Greenie med spinat og avokado

Greenie med spinat og avokado

Hvad er en greenie nu for noget? Det er lidt sjovt, som vi har taget ordet til os, for hvad det egentlig måske kan assioceres med, behøver vi ikke komme ind på, haha. Heldigvis kan det også sammenkobles med den dejligste grønne farve, som du kan se på billederne i denne cremede smoothie. Fordi en greenie er noget så simpelt som blendede grøntsager. Smart, fordi der behøves ingen juicer til at lave sådan en lækker grøn sag. Jeg elsker det, og har efterhånden spist det i maaaange år.

Greenie med spinat og avokado

Greenie med spinat

Greenie med spinat og avokado. En dejlig nem og lækker morgenmad, som er dejlig kold og smager sødt og har en cremet konsistens.
4,84 fra 6 stemmer
Antal: 1 skål
Forberedelse2 minutter
Tilberedelse3 minutter
I alt5 minutter

Ingredienser

Køkkenudstyr

Fremgangsmåde

  • Kom alle ingredienser i din blender. Hvis din blender har svært ved at kunne køre de frosne spinatkugler igennem, så er det en god idé at tø dem op, dagen før.
  • Top med lige hvad du har lyst til. Jeg brugte chiafrø, mango og lidt hakkede nødder..
Fik du lavet opskriften?Jeg vil elske at se hvordan det gik! Tag mig endelig på Instagram @marialottesdk
Greenie med spinat og avokado

Greenie med spinat og avokado

Opskrift på greenie til morgenmad

Morgenmaden ér jo dagens første måltid – det kommer vi ikke udenom, medmindre man jo springer den over. Det gør jeg nu aldrig, fordi jeg elsker at vågne langsomt – tjekke mine mails, og så gå i køkkenet og lave mig dagens morgenmad. Det er vigtigt for mig, at jeg spiser varieret – også om morgenen. Jeg varierer altid mellem havregrød, surdejsboller og smoothies.

Men når jeg laver smoothies, står valget altid mellem opskriften på blåbærsmoothie eller en min opskrift på grøn smoothie. I dag blev det til en grøn en af slagsen, nemlig denne lækkerhed af en smoothie eller greenie om man vil. Jeg tror aldrig jeg bliver træt af sådan smoothie der giver energi.

Spis din greenie i en skål med alverdens lækkerier ovenpå – med en ske, eller hæld den i et glas og drik med eller uden sugerør.

Antiinflamatorisk greenie

Der findes dejligt mange antioxidanter i grøntsager og frugt. Dem har kroppen meget gavn af, og disse fremmer kroppens egen evne til at bekæmpe betændelsestilstande. Derfra oret “anti”.

Spiser du økologisk, kan du tilmed opnå et højere indhold af antioxidanter. Udover de mange gode antioxidanter har greenens råvarer en masse gode fedtstoffer, vitaminer og mineraler med sig. Så blend endelig dine grøntsager og frugter – måske det kan være med til at holde dig fra sygdom. Hvis ikke, så er en grøn smoothie dejlig forfriskende og smager herligt.

Hvis du er blevet glad for at starte dagen med en smoothie, så kan jeg anbefale dig at kigge videre rundt i mit opskriftsindex hvor jeg deler flere variationer på smoothie opskrifter.

DEL MED EN DU HOLDER AF:
Maria Charlotte
Maria Charlotte

Maria Charlotte er opskriftsudvikler, madfotograf og kogebogsforfatter til "Velsmag". Med en uddannelse i Ernæring- og sundhed udvikles alle opskrifter med fokus på spændende og velsmagende comfort food, der pifter hverdagens madlavning op. Her er hverdagsmaden nem og overskuelig, og så får du simple indkøbslister og kortere tilberedningstid.

Articles: 985
Abonner
Giv besked om
Opskriftsvurdering
Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments