Velsmag – min kogebog 📘

Velsmag marialottes kogebog

Køb velsmag lige her*.


⁠Bogen udkom den 13 oktober, 2022. Det føles helt surrealistisk, at jeg stå med min helt egen bog i hånden, hvor JEG er forfatteren 🥹 Jeg elsker kogebøger, og jeg er så stolt over, at jeg nu kan sætte min egen kogebog på hylden, i blandt de andre.

Hvad kan du forvente med min kogebog? ⁠

Med velsmag kan du forvente en MASSE hverdagsmad, der er nemt, overskueligt og som bare smager mega godt! Bogens opskrifter er ukomplicerede, indeholder simple indkøbslister og kort tilberedningstid. Du får en masse “uhm-faktor” for pengene, fordi dine smagsløg virkelig bliver stimuleret. Og salaterne er hverken kedelige, tørrer eller uden en god dressing.

Dressinger får du nemlig også mange af, og naturligvis PASTA inklusiv en masse gode tips! 🍝 Jeg har jo en kæmpe forkærlighed for pasta, fordi det er nemt, hurtigt, lækkert og kan laves på utallige måder.

Skønne grøntsager i alle afskygninger får du også, og masser af inspiration til tilberedninger. Jeg giver dig et indblik i det perfekte basislager og hvordan du bygger et måltid helt perfekt op! ⁠

Åh, hvor jeg håber I vil tage godt imod den! 💙

DEL MED EN DU HOLDER AF:
Maria Charlotte
Maria Charlotte

Maria Charlotte er opskriftsudvikler, madfotograf og kogebogsforfatter til "Velsmag". Med en uddannelse i Ernæring- og sundhed udvikles alle opskrifter med fokus på spændende og velsmagende comfort food, der pifter hverdagens madlavning op. Her er hverdagsmaden nem og overskuelig, og så får du simple indkøbslister og kortere tilberedningstid.

Articles: 984
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

2 Comments
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments