Glimt fra Juni måned

{ En aftentur ved vandet i Gilleleje }

Godmorgen herfra. Jeg har tænkt på noget. Jeg har nemlig fået mere plads i kalenderen igen, og har lyst til at genoptage skrivet om de små ting i hverdagen.

Jeg har simpelthen haft meget om ørerne, men på den gode måde (meget af tiden ihvertfald), de seneste måneder. Fyldt med lange arbejdsdage og forberedelser til en skriftlig eksamen, som jeg heldigvis lige har afsluttet og sendt afsted. Pyh, dejligt. NU har jeg nemlig sommerferie! Alligevel har der været lidt luft i kalenderen og tid til at nyde tilværelsen – specielt weekenden på Heartland Festival, glemmer jeg sent. Jeg kan til tider (når jeg har travlt), have svært ved at huske tilbage på, hvad jeg egentlig har foretaget mig – kender I det? Men med et lille smut ind i fotorullen på min telefon, bliver jeg mindet om alle de dejlige begivenheder igen. Det er ret fantastisk og smart! Undskylder (på forhånd) de mange billeder, men jeg har svært ved at begrænse mig.

Jeg har stornydt det danske sommervejr: på stranden, i skoven og til vands (og i), spist herlig morgenmad, frokost og middage – ude og hjemme. Proppet mig med utallige is, dyrket (knap så meget) motion, men blevet bidt af yoga og løb igen – også er jeg netop meldt ud af FW. Hvad skal jeg mon så? Jeg har nydt min familie, kæreste og venner i allerhøjeste grad, selvom jeg nu er bagud på emails og opskrifter til bloggen. Støvsugeren har også skreget lidt på mig, den sidste uge. PYT. SKIDT. Alt andet, først. Det danske sommervejr skal nydes, når det er der.

Jeg glæder mig allerede til juli; Roskilde Festival, sommerhus med min veninde, Barcelona og Frankrig med min kæreste, sommerhus med mine forældre – alt derimellem skal ikke planlægges, blot nydes.

Jeg håber, at I må gå en dejlig juli i møde – og for nogle af jer, skønne feriedage ♥

{ Det er så varmt, og jeg har spist utallige bowls som denne – opskriften er her }

 { På vandet, klar til at sejle i Københavns kanaler }


{ På fotoshoot i Odense og skyde billeder til nyt madkoncept, elsker mit job! }

 { I tivoli med skønne veninder og spise på Cakenhagen }

 { KUN et lille udpluk, af de mange is der er spist – Social Foodies er vist mest besøgt }

 { Sangria i selskab med min søde veninde, på Souls i København }

{ Heartland Festival, afholdt på Egeskov Slot }

 { Skål i naturvin på La Banchina på Refshaleøen – FANTASTISK spot }

 { En søndagstur til vandet ved Sjællands Odde }

 { Sommermad }


{ Sankt Hans aften langs Gilleleje strand, med solnedgang og færdigkøbt tapas }

 { Eftermiddags kaffe med min dejligste veninde i Valby, på Riccos }

 { Morgengrød på Vesterbro, hos GRØD. Vælger næsten altid ALL-IN }

 { Det er lidt nemmere at komme i vandet, når der er badebro }

 { En søndagstur i Frederiksberg Have til udstillingen ‘Mit hjem er mit slot’ }

 { Men først en mini-brunch, med mine forældre }

 { Et smut forbi Nyhavn, smukke København }

 { Fredagsbrunch kombineret med arbejde }

 { Test af nye opskrifter, i ny og næ. Opskriften på disse herligheder får I lige her }

 { En sen gåtur til nærmeste havn, Nordhavn }

 { Sommermad i gården, fjordrejer, asparges og vin }

{ Et smut forbi Andersen og Maillard og spise croissant… }

{ Har fejret min kærestes fødselsdag med bl.a. lækker kombucha-is hos Gorilla i Kødbyen }


{ På besøg ved Lille, et bageri på Refshaleøen – hyggeligt spot }

DEL MED EN DU HOLDER AF:
Maria Charlotte
Maria Charlotte

Maria Charlotte er opskriftsudvikler, madfotograf og kogebogsforfatter til "Velsmag". Med en uddannelse i Ernæring- og sundhed udvikles alle opskrifter med fokus på spændende og velsmagende comfort food, der pifter hverdagens madlavning op. Her er hverdagsmaden nem og overskuelig, og så får du simple indkøbslister og kortere tilberedningstid.

Articles: 986
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments