Smoothie bowl med blåbær og spinat

Smoothie bowl

Smoothiebowl, greenie, nicecream eller bare smoothie? Kært barn har mange navne. Navnet er egentlig også ligegyldigt, så længe indholdet er lækkert. Og sådan en kold sag er perfekt til morgenmad, som mellemmåltid eller på farten.

I dag tillader jeg mig alligevel at kalde den for en smoothiebowl, da fyldet er hældt i en skål. Faktisk er det jo egentlig en slags grøntsagsis – en is med sødme, god konsistens også er den fyldt med gode vitaminer, win-win! Det ér altså en så nem måde hvorpå du lige kan få lidt ekstra grønt ind i din hverdag.

Smoothie bowl med blåbær og spinat

Smoothie bowl

Smoothie bowl, nicecream eller bare smoothie? Få min opskrift på en sund smoothie bowl med grøntsager og frugt her.
5 fra 1 stemme
Antal: 1 Portion
Forberedelse5 minutter
Tilberedelse5 minutter
I alt10 minutter

Ingredienser

Køkkenudstyr

Fremgangsmåde

  • Blend alle ingredienserne i en blender til en ensartet masse.
  • Top din smoothie med det du ønsker. Jeg brugte vaniljepulver, kokoschips og mandler.
Fik du lavet opskriften?Jeg vil elske at se hvordan det gik! Tag mig endelig på Instagram @marialottesdk

Opskrift på sund smoothie bowl med grøntsager

Smoothien her er lavet med frosne blåbær, spinat og banan, og blendet med med lidt plantemælk, så konsistensen bliver cremet. Ih, det smager så dejligt og er virkelig forfriskende!

Jeg laver som regel altid mine smoothies på slum – medmindre jeg skal dele en opskrift, som nu. Du kan altid opgradere min version med ekstra mængder grønt, som jeg er fortaler for, at man putter ekstra af i. Nedestående smoothie holder mig mæt utrolig længe.

Er du vild med smoothies?
Så kan du finde flere spændende opskrifter på min blog. Blandt andet en blåbærsmoothie, grøntsagsmoothie eller en lilla smoothies med acai.

Smoothie bowl uden mælk

Nogle bruger mælk og andre laver smoothie bowl med skyr. I min opskrift er der hverken det ene eller andet i. Jeg kan godt lide at den er spækket med grøntsager, fremfor mejeri. Der skal dog stadig lidt væske i, således ingredienserne kan køres til en mere flydende masse i blenderen.

Topping til smoothie bowls med banan og chia

I selve smoothien kommer jeg chiafrø, som er super sunde små frø der indeholder gode fedtsyrer. Ovenpå den kolde skål med blendede frosne frugter og grøntsager kommer jeg en masse spændende topping.

Jeg kan godt kan at det får lidt tekstur, hvorfor det også giver en følelse af stadig at spise noget. Derfor laver jeg ofte min opskrift på granola, som jeg drysser på. Men du kan med fordel også hælde den på glas og drikke med eller uden sugerør.

Smoothie bowl med grøntsager
DEL MED EN DU HOLDER AF:
Maria Charlotte
Maria Charlotte

Maria Charlotte er opskriftsudvikler, madfotograf og kogebogsforfatter til "Velsmag". Med en uddannelse i Ernæring- og sundhed udvikles alle opskrifter med fokus på spændende og velsmagende comfort food, der pifter hverdagens madlavning op. Her er hverdagsmaden nem og overskuelig, og så får du simple indkøbslister og kortere tilberedningstid.

Articles: 984
Abonner
Giv besked om
Opskriftsvurdering
Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments