Jeg skal udgive en kogebog!

JEG SKAL LAVE EN KOGEBOG! 📘

Jeg har virkelig glædet mig til at kunne skrive det her opslag! Jeg har nemligt holdt på “dén lille hemmelighed” det sidste halve år, men nu er jeg endelig så langt i processen, at jeg ikke kunne vente længere med at dele det! 👀

Da Lindhardt & Rringhof spurgte om vi skulle lave en kogebog sammen, så var jeg slet ikke i tivivl – og hvis du følger med på min Instagram, så har du måske vidst hvor stor en drøm det var for mig, at lave min helt egen bog fyldt med al det mad jeg elsker spise, men også nogle af mine hverdagsfavoritter 💛 OG følg endelig med derinde, fordi jeg deler løbende processen i min story.

GLÆD DIG TIL EFTERÅRRET
Så hvis du også elsker al den mad jeg deler, så skal du glæde dig til efteråret, hvor vi regner med bogen udkommer! 📘

Vi har allerede taget så mange fine, fine fotos til bogen de sidste par uger i april og starten af maj. Tak til verdens beste @chrisopandertonnesen!

Det er så vildt at være igang med det her projekt – at få mit eget fysiske produkt, som afspejler mig, min madlavning og billedestil. Jeg glæææder mig så meget til at vise Jer den, og jeg kan nok heller ikke lade være med at dele processen med jer i story 📸 
.

DEL MED EN DU HOLDER AF:
Maria Charlotte
Maria Charlotte

Maria Charlotte er opskriftsudvikler, madfotograf og kogebogsforfatter til "Velsmag". Med en uddannelse i Ernæring- og sundhed udvikles alle opskrifter med fokus på spændende og velsmagende comfort food, der pifter hverdagens madlavning op. Her er hverdagsmaden nem og overskuelig, og så får du simple indkøbslister og kortere tilberedningstid.

Articles: 990
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

2 Comments
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments