"Hvordan kan du være så glad?"

Sprøde kokos-chokolade cookies uden sukker

Hvis du følger med på min Instagram, så du måske at jeg igår bagte disse lækre sprøde cookies med min veninde Elisa. Vi mødtes til en lækker frokost, og som altid bager vi også noget lækkert til kaffen.

Vi ville have afprøvet os med nogle sundere p-tærter, men det var umuligt at opstøve sukkerfrie skumfiduser. Det bliver næste gang. I stedet fik vi bikset disse lækre og sprøde sundere cookies sammen. De er fri for raffineret sukker og de har virkelig en lækker smag! I stedet for smør, har vi brugt kokosolie, som fungerede rigtig godt.

Der blev til 10 cookies, men du kan sagtens fordoble portionen hvis du ønsker.

{ Cookies med kokos og chokoladestykker, 10 cookies }

50 g kokosmel
40 g (glutenfri) havregryn
40 g hakket mørk chokolade 70%
1 tsk. bagepulver
1 tsk. vaniljepulver
et lille nip salt
1 æg
3 store spsk. kokosolie
40 g Sukrin Gold, kokossukker eller rørsukker


Alle ingredienserne røres godt sammen – jeg brugte hænderne, så kokosolie og æg blev masseret godt sammen.

Lav nu 10 lige store kugler og læg dem på en bageplade, beklædt med bagepapir. Tryk kuglerne helt flade og form dem runde, så de får den rigtige cookie-form. Bag dem i ca. 7-10 minutter ved 200 grader varmluft til de er lettere gyldne.

Lad dine cookies køle af, så de kan få deres sprødhed. Opbevares i en lufttæt beholder. Velbekomme.

TAK, FORDI DU LÆSER MED ♥

Følg også gerne med på min Facebookside, eller Instagram og Bloglovin

Kærligst Maria Charlotte

   

2 kommentarer

  • Marialotte

    Hej Mathilde,
    Mums, lækkert! Det lyder til at du har gjort det rigtigt, lige umiddelbart. Det er bare fint, hvis de er blevet flade. Måske du næste gang ikke skal trykke dem så flade – blot en tanke, selvom der står de skal trykkes flade. Men det kan også afhænge af kokosolien, måske.
    Kærligst Maria Charlotte

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mathilde

    Mine cookies blev helt flade og holdt slet ikke formen da de kom i ovnen. De smager lækkert, men ville gerne de havde mere højde. Synes jeg fulgte opskriften temmelig godt, har du nogen forslag til hvorfor de blev helt flade?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

"Hvordan kan du være så glad?"