Bachelor, færdiguddannet, done! Hvad så nu?

Bachelor, færdiguddannet, done! Aldrig har ordene føltes så lækre at udtale og skrive. Endelig kan jeg ånde lettet op og kalde mig for Professionbachelor i ernæring og sundhed. Hvor føles det altså bare helt fantastisk! Glæden kan ikke beskrives med ord.

PROFESSIONBACHELOR I ERNÆRING OG SUNDHED

Tre et halvt år er gået – både på godt og ondt. Fra den ene yderlighed til den anden, hvor jeg startede mit studiet med tanke på at skulle blive klinisk diætist og vejlede andre mennesker, til at vælge en andet retning med fokus på fødevarer og ledelse. Det har ikke været uden frustrationer og tanken om at droppe ud har strejfet mig flere gange. Havde jeg nu valgt rigtigt? Og burde jeg overhovedet fortsætte når jeg alligevel var gået selvstændig og var igang med min egen forretning? Tvivlen har været der, men samtidig lovede jeg mig selv hver gang, at hvis jeg bare gav ét skud mere kunne det være det hele gik op i en højere enhed, og lykkedes. Det har jeg formået. Og (det her må jeg gerne skrive, for) jeg er pisse stolt af mig selv!

Set i retrospekt er jeg virkelig  glad for at jeg kneb balderne sammen og gennemførte. Havde jeg først taget orlov eller droppet ud, ville jeg ikke have genoptaget studiet. Det ved jeg. Det sidste halve år har jeg – med min veninde – grint, grædt, haft frustreret situationer, fjollet, været seriøst og alt derimellem. Vi har i fællesskab sat kronen på værket og udarbejdet et projekt, som vi sammen forsvarede igår. Jeg kunne i al særdeleshed ikke have undværet hende, hendes støtte og det nære venskab vi har fået. Det ville jeg ikke bytte for noget andet. Bachelor, færdiguddannet, done! Hvad så nu?

Hvad så nu?

Jeg er stadig overvældet. Og alle følelser skal lige falde på plads. Jeg er, ikke mindst, taknemmelig for al støtten jeg har fået fra min familie, dejlige veninder og kæreste. Jeg glæder mig til forsat at udfolde min kreativitet her på bloggen, men også til at starte på nye spændende projekter hvor jeg kan – og bruge min faglige bagage i fremtiden. Som min mors veninde skrev til mig “nu er det bare dig der former din fremtid” – og hun har helt ret! Jeg kan slet ikke vente til den rejse jeg skal afsted på..

Første step på rejsen bliver Paris. Jeg rejser om mindre end 10 dage og er som minimum afsted to måneder. Jeg kan ikke vente! Her skal jeg fordybe mig i alle mine nuværende skrivebordprojekter og idéer, eksperimentere og dygtiggøre mig endnu mere med råvarerne. Jeg vil kigge på grøntsager og andre råvarer, udforske dem og spise dem. Sammen med min kæreste. Og sammen, vil vi fordybe os endnu mere med surdejsbagning (fordi det er jo en videnskab i sig selv), og jeg vil selvfølgelig dele alt det gode med jer her på domænet og Instagram.

I PARIS VIL JEG…

  • Dele min tilværelse i den skønne storby
  • Fortsætte min arbejde fra hyggelige caféer i Paris
  • Opdage arstidens grønt og tage jer med på markeder
  • Give og dele inspiration til hyggelige spisesteder og kaffebarer

Det ser ud til at blive en spændende rejse (vi) skal på sammen, og jeg glæder mig til at tage jer med! Jeg håber I har lyst til at følge med. Hvis du har nogle anbefalinger til Paris, ønsker eller lignende du mangler fra mig, så høre høre jeg dem gerne – bare smid mig en kommentar nedenfor.

Nu vil jeg arbejde lidt, mens jeg beundringsværdigt kigger på alle de smukke blomsterbuketter i stuen jeg fik igår.

Kærligst Maria Charlotte

DEL MED EN DU HOLDER AF:
Maria Charlotte
Maria Charlotte

Maria Charlotte er opskriftsudvikler, madfotograf og kogebogsforfatter til "Velsmag". Med en uddannelse i Ernæring- og sundhed udvikles alle opskrifter med fokus på spændende og velsmagende comfort food, der pifter hverdagens madlavning op. Her er hverdagsmaden nem og overskuelig, og så får du simple indkøbslister og kortere tilberedningstid.

Articles: 990
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments