Skip to content
  • Om mig/kontakt
  • Portfolio
  • Nyhedsbrev
Menu
  • Om mig/kontakt
  • Portfolio
  • Nyhedsbrev
Marialottes
  • SĂžg opskrift
    • MorgenmadMorgenmad er noget vi alle sammen spiser, eller ihverfald de fleste af os tĂŠnker jeg. Morgenmaden er for mig vigtig, og jeg synes dette mĂ„ltid er Ă©t af de bedste pĂ„ dagen. Det kan varieres i uendeligheder – bĂ„de inde for det kolde og varme kĂžkken, men ogsĂ„ det sĂžde og salte. Jeg ser frem til at spise min morgenmad hver dag, men jeg mĂ„ indrĂžmme – jeg er nok mest til det sĂžde kĂžkken. Det varierer meget hvad jeg spiser, men oftes bestĂ„r den af havregrĂžd med alverdens topping, smoothies eller en lun surdejsbolle med ost af smĂžr. Vigtigst af alt, i selskab med en dejlig varm kop kaffe. Har jeg bedre tid om morgenen, som i fx weekenden kan jeg godt lide at kredse lidt mere om det. Derfor kan jeg godt finde pĂ„ at lave en stak pandekager eller vafler. Gerne med med en frugtkompot, karamelsauce eller lignende til.
      • BollerTilbage til alle opskrifter pĂ„ boller
      • GrĂždGrĂžd er ikke bare grĂžd mere, men et fĂŠnomen der kan varieres til det uendelige. Vi spiser det ikke lĂŠngere kun som den velkendte havregrĂžd i gryden, men nu ogsĂ„ som bagt grĂžd eller kĂžleskabsgrĂžd. Jeg er vild med grĂžd i alle afskygninger; ĂžllebrĂžd, risengrĂžd og den klassiske havregrĂžd. SidstnĂŠvnte mĂ„ gerne med vĂŠre med alverdens toppings, nĂždder og frugt ovenpĂ„. PĂ„ siden kan du blive inspireret til grĂždopskrifter, hvad end det er de kogte, kolde eller bagte.
      • Smoothie bowlEn hjemmelavet sund smoothie er altsĂ„ en god mĂ„de, at starte dagen pĂ„. Smoothies fungere ogsĂ„ herligt som et lĂŠkkert mellemmĂ„ltid og de kan varieres i det uendelige. BĂ„de i smag, farve og konsistens. Jeg er selv glad for at starte min dag med en grĂžn smoothies eller en blĂ„bĂŠrsmoothie, gerne toppet med sprĂžd hjemmelavet granola. Det spiser jeg tit, hvis ikke jeg fĂ„r grĂžd eller boller. Smoothies indtager jeg bĂ„de med ske, i en skĂ„l eller drikker det i et glas. Opskrifterne er ofte lavet med frosne bananer, frugt, grĂžntsager, bĂŠr og lidt vĂŠske. Enten plantedrik eller komĂŠlk, begge dele fungerer godt. Jeg hĂ„ber du kan finde inspiration i de mange varianter og ikke bliver skrĂŠmt af blendet grĂžntsager.
      • Pandekager
      • Vafler
      • ToppingTopping er morgenmadens fest, og jeg kan slet ikke undvĂŠre dem. Ikke siden jeg begyndte at stifte bekendtskab med dem, fĂžrste gang. Jeg variere mine toppings pĂ„ min morgenmad. Det kan vĂŠre alt fra fx en frugtkompot pĂ„ blommer, karamelsauce til nĂžddesmĂžr, mĂŒsli og granola. Det kan varieres i det uendelige, og kan pifte enhver grĂžd eller vafler og pandkager op. Det gode ved toppings er, at de er meget nemme at gĂ„ i krig med og kan holde sig forholdsvis mange dage, pĂ„ kĂžl.
    • FrokostFrokost bliver ofte det lidt “nedprioriteret” mĂ„ltid for mig. Ikke at jeg undlader at spise det, men ofte bliver det bare ikke det mest gastronomiske. Det er sjĂŠlendt, at jeg bikser en frokost sammen fra bunden, pĂ„ dagen. I stedet bestĂ„r den ofte af en rest fra aftenen fĂžr, hvis jeg er heldig ;-) Har jeg ingen rester, lader jeg mig inspirere af grĂžntsagsskuffen i kĂžleskabet – gerne med ĂŠg eller brĂžd til. Jeg kan godt finde pĂ„ at spise frokost ude eller bestille noget hjem. Uanset hvad jeg vĂŠlger er det vigtigt for mig at mĂ„ltidet er varieret, sundt, velsmagende og kan holde mig mĂŠt i minimum 3 timer. Hvis du mangler inspiration til madpakken, en god salat eller en sandwich til frokosten kan du mĂ„ske finde noget lĂŠkkert nedenfor.
      • PĂ„lĂŠgHvad enten du er pĂ„ farten til frokost, eller gerne vil diske op med et lĂŠkkert frokostbord for familie eller venner, sĂ„ er der Ă©n ting, du ikke kan undvĂŠre: Og det er selvfĂžlgelig pĂ„lĂŠg. Jeg bliver hurtigt trĂŠt af at spise det samme pĂ„lĂŠg, og har derfor ogsĂ„ et vĂŠld af opskrifter pĂ„ bloggen, hvor jeg prĂžver nye ting. Se ogsĂ„ mit indeks over ideer til madpakken og fĂ„ endnu mere inspiration. SortĂ©r: Vegetarisk pĂ„lĂŠg
      • MadpakkeEr du trĂŠt af at spise det samme kedelige stykke pĂ„lĂŠg pĂ„ rugbrĂžd til madpakke hver dag? SĂ„ skal du vĂŠre mere end velkommen til denne opskriftsoversigt, hvor jeg deler nogle af mine foretrukne opskrifter, der kan tage din madpakke til et nyt niveau. GĂ„ tilbage til alle frokostopskrifter
      • Sandwich
      • Frokostsalat
      • MadvaflerHer fĂ„r du nemme opskrifter pĂ„ madvafler, som er perfekte pĂ„ de dage hvor det bare skal vĂŠre nemt og bekvemt. De hjemmebagte pandekager og vafler kan spises til bĂ„de aftensmad samt frokost og kan fyldes eller toppes med alverdens lĂŠkkerier.
    • ForretterHer har jeg samlet alle mine opskrifter pĂ„ skĂžnne, simple og velsmagende foretter. Jeg elsker selv at spise forret og vĂŠlger det gerne til nĂ„r jeg fx er ude at spise. NĂ„r jeg inviterer til gĂŠster pĂ„ hjemmematriklen, er det ogsĂ„ gerne med en let servering til forret. En lille forret eller appetizer er en perfekt mĂ„de at starte en pĂ„. Det kan vĂŠre alt fra forretter med fisk til tapaslignende anretninger. Til nytĂ„r og andre festlige sammenkomster er lynstegt tun eller forretter med laks fx lĂŠkkert. Og til sommerens grillaftener er forretter som fx bruschetta eller burratta med tomatsalsa helt perfekt.
      • Forretter med fiskNĂ„r det skal vĂŠre fint, og man gerne vil lave en 3-retters menu, sĂ„ synes jeg det er et oplagt valg at starte med fisk. Fisk og skaldyr er noget man ikke bliver trĂŠt af og heller ikke fĂ„r alt for tit – og derfor er det med til at markere, at dagen er en sĂŠrlig lejlighed, nĂ„r forretten stĂ„r pĂ„ fisk. Det smager fantastisk og sĂ„ passer det godt til festlige begivenheder, som fx nytĂ„r eller andre festligheder. Jeg har samlet en masse gode opskrifter her nedenfor pĂ„ forretter med fisk. Der er alt fra rĂ„ fisk, som torskeceviche og tunsteaks der lynsteges pĂ„ panden til skĂžnne anretninger med varmrĂžget laks. Jeg hĂ„ber du finder hvad du sĂžger.
      • Vegetariske forretterGĂ„ tilbage til forretter
    • AftensmadAftensmad mĂ„ vi ikke snyde os selv for! Det er vist ingen hemmelighed, at jeg elsker at spise god mad. BĂ„de hjemmelavet, men ogsĂ„ pĂ„ restauranter. SidstnĂŠvnt, er faktisk hvor jeg finder mest inspiration til at udvikle nye opskrifter. Jeg holder af simpel mad, der er velsmagende og hvor alle fem grundsmage er inkorporeret. Mine opskrifter afspejler det kĂŠrlighedsforhold jeg har til gode rĂ„varer. Og helst rĂ„varer, som du simpelt kan fĂ„ fat i – ogsĂ„ i dit nĂŠrmeste supermarked. Det er nemlig en vigtig parameter for mig, nĂ„r jeg skal kokkerer et mĂ„ltid. Jeg nyder desuden at lave mad med venner, familie og min kĂŠreste. Selvom det ofte er ham, der laver mad til mig nĂ„r jeg ikke laver opskrifter til domĂŠnet her. Opskrifter pĂ„ aftensmad tager ofte udgangspunkt i hverdagsretter der er lette at gĂ„ til, og som tager minimum tid. Der bliver lĂžbende opdateret, sĂ„ du ikke skal gĂ„ sulten i seng.
      • HverdagsmadPĂ„ de dage hvor du ikke lige har fĂ„et planlagt aftensmaden i god tid, kan det vĂŠre rart med en nem opskrift pĂ„ god hverdagsmad. Et godt mĂ„ltid mad, som smager skĂžnt og er forholdsvis simpelt at lave – sĂ„dan et mĂ„ltid tĂŠnker jeg de fleste er interesseret i. Det er jeg ihvertfald. Jeg har samlet en masse opskrifter nedenfor pĂ„ mine favorit hverdagsretter, som jeg selv laver igen og igen. Du finder en god hĂ„ndfuld af retter der kun tager 20 minutter, men ogsĂ„ nogle der tager lidt over 35-40 minutter.
      • Mad pĂ„ 30 minMad pĂ„ 30 minutter eller derunder, er hvad du finder her. Hvis du har en travl hverdag, sĂ„ kan det godt vĂŠre en uoverskuelig post at skulle lave aftensmad. Derfor har jeg lavet denne oversigt over retter, som tager under 30 minutter at lave, sĂ„ du hurtigt kan fĂ„ lĂŠkkert mad pĂ„ bordet. Jeg hĂ„ber du bliver fristet til at lave noget nem og lynhurtig mad, som stadig er lĂŠkkert og velsmagende.
      • VegetariskVegetarisk mad, skal man ikke kimse af. Det er nemlig bĂ„de velsmagende, nemt at arbejde med, sundt og ofte budgetvenligt, da Ăžkologisk kĂžd er i en lidt hĂžjere kurs. Jeg spiser gerne selv bĂ„de kĂžd og kylling, men mĂ„ske 5 ud af 7 dage undlader jeg. Jeg er vild med det vegetariske kĂžkken, og jeg synes ofte jeg er mere kreativ her. Ikke fordi kĂžd er kedeligt, men det kan ofte vĂŠre dominerende for resten af mĂ„ltidet. Det er ikke noget jeg bevidst planlĂŠgger, men jeg er vild med at spise grĂžntsager. Jeg finder stĂžrst glĂŠde i at arbejde med dem. Men samtidig tror jeg pĂ„, at en balance mellem fĂžrnĂŠvnt, er sundt. Og det fĂžles rigtigt for mig og jeg nyder en blanding mellem det vegetariske og ikke vegetariske kĂžkken. Her pĂ„ siden finder du derfor mange opskrifter, og siden bliver lĂžbende opdateret.
      • PastaretterMel og vand eller ĂŠg – SÅ simpel er ingredienslisten pĂ„ en af vores absolut foretrukne aftensmĂ„ltider her i Danmark. Selvom pasta jo er en italiensk spise, sĂ„ er det nemlig godt nok noget vi har taget til os her i Norden, og jeg elsker selv at spise pasta. Det er nemt, hurtigt og kan varieres, alt efter hvad man lige har liggende i kĂžleskabet. Det seneste Ă„r, har jeg fĂ„et en kĂŠrlighed til pasta. SĂŠrligt efter jeg har fĂ„et min egen pastamaskine, er jeg begyndt at spise det endnu mere. Der er jo sĂ„ mange variationer at lave med pasta. Fx pastaslasagneplader, spaghetti, fettuccine, pappardelle, tortellini og ravioli. Ikke nok med variationer – der er mindst ligesĂ„ mange tilberedningsmuligheder med pasta. Pasta er nemt at gĂžre lĂŠkkert og velsmagende, og sĂ„ er det budgetvenligt. Det er tilmed meget hurtigt at bikse sammen i hverdagen – perfekt til travle dage.
      • OvnretterDet er sĂ„ nemt med ovnmad – de der lĂŠkre ovnretter, som bare passer sig selv. Jeg elsker det. Det giver nemlig anledning til at man kan tage sig andre ting til, mens aftensmaden passer sig selv i ovnen. I mellemtiden kunne man lige bikse en salat sammen, men det er jo ogsĂ„ i kategori nemt. Find her nedenfor en masse opskrifter pĂ„ alt fra lasagne til grĂžntsager og lĂŠkre kĂždudskĂŠringer, som skal tilberedes i ovnen.
      • GryderetterSimremad rimer pĂ„ suppe og gryderetter, der (oftes) rimer pĂ„ kolde efterĂ„r- og vinterdage. Der er intet bedre end, at komme hjem til en varm gryderet eller suppe pĂ„ disse dage. I min familie, har vi om vinteren altid spist suppe med et lĂŠkkert brĂžd ved siden af. Det elskede jeg. SĂŠrligt tomatsuppe, blomkĂ„lssuppe, grĂŠskarsuppe og muslingesuppe var mine favoritter.
      • PizzaPizza kan man hurtigt placere i kategori “fast-food”. Men sĂ„dan behĂžver det ikke at vĂŠre. Du kan nemlig, med fĂ„ og lĂŠkre ingredienser, lave det hele selv fra bunden. Med fx hjemmelavede pizzabunde. Det vigtigste “ingrediens” her, er tid og fyldet selvfĂžlgelig. Det tager nemlig tid at lave en god hjemmelavet pizza. Og sĂ„ kan vi vist ikke kategorisere det som fast-food lĂŠngere. Her finder du opskrifter pĂ„ snaskede sprĂžde pizzaer. BĂ„de i vegetariske udgaver, men ogsĂ„ de klassiske med enten kĂžd eller fjerkrĂŠ. Efter min mening er begge ting lĂŠkre, og du kan altid variere fyldet som du vil.
      • RisottoJeg elsker risotto og derfor har jeg ogsĂ„ efterhĂ„nden en del opskrifter her pĂ„ bloggen. Nedenfor har jeg samlet mine bedste risotto opskrifter, som jeg hĂ„ber du kan bruge – om ikke andet, lade dig inspirere af. Risotto kan tilpasses sĂŠsonerne, hvorfor du fx kan finde opskrifter pĂ„ alt fra svamperisotto til risotto med spinat.
      • MadtĂŠrteTĂŠrte er noget af det lĂŠkreste jeg ved. Det er sĂ„ nemt at lave sin egen tĂŠrtedej fra bunden, og sĂ„ er det faktisk kun fyldet du mangler. Det gode ved hjemmelavet tĂŠrte er, at fyldet kan varieres i det uendelige. TĂŠrte er en perfekt lĂžsning, hvis du Ăžnsker at tĂžmme kĂžleskabet for grĂžntsager. Og udover grĂžntsager, skal der spĂŠdes op med ĂŠg og en form for vĂŠde – fx mĂŠlk, yoghurt, cremefraiche eller flĂžde. Igen, du kan bruge hvad du har i kĂžleskabet. Her pĂ„ siden fĂ„r du alle mine bedste opskrifter pĂ„ tĂŠrte.
      • SuppeDet der med at suppe er noget man kun spiser om vinteren eller i de kolde mĂ„neder, er jeg ikke helt enig i. Jeg kan godt lide at spise suppe Ă„ret rundt, fordi jeg synes virkelig suppe kan vĂŠre lĂŠkkert. De kan vĂŠre cremede og fulde af smag, og hvis du bruger sĂŠsonen rĂ„vare er der rig mulighed for at lave de lĂŠkreste varme eller kolde supper. Drys og knas er en vigtig faktorer for mig nĂ„r jeg spiser suppe. Jeg kan godt lide at tilfĂžje et sprĂždt og knasende element til min suppe, sĂ„ det ikke bliver en fad fornemmelse at spise. Det kan vĂŠre alt fra saltmandler til sprĂždstegt bacon eller nogle ristede kerner. Et hjemmebagt brĂžd spiser jeg ogsĂ„ gerne som tilbehĂžr, sĂŠrligt min opskrift pĂ„ tomatsuppe. Lad dig inspirere af mine mange suppeopskrifter eller prĂžv en af dem. Jeg kan sĂŠrlig anbefale min ramen suppe med kylling, den smager helt fantastisk!
      • BurgerHvem elsker ikke en snasket burger med en god bĂžf, dressinger og en hĂ„ndfuld salat? Herhjemme elsker vi at spise burger, nĂ„r mĂ„ltidet gerne mĂ„ vĂŠre lidt ekstra godt. Fx pĂ„ en sĂžndag, hvor det gerne mĂ„ vĂŠre lidt mere snasket eller nĂ„r man har tĂžmmermĂŠnd. Mine bedste opskrifter pĂ„ de lĂŠkreste burgere Man kan fĂ„ gode burgere pĂ„ nogle restauranterne rundt omkring i byen, men jeg er endnu mere vild med at lave burger selv, da man sĂ„ kan bestemme prĂŠcis, hvad der kommer i. Her pĂ„ siden finder du derfor mange af mine foretrukne kombinationer, nĂ„r det kommer til burger. Alt lige fra sliders til mexiburgere og en burger med gedeost og syltede rĂždlĂžg.
      • CurryDuften af Ăžstens krydderier der spreder sig i hele lejligheden – sĂ„ ved man, at aftensmĂ„ltidet bliver lĂŠkkert. Jeg er virkelig glad for at lave mad fra alle verdenshjĂžrner, og derfor har jeg efterhĂ„nden ogsĂ„ en god mĂŠngde opskrifter pĂ„ diverse curry. Indisk, thai og japansk – mine bedste curry opskrifter I Thailand har de en fantastisk curry ved navn panang med kylling, som jeg bĂ„de har lavet tusindevis af gange  – den kan kun anbefales, da den er fuld af smag og desuden ingen tid tager at lave.  Jeg elsker ogsĂ„ en dejlig omgang butter chicken fra det indiske kĂžkken, som er en af mine foretrukne retter, nĂ„r det kommer til comfort food. Jeg hĂ„ber du vil finde inspiration i nogle af mine curries.
      • WokretterWokmad og retter med nudler er let og hurtigt at tilberede og ofte indebĂŠre det en god mĂŠngde grĂžntsager. Det giver mulighed for en varieret kost i hverdagen, der ofte kan vĂŠre travl. Derudover er det nemt at bikse bĂ„de wokmad sammen og derfor har du en hurtigt aftensmad pĂ„ bordet.
    • TilbehĂžr til aftensmadenHer kan du finde inspiration til alverdens tilbehĂžr, som du kan servere til aftensmaden. Her finder du opskrifter pĂ„ fx pesto, dressinger, spread, hummus mm. som er sĂŠrligt lĂŠkkert i selskab med brĂžd eller salater. LĂŠkkert tilbehĂžr, kan efter min mening redde det ellers simple og til tider kedelige mĂ„ltider. Syltede rĂždlĂžg, saltmandler eller brĂždcroutoner kan nĂŠsten altid gĂžre noget godt. Har du det pĂ„ samme mĂ„de, sĂ„ tag et kig nedenfor. SortĂ©r efter: ‱ Salater ‱ MadbrĂžd ‱ Knas ‱ GrĂžntsager ‱ Dyppelse ‱
      • Drys og knasDrys og knas har selvfĂžlgelig den egenskab, at det skal tilfĂžje lidt crunch til retten. Men i hĂžj grad tilfĂžjer drys og knas ogsĂ„ et ekstra farverigt udtryk og fĂ„r retten til at se endnu mere indbydende ud. SĂ„ gĂ„ endelig ikke ned pĂ„ drys, hverken det sĂžde eller salte af slagsen. Tjek arkivet ud herunder og fĂ„ inspiration og opskrifter pĂ„ de lĂŠkreste drys og/eller knas til din morgenmad, salat eller frokost/aftensmad.
      • GrĂžntsager
      • Dip, dressing og saucerSortĂ©r efter: ‱ Sauce ‱ Dip ‱ Dressinger ‱ Pesto ‱ Marinade ‱ Mayo ‱
    • SalatSalater kan varieres i det uendelige, og det er nĂŠsten kun fantasien der sĂŠtter grĂŠnser for kombinationerne. SelvfĂžlgelig skal sammensĂŠtninger vĂŠre nogenlunde, men ofte kan en salat bikses sammen af fĂ„ ingredienser, og stadig blive virkelig lĂŠkker. Salater kan spises til det meste, i selskab med andet tilbehĂžr og en lĂŠkker hovedret. Oftes spiser jeg ogsĂ„ en salat til frokost, blot med et stykke brĂžd og fx hummus eller anden spread til. Mine salater afspejler gerne forskellige teksturer, og det er vigtigt for mig at de indeholder noget sprĂždt. Enten i form af frĂž, kerner eller nĂždder. Jeg kan desuden godt lide at der forekommer lidt fra det syrlige, sĂžde og salte element i Ă©n og samme opskrift. Her pĂ„ siden finder du opskrifter pĂ„ salater i mange afskygninger, bĂ„de inden for de varme og kolde salater. Find inspiration i indekset og spĂŠd hellere end gerne op, med dine yndlingsrĂ„varer.
      • GrĂžnne salaterGrĂžnne salater fungerer altid godt til aftensmaden – sĂ„ er det nĂŠsten ligegyldigt hvad der bliver serveret. En grĂžn salat, synes jeg altid der er plads til. Det gĂžr sig fx rigtigt godt til en steg i ovnen, lasagne eller fisk. Salaten er ofte simpel, og er ikke en der mĂŠtter alene, uden andet ved siden af. GrĂžnne salater omfatter, som overskriften antyder – salater der er grĂžnne. Udover de er spĂŠkket med gode vitaminer, sĂ„ er de smukke at kigge pĂ„. Jeg spiser selv en del med Ăžjnene, sĂ„ nĂ„r der kommer en grĂžn salat pĂ„ bordet, synes jeg det ser sĂ„ fint ud. Disse salater kan indebĂŠre bladgrĂžn som fx rucola, ĂŠrtespirer, krydderurter, bĂžnner, feldsalat mm.
      • Fyldige salaterFyldige salater, er salater hvor der er tilsat lidt ekstra der mĂŠtter, som fx bĂžnner, ris, korn, kĂžd eller ost. Salater, som du kan spise alene til fx frokost eller aftensmad, gerne med et lĂŠkkert nybagt brĂžd til. Jeg nyder selv at spise en salat til frokost. Men er den ikke tilfĂžrt noget ekstra, bliver jeg ikke ordentlig mĂŠt, alene af salaten. Du finder derfor en lang rĂŠkke opskrifter her, pĂ„ fyldige salater. Fx bĂžnnesalat, perlebygsalater, kikĂŠrtesalater mm.
      • Lune salaterLune salater elsker jeg. SĂ„ lĂŠnge der ikke er for meget bladgrĂžnt involveret, der kan falde sammen nĂ„r varmen kommer ind i billedet. Jeg synes en lun salat kan fungere godt til aftensmaden eller til frokosten. Selvom du mĂ„ske forbinder en salat, med en kold servering sĂ„ tĂžv ikke med at afprĂžve den lune variant. Find inspiration pĂ„ lĂŠkre og velsmagende lune salater nedenfor. De fleste er indeholder enten kartoffel, grĂŠskar eller rodfrugter.
      • ForĂ„rssalater
      • Sommersalat
      • EfterĂ„rssalater
      • Vintersalater
    • BagvĂŠrkJeg er glad for at bage, og jeg elsker at eksperimentere. SĂŠrligt surdej, er jeg glad for at bage med, hvorfor dette ogsĂ„ afspejler mange af mine opskrifter. I hverdagen er mine bagvĂŠrk ikke de stĂžrste, men en gang imellem sĂŠtter jeg gerne tid af, til at fylde fryseren op med surdejsboller eller koldhĂŠvede boller. Og selvfĂžlgelig ogsĂ„, til at kunne dele nogle nye opskrifter med Jer! PĂ„ hverdage, elsker jeg at starte min morgen med en bolle. Jeg er vild med hjemmebag, sĂŠrligt i selskab med et godt lag tandsmĂžr og kaffe. Jeg deler de opskrifter pĂ„ boller, brĂžd, kager og andet bagvĂŠrk som bliver godt, og jeg finder delbart. Alle mine bagekundskaber lykkedes ikke, og opskriften pĂ„ de bagvĂŠrk skal I selvfĂžlgeligt ikke udsĂŠttes for.
      • BollerNybagte boller, og duften der fĂžlger med
Uhm, der er ikke noget bedre. Ikke nok med, at duften spredes i hele kĂžkkenet, sĂ„ spreder det ogsĂ„ en glĂŠde. Hjemmebagte boller er altsĂ„ bedst. SĂ„dan en lun nybagte bolle, der lige kommer ud af ovnen. Toppet med et dejligt lag tandsmĂžr eller ost og marmelade. Nogle boller er mere tidkrĂŠvende end andre, og det kommer an pĂ„ bagvĂŠrket. SurdejsbagvĂŠrk er lidt mere omfattende, end fx gĂŠrboller der kan hĂŠve pĂ„ fĂ„ timer eller natten over. Her pĂ„ siden finder du opskrifter pĂ„ mange forskellige. Fx surdejsboller, morgenboller, bamseboller, sandwichboller, rugbrĂždsboller, fĂždselsdagsboller mm.
      • SurdejJeg ved, at mange tĂŠnker at surdejsbagning kan virke besvĂŠrligt og uoverskueligt. SĂ„dan havde jeg det ogsĂ„ selv i starten, da jeg begav mig i krig med surdej. I virkeligheden er det ikke sĂ„ vanskeligt, nĂ„r man fĂžrst kommer ordentlig igang. Nu kan jeg slet ikke forestille mig, ikke at skulle bruge surdej. Det er nemlig blevet min foretrukne kilde til at opnĂ„ boller og brĂžd, der har en lĂŠkker krumme, skorpe og smag. Jeg bager jĂŠvnligt surdejsboller- og brĂžd, og bager oftere dette, frem for at bage med gĂŠr. Det er blevet en rutine for mig med surdejsbagning. NĂ„r du fĂžrst er inde i det er det noget af det simpleste – det lover jeg. Men fĂžr du kan komme i gang med surdejsbagning, skal du anskaffe dig en surdej. Jeg deler min guide til surdej her, og tager dig med, step-by-step.
      • MadbrĂždJeg elsker at lave mad, og jeg elsker at bage – derfor er det her nok ogsĂ„ en af mine yndlingskategorier, hvor brĂžd fĂ„r lov at spille en stor rolle i et mĂ„ltid. I mit hoved kan alt nemlig spises med brĂžd – supper, salater, grillmad, gryderetter, osv.
      • BrĂžd“Spis brĂžd til” – et gammelt udtryk, som jeg stadig synes gĂžr sig gĂŠldende. Et nybagt brĂžd og duften der medfĂžlger, er noget af det bedste. Smurt med smĂžr, ost og en god marmelade – ja, sĂ„ er jeg godt tilfreds. Men det er mere til morgenmaden, jeg synes det hĂžrer sig til. Et hjemmebagt brĂžd nyder jeg ogsĂ„ til fx aftensmaden eller som tilbehĂžr til en god salat. Her pĂ„ siden kan du derfor ogsĂ„ finde opskrifter pĂ„ grydebrĂžd, franskbrĂžd, galettes, sandwichbrĂžd og foccaciabrĂžd. Der vil hele tiden komme nye brĂždopskrifter til. OgsĂ„ med surdej, og et par sĂžde brĂždopskrifter som fx bananbrĂžd eller kanelbrĂžd mm.
      • SĂždt bagvĂŠrkSĂždt bagvĂŠrk, er som overskriften lyder. Simpelt og lĂŠkkert og er opskrifter som fx hjemmelavet mĂŒsli eller granola, scones, chokoladeboller, havregrynsmuffins, gammeldags fastelavnsboller mm. Jeg elsker selv at snacke lidt sĂždt i lĂžbet af dagen. Her kunne det sagtens vĂŠre en grov chokoladebolle eller et stykke bananbrĂžd. Jeg deler derfor her opskrifter pĂ„ sĂždt bagvĂŠrk, da jeg tror der er andre – ligesom mig – der indimellem kan mĂŠrke, at den sĂžde tand melder sin ankomst. De fleste af opskrifterne her, vil desuden vĂŠre gode til brunchbordet.
    • SĂžde sagerJeg elsker sĂžde sager. Det kan jeg vist ikke komme udenom. Alle slags. Der skal vĂŠre plads til det hele. BĂ„de de sukkerholdige og de sunder sĂžde sager, med mindre sukker. SidstnĂŠvnte laver jeg nemlig ind imellem. NĂ„r det gĂ„r mig at godt, deler jeg selvfĂžlgelig opskriften med jer her pĂ„ siden. Jeg bager jĂŠvnligt en kage eller andre sĂžde sager i weekenden, og fryser noget ned i ny og nĂŠ. SĂ„ har jeg lidt lĂŠkkert til hverdagen, nĂ„r den sĂžde tand melder sin ankomst. Hvis jeg ikke er alene om det, kan du tage et kig pĂ„ mine opskrifter nedenfor. Det samme, hvis du mangler en opskrift pĂ„ en dessert, fĂždselsdagskage, slik eller til en festlig begivenhed.
      • KageKage elsker jeg, og nyder at bage en dejlig kage jeg kan nyde med min familie, kĂŠreste og venner. Det kan vĂŠre i hverdagen eller i weekenden, hvor tiden ikke er sĂ„ knap. Jeg elsker at spise bĂ„de sunde kager, og de lidt mere sukkerholdige. I min optik, skal der nemlig vĂŠre plads til begge dele. Jeg deler opskrifter pĂ„ de bagvĂŠrk, der bliver vellykket. Jeg bl.a. opskrifter pĂ„ cheesecake, krydderkage, frugtkager, tĂŠrter, kager med grĂžntsager, julekager osv. Jeg hĂ„ber du kan finde lidt inspiration, og mĂ„ske kaste dig ud i et kageprojekt. SĂŠrligt hvis den sĂžde tand skulle melde sin ankomst.
      • DessertDessert er der altid plads til – ihvertfald i min mave. Jeg elsker at afslutte et  dejligt mĂ„ltid af, med en lille dessert og dertil en kop kaffe. Gerne i selskab med gode venner. For mig er det ligegyldigt om det er en almindelig hverdagsaften eller i weekenden. Fordi i denne kategori med dessert hĂžrer ogsĂ„ en portion koldskĂ„l, jordbĂŠr med flĂžde, chokolademousse, frugttĂŠrte eller noget sĂ„ simpelt som en petit four. Is er ogsĂ„ et godt bud. Bare alene, eller med lidt friske bĂŠr til. I selskab med en chokoladebrownie, karamel eller chokoladeknapper er det heller ikke vĂŠrst. SortĂ©r efter: ‱ DesserttĂŠrter ‱ Desserter i glas ‱
      • CookiesEn dejlig cookies eller smĂ„kage til kaffen kan man vel altid lige klemme ned. SĂ„dan har jeg det selv. Jeg synes virkelig bĂ„de smĂ„kager, men ogsĂ„ cookies gĂ„r godt sammen med en kop kaffe eller tea. Nedenfor har jeg samlet alle mine bedste opskrifter pĂ„ nemme cookies og sprĂžde smĂ„kager – nyd dem til din nĂŠste Afternoon Tea, fĂždselsdag eller julehygge.
      • IsHjemmelavet is eller opskrifter, hvor is indgĂ„r vil vĂŠre at finde pĂ„ denne side. Is kan laves kan laves i mange kombinationer og varianter, fx vaniljeis, sorbet, gelato, flĂždeis, iskager eller blot alene, i selskab med hakket chokolade og/eller bĂŠr. Eller ovenpĂ„ vafler & pandekager, uhmm.. Der er altid plads til is i min mave. Eller faktisk, er det en helt anden mave, nĂ„r det kommer til dessert. Jeg knuselsker hjemmelavet is, sĂŠrligt nĂ„r der er eksperimenteret med lidt anderledes smagkombinationer. Isdessert er en af mine yndlings, og jeg kan spise det Ă„ret rundt. OgsĂ„ selvom det er minus-grader udenfor.
      • MuffinsMuffins & cupcakes er jeg vilde med – ikke alene, fordi jeg synes de er fine og nuttede. En anden grund er ogsĂ„, at de kan portionsserveres. Men altsĂ„, man kan jo altid nuppe to alligvel.. Her pĂ„ siden finde du blandt andet opskrifter pĂ„ muffins til madpakken, havregrynsmuffins og cupcakes. Muffins og cupcakes passer perfekt til en kop varm kakao, kaffe eller som en snack pĂ„ farten. Tag bĂžrnene med i kĂžkkenet og gĂ„ i krig med smĂ„ muffins & cupcakes – de er desuden perfekte, hvis du skal holde en fĂždselsdag.
      • SmĂ„kager
      • Vafler
      • PandekagerPandekager er altid et hit. BĂ„de til morgenmad, eftermiddagssnack med lidt topping pĂ„. Eller til dessert, i selskab med en god vaniljeis og friske bĂŠr til. Smagsvariationerne pĂ„ vafler kan varieres i det uendelige. Men en klassisk pandekagedej slĂ„r altsĂ„ aldrig fejl. Bananpandekager er blevet meget populĂŠr, men det kan jeg godt forstĂ„. Dem kan du derfor ogsĂ„ finde opskrifter pĂ„, her pĂ„ siden. Er du ikke sĂ„ vild med banansmagen, er jeg sikker pĂ„ du kan blive fristet til at lave en god stak, af de mange andre smagskombinationer.
      • SĂždt tilbehĂžrSĂždt tilbehĂžr er godt pĂ„ brĂžd, desserter og kager men ogsĂ„ ovenpĂ„ grĂžd og boller til morgenmad. Her finder du alle opskrifter pĂ„ sĂždt tilbehĂžr til fx ost.
    • SnacksSnacks fra det salte og sĂžde kĂžkken, til nĂ„r den lille sult melder sig. Hvad enten det er mellemmĂ„ltid, formiddagssnack, eftermiddagssnack eller til at hygge med om aftenen. Du kan her finde opskrifter pĂ„ nemme snacks, du kan spise – ogsĂ„ med god samvittighed. Brug opskrifterne pĂ„ snacks til din eller bĂžrnenes madpakken eller som tilbehĂžr til aftensmaden. Mange af disse snacks er ogsĂ„ sĂžde, sĂ„ hvis du har en sĂžd tand er de guld vĂŠrd. Jeg har selv en sĂžd tand, og spiser gerne sunde sĂžde mellemmĂ„ltider, enten om eftermiddagen eller aftenen.
      • KanapĂ©er
      • Appetizer
    • DrikkeDer er intet bedre, end at nuppe sig en kold smoothie eller friskpresset juice. Her er der god mulighed for at fĂ„ en masse frugt- og grĂžntsager indenbors. Det er jo aldrig en dĂ„rlig idĂ©. Vand er det jeg drikker mest af, men hvis jeg skal have noget ekstra lĂŠkkert bliver gĂ„r jeg i gang med at lave min opskrift pÄ kombucha. Det er som “sodavand” for mig – jeg elsker bare smagen! Min anden mest foretrukne drikke, mĂ„ jeg blankt indrĂžmme er kaffe. Americano med mĂŠlk eller cappuccino. Uh, eller iskaffe, men det er nu mest om sommeren. Men for at kaffe ikke bliver det jeg fĂ„r alt for meget af, erstatter jeg med en juice. Opskrifter pĂ„ alle drikke – varme, som kolde – kan du finde nedenfor. Jeg vil hele tiden opdatere siden, med nye variationer. SortĂ©r efter: ‱ Smoothie ‱ Juice ‱ Saft og lemonade ‱ Varme drikke ‱ Drinks og cocktails ‱
      • Varme drikkeEn varm kop kaffe starter jeg altid min morgen med. Om eftermiddagen er det ogsĂ„ en fast ting for mig, med en kaffe – det er som en slags lille treat for mig, gerne med lidt chokolade eller kage til. En gang imellem drikker jeg en varm chokolade eller chaithe hvis det er der, men jeg vil altid foretrĂŠkke kaffen. Men et glas glĂžgg om julen eller hyldebĂŠrdrik om sommeren elsker jeg.
      • Saft
  • SĂžg rĂ„varer
Marialottes
  • SĂžg anledning
  • Temaer
  • TIPS
Search for:
Menu Luk

Laks

Laks har masser af smag og er nem at tilberede – endda pĂ„ mange forskellige mĂ„der. Og sĂ„ er laks selvfĂžlgelig ogsĂ„ utrolig sund, da den er fuld af fiskeolier, vitaminer og meget andet, som din krop har godt af. Der er derfor intet at sige til, at det er Ă©n af danskernes favoritter, nĂ„r der skal fisk pĂ„ spisebordet – og det skal der jo gerne flere gange om ugen.

Der findes mange gode opskrifter med laks, som er bÄde nemme og enkle. Tag for eksempel ovnbagt laks med lÊkkert tilbehÞr, som er et godt valg til bÄde hverdagens familiemÄltid, eller nÄr der er gÊster en lÞrdag aften. MÄske en klassiker som tÊrte med laks, som smager lÊkkert varm og kold. Eller en lÊkker lakserilette eller som fyld i en grÞn salat.

Er du pÄ udkig efter gode og nemme opskrifter med laks er der god inspiration at hente her pÄ siden. Det gÊlder bÄde forretter med laks, men ogsÄ lÊkre hovedretter.

Lakserilette med varmrĂžget laks

Lakserilette med krydderurter og ristet rugbrĂžd

LaksetĂŠrte med spinat og hytteost

TĂŠrte med laks og spinat

Spinatvafler med rĂžget laks

Spinatvafler med rĂžget laks

VarmrĂžget laks med rygeostcreme

VarmrĂžget laks med rygeostcreme

Pasta med rĂžget laks og dildpesto

Pasta med rĂžget laks og dildpesto

Opskrifter med laks

Laks er en virkelig god rÄvare, da den er nem at tilberede, smager rigtig godt og kan spises bÄde varm og kold. Det er ogsÄ én af grundene til, at jeg er glad for retter med laks.

NÄr der skal laves lÊkker mad med fisk, er laks et rigtig godt valg. Der findes nemlig mange gode opskrifter med laks, som alle kan lave. Det kan vÊre i grÞnne salater.

Mangler du et par idéer til nemme retter med laks, er laks i ovnen eller pasta med laks nogle gode bud, som du sagtens vil kunne lave pÄ ingen tid.

Tilberedning af laks

Laks kan tilberedes og spises pÄ mange mÄder. Du kan bÄde fÄ rÄ laks, som tatar, rimmet eller gravad laks, men ogsÄ laks, der er tilberedt med varme, f.eks. dampet, grillet, bagt og rÞget laks (bÄde varmrÞget og koldrÞget laks). VarmrÞget laks med rygeostcreme er et godt eksempel pÄ en nem opskrift med laks, som de fleste vil kunne lide. Det samme med en klassisk lakserilette.

Det gode ved laks er, at den i langt de fleste tilfÊlde er nem og hurtig at tilberede. Ønsker du hurtig og nem aftensmad, er laks derfor perfekt. Men det er den helt sikkert ogsÄ dagen derpÄ, som en nem frokost.

NÄr du tilbereder laksen, skal du passe pÄ ikke at sÊtte varmen for hÞjt. SÄ vÊlg en lav temperatur, f.eks. omkring 120 grader i 25-30 minutter.

UdskĂŠring af laks

NÄr du har kÞbt en laks hos fiskehandleren, skal den fileteres (udskÊres). Her kan du skÊre hele vejen igennem fisken og efterfÞlgende fjerne benene.

FÞrst afskÊller du laksen ved at skrabe med kniven fra halen og op mod hovedet og skÊrer efterfÞlgende et skrÄt snit langs med hovedet. SkÊr hele vejen gennem laksen og alle benene (langs med rygraden) helt ned til halen. SkÊr herefter tÊt under de store ben fra brystkassen for at fjerne dem. NÊste skridt er at fjerne fedt fra maven og rester af finnerne, samt at fjerne de smÄ ben i midten laksefileten. Til sidst kan du ogsÄ vÊlge at fjerne skindet pÄ laksen ved at lÊgge fileten med skindsiden vendende nedad og skÊre ned og frem.

Herefter er det blot at skÊre laksen ud i de Þnskede portionsstÞrrelser, som passer til den valgte opskrift pÄ laks.

Om laks

Laks er nem at genkende pÄ grund af den lyserÞde farve, som den har, fra de dyr den spiser. Og sÄ er laks uden tvivl ét af de mest populÊre valg, nÄr der skal fisk pÄ bordet. Den fede fisk er nemlig proppet med sunde fiskeolier og vitaminer, der er en essentiel byggesten for vores krop. Det er ogsÄ derfor, at det anbefales at spise fisk flere gange om ugen.

Opbevaring af laks

Som med alt andet mad er det vigtigt, at du opbevarer laksen korrekt. En tilberedt laks skal opbevares i kÞleskabet, hvor den kan holde sig i ca. 1-2 dage. En fersk laks skal opbevares sÄ kÞligt som muligt (f.eks. den nederste hylde i kÞleskabet) og helst tilberedes pÄ kÞbsdagen. Endelig kan en laks ogsÄ sagtens fryses ned. Men husk at tÞ den langsomt op i kÞleskabet og undgÄ at fryse laksen ned igen, hvis den allerede har vÊret frosset.

Jeg hÄber, du synes godt om mine opskrifter med laks. Jeg har ogsÄ andre gode opskrifter, hvis du har brug for inspiration til en forret eller hovedret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og bliv opdateret med de nyeste opskrifter, ugens madplan hver lÞrdag og inspiration til sÊsonens rÄvarer.

Nyeste opslag pÄ Instagram

Open
KONKURRENCE 🍔 VIND 4 x COMBOS til vores skĂžnne @racycph (vĂŠrdi 500kr). Jeg udvikler så mange opskrifter, som jeg deler hver uge på marialottes.dk. Jeg elsker det simpelthen, og sĂŠrligt når I afprĂžve opskrifterne og deler dem i billeder, så jeg kan fĂžlge med. 
.
Når jeg ikke udvikler opskrifter er jeg på arbejde i min anden forretning, Racy, hvor vi laver de lĂŠkreste burgere 😎 Det er dem du kan vinde! 
.
Det er dejligt at lave mad, men det er dĂŠleme også dejligt med take-away nogle dage - sĂŠrligt i denne her mĂŠrkelige tid.. Derfor vil jeg gerne udlodde 4 x valgfrie Combos (4 x burger, 4 x fritter og 4 x sodavand) til en heldig vinderđŸ„€đŸ”đŸŸ 
. 
For at deltage skal du:
* Lave en af mine opskrifter fra marialottes.dk og dele et billede af retten på din Instagram (i feed eller story) og tagge @marialottes
* Deltag så meget du vil - så får du ekstra lodder i puljen đŸ„ł TrĂŠkker vinderen d. 25 januar. 

PS. Du behĂžver ikke at indlĂžse alle kuponer på én gang đŸ„ł Du kan dele dem op, eller give en combo til en du holder af. 

Jeg håber du finder noget spĂŠndende at kaste dig ud i đŸ’ȘđŸ»
.
#konkurrence #konkurrencer_for_alle_dk #konkurrencer #konkurrencerforalle #konkurrencer_i_dk #konkurrencetid #giveaway #racycph #konkurrencedk #konkurrencetjenesten
Open
KIKÆRTESALAT 🍮DĂ©n her salat har jeg lavet i Ă„revis og nu har je altsĂ„ endelig fĂ„et taget mig sammen til at dele opskriften pĂ„ min hjemmeside. Snup den via linket i min profil eller sĂžg efter 'kikĂŠrtesalat' pĂ„ marialottes.dk🌿 ⁠
.⁠
Her fĂ„r du en opskrift pĂ„ marokkansk inspireret kikĂŠrtesalat med rĂždlĂžg og soltĂžrrede tomater, som du kan lave pĂ„ UNDER 10 minutter. ServĂ©r med linsefrikadeller, hummus, brĂžd eller hvad du har lyst til 🍅⁠
.⁠
.⁠
.⁠
#kikÊrter #kikÊrtesalat #tomat #salat #vegetarisksalat #vegetariskmad #aftensmad #madinspiration #deldinmad #madlvaning #opskrifter #nemhverdagsmad #comfortfood #madglÊde #farverigmad #madforalle #food #opskrift #madblog #hjemmelavetmad #nemmad #marialottes #Þkologiskmad #Þkologi #madfotografering #madopskrifter #nemmeopskrifter #nemsalat #madpÄunder20min #salatopskrift⁠
Open
MASSAMAN CURRY đŸČ SĂ„dan en dejlig varm karryret er da lige hvad man har lyst til her i kulden, ikke?!⁠
.⁠
Massaman curry er en karryret med knald pĂ„ krydderierne, farven og smagene. Den laves som regel med kĂžd og kartofler, og denne opskrift er en udgave med kylling og et mix af kartofler og sĂžde kartofler đŸ„”đŸ  Lav den vegetarisk ved at udelade kylling. ⁠
.⁠
Find opskriften pÄ marialottes.dk - sÞg efter curry og den vil dukke op sammen med andre lÊkre karryretter. ⁠
.⁠
.⁠
.⁠
#massamancurry #karryret #asiatiskmad #thaikarry #thaimad #koriander #gryderetter #asianfood #aftensmad #aftensmadmedkylling #madinspiration #deldinmad #madlvaning #opskrifter #nemhverdagsmad #comfortfood #madglÊde #farverigmad #madforalle #food #opskrift #madblog #hjemmelavetmad #nemmad #marialottes #Þkologiskmad #Þkologi #madfotografering #madopskrifter #nemmeopskrifter ⁠
Open
Godmorgen fra Østerbro đŸ„ž Hver weekend burde starte med pandekager - af den helt klassiske slags. Hvad foretrĂŠkker du at spise på dine pandekage? 
‱ is?
‱ sukker?
‱ marmelade?
‱ nutella?
‱ ellllllerrr? 
.
Snup min opskrift på pandekager på marialottes.dk hvis du blev fristet - sĂžg efter pandekager đŸ’›đŸ„ž
.
.
.
#madinspiration #deldinmad #madlvaning #opskrifter #nemhverdagsmad #comfortfood #madglĂŠde #farverigmad #madforalle #food #opskrift #madblog #hjemmelavetmad #nemmad #marialottes #Ăžkologiskmad #Ăžkologi #madfotografering #madopskrifter #nemmeopskrifter #pandekager #pancakeday #pandekagedag #morgenmad #morgenmadsinspiration #weekendmornings #pandekagetilmorgenmad
Open
BLOMKÅLSCURRY 💛 En skĂžn vegetarisk curry med blomkĂ„l, kartofler og kikĂŠrter. Karrysaucen er lavet pĂ„ kokosmĂŠlk og det smager sĂ„ godt! 👌 En ret, som jeg selv vender tilbage til igen og igen, nĂ„r jeg er lidt idĂ©forladt til aftensmaden. ⁠
.⁠
Jeg har nogle ris tilbage fra en anden asiatisk ret vi lavede den anden dag, sÄ jeg overvejer at lave den til aften, da jeg er alene hjemme. ⁠
.⁠
SĂžg efter 'blomkĂ„lscurry' pĂ„ marialottes.dk og opskriften kommer frem. Velbekomme đŸ€©â 
.⁠
.⁠
.⁠
#blomkÄlscurry #curry #karryret #blomkÄl #kikÊrter #koriander #vegetarisk #vegetariskaftensmad #vegetariskhverdagsmad #grÞnaftensmad #madinspiration #deldinmad #madlvaning #opskrifter #nemhverdagsmad #comfortfood #madglÊde #farverigmad #madforalle #food #opskrift #madblog #hjemmelavetmad #nemmad #marialottes #Þkologiskmad #Þkologi #madfotografering #madopskrifter #nemmeopskrifter ⁠
Open
Ny opskrift pĂ„ verdens nemmeste brĂžd: Et mega lĂŠkkert og saftigt brĂžd UDEN surdej 🍞 Jeg ved at mange af jer der fĂžlger med her bager med surdej og bruger mine surdejsopskrifter flittigt. Men mange af jer har ogsĂ„ efterspurgt et helt klassisk franskbrĂžd bagt med gĂŠr. Here you go 💛 
.
Lad mig vÊre Êrlig, jeg ELSKER surdejbrÞd og boller og det er hvad jeg bager mest af nÄr, nÄr jeg bager. Men det er ikke altid jeg gider motionere min surdej op til dans, haha. I de perioder bager jeg dette brÞd - det er MEGA NEMT! 
.
Snup opskriften pĂ„ marialottes.dk - sĂžg efter 'fuldkornsbrĂžd' og det dukker op. Det er fremrangende til fx tooooast đŸ„Ș
.
.
.
#bagvĂŠrk #brĂžd #franskbrĂžd #fuldkornsbrĂžd #brĂžd #brĂždogkorn #koldhĂŠvet #sesam #bagning 
#madinspiration #deldinmad #opskrifter #nemhverdagsmad #comfortfood #madglĂŠde #madforalle #food #opskrift #madblog #hjemmelavetmad #nemmad #marialottes #Ăžkologi #madfotografering #madopskrifter #nemmeopskrifter #toastbrot #toastbread #toastbrĂžd
Kategorier

Morgenmad

Frokost

Salater

Vegetarisk

Aftensmad

Dessert

Drikke

BagvĂŠrk

Kategorier

SĂžde sager

TilbehĂžr

Snacks

SĂŠson

Personlige indlĂŠg

Ud at rejse

Ud at spise

Find rundt

Forside

Opskriftsindeks

Guides

Om maria / Kontakt

Portfolio

Samarbejde

Cookie- og privatlivspolitik​

  • Facebook
  • Pinterest
  • Instagram
  • Email
Blogdesign lavet af BloggerSpace

© 2014 – 2021 Marialottes.dk

Luk menu
  • Opskriftsindeks
    • Morgenmad
      • Morgenboller
      • Morgenmadspandekager
      • GrĂžd
      • Smoothie bowl
    • Frokost
      • Sandwich
      • Frokostsalat
      • Madvafler
    • Aftensmad
      • Mad pĂ„ 30 min
      • Hverdagsmad
      • Pastaretter
      • Pizza
      • Ovnretter
      • MadtĂŠrte
      • Risotto
      • Suppe
      • Wokretter
      • Vegetarisk
    • TilbehĂžr til aftensmaden
      • Drys og knas
      • MadbrĂžd
      • Dip
      • GrĂžntsager
    • Salat
      • ForĂ„rssalater
      • Sommersalat
      • EfterĂ„rssalater
      • Vintersalater
      • Fyldige salater
      • GrĂžnne salater
      • Lune salater
    • Forretter
    • BagvĂŠrk
      • Surdej
      • Boller
      • BrĂžd
    • SĂžde sager
      • Kage
      • SmĂ„kager
      • Dessert
      • SĂždt tilbehĂžr
      • Sunde sĂžde sager
    • Snacks
      • Appetizer
      • KanapĂ©er
      • Snacks til drinks
  • Anledninger
    • GĂŠstemad
    • Tapas
    • Brunch
    • Afternoon Tea
    • FĂždselsdag
    • Picnic
    • PĂ„ske
    • Fastelavn
    • Halloween
    • Jul
    • NytĂ„r
  • Inspiration
  • Om mig / Kontakt
    • Portfolio