"Hvordan kan du være så glad?"

Sprøde sukkerfrie kokos-chokolade cookies

Hvis du følger med på min Instagram, så du måske at jeg igår bagte disse lækre sprøde cookies med min veninde Elisa. Vi mødtes til en lækker frokost, og som altid bager vi også noget lækkert til kaffen.

Vi ville have afprøvet os med nogle sundere p-tærter, men det var umuligt at opstøve sukkerfrie skumfiduser. Det bliver næste gang. I stedet fik vi bikset disse lækre og sprøde sundere cookies sammen. De er fri for raffineret sukker og de har virkelig en lækker smag! I stedet for smør, har vi brugt kokosolie, som fungerede rigtig godt.

Der blev til 10 cookies, men du kan sagtens fordoble portionen hvis du ønsker.

Cookies med kokos og chokoladestykker (10 cookies)

50 g kokosmel

40 g (glutenfri) havregryn

40 g hakket mørk chokolade (+70%)

1 tsk. bagepulver

1 tsk. vaniljepulver

Et lille nip salt

1 æg

3 store spsk. kokosolie

40 g Sukrin Gold

Fremgangsmåde:

Alle ingredienserne røres godt sammen – jeg brugte hænderne, så kokosolie og æg blev masseret godt sammen.

Lav nu 10 lige store kugler og læg dem på en bageplade, beklædt med bagepapir. Tryk kuglerne helt flade og form dem runde, så de får den rigtige cookie-form. Bag dem i ca. 7-10 minutter ved 200 grader varmluft til de er lettere gyldne.

Lad dine cookies køle af, så de kan få deres sprødhed. Opbevares i en lufttæt beholder. Velbekomme.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

"Hvordan kan du være så glad?"