Postkort fra Paris

Bonjour fra Paris!

Her går det godt, og vi stortrivis i byernes by – psst.. du kan forresten se en hel guide LIGE HER med alt fra spisesteder, byliv, seværdigheder og områder. Kunne det gå meget anderledes med smukke gader, facader, vino og de mange lækre råvarer? Jeg ville være et skarn, hvis jeg strittede imod. De første uger er allerede gået. Tiden flyver, hurtigere end jeg kan følge med – jeg føler lige vi er landet. Heldigvis har jeg mange dage forude, til at nyde, spise og opleve Paris.

Jeg opfølger her med et lille postkort fra Paris, de sidste knap fjorten dage i billeder.

Postkort fra Paris #1

Vi startede de første dage ud med sne (som billedet afslører), men så fik vi også lidt vinter, selvom vi troede vi slap. De første dage er gået med at inspicere det kvarter vi bor i: 11 arrondissement, jeg bedst kan sammenligne med Vesterbro i København. Vi har lejet en lejlighed gennem Airbnb, så vi selv har mulighed for at lave mad, hvilket er en nødvendighed, da madlavning er en væsentlig del af mit arbejde. Vi var ikke længe om at få fyldt køleskabet op. Tværtimod. Det er virkelig svært at begrænse sig, da det bugner med de lækreste økologiske markeder- og supermarkeder i kvarteret hvor vi bor.

HVAD LAVER VI I PARIS?

Udover at vi nyder tilværelsen, som der skylles ned med cappuccino og dertilhørende croissanter, så arbejder vi en del. I er mange der er nysgerrige og det kan jeg godt forstå! Sådan har jeg det også selv, med andre personer jeg følger – det er jo så hyggeligt at læse lidt med i folks hverdage.

Vi arbejder fra Paris. På fuld drøn. Med mad. Vi udvikler opskrifter, spiser mad og er igang med nye projekter (opdatering følger snart!). Sorry på forhånd, for at være den irriterende type der ikke afslører. Men jeg kan sige, at det handler om mad, surdej og endnu mere mad. Det er ikke fordi, at vi ikke kan lave dette i Danmark, men vi havde brug for at opleve en anden storby mens der ingen forpligtigelser eller andet skulle hindre os. Vi kan kalde det vores form for “sabat-år”, hvor vores rejse så i stedet gik til Paris, fremfor Thailand.


{ Vi har været på det økologiske marked Marché bio des Batignolles og handle alt for mange lækre råvare – det er så svært at begrænse sig! }

{ Butikker med løssalg er meget hipt i Paris, og til at finde allesteds – også økologisk. Det er helt fantastisk, og det giver mulighed for større variationer fordi jeg ikke skal spise hele posen med æbler, inden jeg handler en ny frugt }

{ Jeg arbejder på et projekt hernede, som jeg glæder(!!!) mig til at dele med jer når vi kommer lidt nærmere slutspurten } 

{ Lidt stemningsbilleder fra de mange gåturer i Paris }

{ Lækker kaffe og kage på o/hp/e – adressen kan du se i dette indlæg }

DEL MED EN DU HOLDER AF:
Maria Charlotte
Maria Charlotte

Maria Charlotte er opskriftsudvikler, madfotograf og kogebogsforfatter til "Velsmag". Med en uddannelse i Ernæring- og sundhed udvikles alle opskrifter med fokus på spændende og velsmagende comfort food, der pifter hverdagens madlavning op. Her er hverdagsmaden nem og overskuelig, og så får du simple indkøbslister og kortere tilberedningstid.

Articles: 990
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

2 Comments
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments