsmåde

 • Tænd ovnen på 150 grader, varmluft.
 • Kom laksefileterne i et ildfast fad, og pensl med lidt olivenolie på toppen af fileterne. Drys med sesam, til al laks er dækket.
 • Sæt laksen i ovnen og bag den i ca. 13 minutter, og kom herefter limesaft.
 • Kog ris efter pakkens anvisning, og lad dem afkøle.
 • Snit agurk, forårsløg og sugarsnaps fint i fine strimler. Vend det hele let sammen.
 • Rør alle ingredienser sammen til en soyadressingen.
 • Anret de kogte ris i en dyb tallerken, top med brudstykker af laks og salaten. Servér med soyadressingen.
Fik du lavet opskriften?Jeg vil elske at se hvordan det gik! Tag mig endelig på Instagram @marialottesdk

Laksebowl: En nem og sund opskrift til en hektisk hverdag

Er du på udkig efter en nem og sund opskrift til en travl hverdag? Så er laksebowl lige noget for dig! Denne ret er både lækker og nem at lave, og den er fyldt med sunde og nærende ingredienser. Laksebowl er desuden en yderst fleksibel ret, da den kan tilpasses efter dine præferencer og smagsløg.

Laksebowl er også en perfekt mulighed for at bruge rester fra køleskabet og undgå madspild!

Læs også:
Hvis du elsker laks, så kan du finde endnu flere lækre opskrifter med laks lige her.

For at lave laksebowl skal du blot følge disse trin: Kog risene, bag laksen, og skær grøntsagerne i passende størrelser. Herefter kan du blande alle ingredienserne sammen i en stor skål, og så er din laksebowl klar til servering!

Du kan vælge at tilføje dressinger eller saucer efter eget valg for at give retten ekstra smag og kant. Jeg har lavet en skøn soyadressing, som passer perfekt til.

Laksebowl med bagt laks

Laksebowl med bagt laks – et godt tip!

Denne laksebowl er med bagt laks, som er drysset med sesamfrø. Det er utrolig nemt at lave bagt laks, og det eneste du skal være opmærksom på er, at den ikke får for lang tid i ovnen. Laks må nemlig ikke blive bagt for længe, da det så kan blive tørt.

Jeg bagte min laks i ovnen i præcis 13 minutter, og her var den perfekt tilberedt. Men hold gerne øje undervejs, da tykkelse på laksefileter kan variere.

Salat med varmrøget laks og hytteost
Lækker og mættende salat med varmrøget laks, hytteost og dild. En fantastisk opskrift som er god til frokost eller let aftensmad.
Gå til opskrift
salat med varmrøget laks opskrift
DEL MED EN DU HOLDER AF:
Maria Charlotte
Maria Charlotte

Maria Charlotte er opskriftsudvikler, madfotograf og kogebogsforfatter til "Velsmag". Med en uddannelse i Ernæring- og sundhed udvikles alle opskrifter med fokus på spændende og velsmagende comfort food, der pifter hverdagens madlavning op. Her er hverdagsmaden nem og overskuelig, og så får du simple indkøbslister og kortere tilberedningstid.

Articles: 980
Abonner
Giv besked om
Opskriftsvurdering
Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments