Blåbærsmoothie med hurtig granola

Blåbærsmoothie med hjemmelavet sprød granola

Blåbærsmoothie med hjemmelavet sprød granola – I var flere der efterspurgte opskriften på begge dele. Jeg har nu derfor skrevet opskriften ind til Jer. To simple opskrifter, hvor du med fordel kan forberede og derfor har morgenmad til det næste stykke tid.

Blåbærsmoothie med hjemmelavet sprød granola

Blåbærsmoothie

Blåbærsmoothie med hjemmelavet sprød granola er en dejlig frisk drik, som du kan spise til morgenmad eller til mellemmåltid. Smager herligt!
5 fra 1 stemme
Antal: 1 Person
Forberedelse2 minutter
Tilberedelse2 minutter
30 minutter
I alt4 minutter

Ingredienser

Granola

Smoothie

Fremgangsmåde

Granola

  • Tænd oven på 150° varmluft.
  • Alle tørre ingredienser vendes sammen i en skål.
  • Smelt kokosolien og honning i en lille gryde, til det er flydende. Hæld det i skålen med de tørre ingredienser og rør sammen.
  • Beklæd en bageplade med bagepapir og fordel blandingen herpå. Bages i en forvarmet ovn i ca. 15-20 minutter ved 150° varmluft, til det er lettere gyldent. Vend/rør gerne ved hvert 5. minut. Sluk for ovnen og lad granolaen stå i ca. 5 minutter.
  • Lad det køle helt af og kom den sprøde granola i en lufttæt beholder eller et patentglas.

Smoothie

  • Kom alle ingredienserne i en blender (jeg bruger denne) og blend det hele til en cremet og jævn masse. 
  • Hæld smoothien i en skål eller drik den med sugerør. Top med granola og kokosflager. Velbekomme.
Fik du lavet opskriften?Jeg vil elske at se hvordan det gik! Tag mig endelig på Instagram @marialottesdk
Blåbærsmoothie med hjemmelavet sprød granola

Opskrift på blåbærsmoothie med hjemmelavet sprød granola

Jeg spiser som regel yoghurt, grød eller smoothies om morgenen – ja, jeg er mest til det søde køkken, fra morgenstuden af. Jeg kan rigtig godt lide at toppe min morgenskål med en sprød granola, og den skal helst være hjemmelavet. Det sparer mig penge og unødige tilsætningsstoffer.

Min granola ovenpå denne her blåbærsmoothie er ikke så sød, og indeholder heller ikke raffineret sukker – derimod honning. Du kan selvfølgelig altid selv tilsætte mere sødme, alt efter behov. Du kan også, hvis du ønsker, tilføre en smag til granolaen, f.eks. med 2 spsk. kanel eller kakaopulver. Det smager også rigtig godt! Vil du også lave dig en hjemmelavet mysli, kan du se denne opskrift: Hjemmelavet sprød musli på panden. Den er ikke lavet i ovnen, men på panden. Ret simpelt.

DEL MED EN DU HOLDER AF:
Maria Charlotte
Maria Charlotte

Maria Charlotte er opskriftsudvikler, madfotograf og kogebogsforfatter til "Velsmag". Med en uddannelse i Ernæring- og sundhed udvikles alle opskrifter med fokus på spændende og velsmagende comfort food, der pifter hverdagens madlavning op. Her er hverdagsmaden nem og overskuelig, og så får du simple indkøbslister og kortere tilberedningstid.

Articles: 985
Abonner
Giv besked om
Opskriftsvurdering
Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

2 Comments
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments