Glimt fra juli måned


{ Plukket massevis af brombær, jordbær og blommer i mine forældres have }

Godmorgen fra Samsø, hvor jeg netop sidder og gør indlægget her færdig. Jeg har nuppet en ekstra dag i sommerhuset, og arbejder herfra.

… novra, for en dejlig juli måned! Sol, sommerferie og tid til alt dét, som jeg ellers har nedprioriteret lidt før juni og juli, grundet en eksamen der først skulle afsluttes. Studiet har jeg nærmest glemt, og det er helt rart (må man sige det?). Dog har jeg alligevel haft en praktikansøgning hængende over hovedet, til mit kommende bachelorprojekt efter sommerferien. Kryds fingre for min veninde og jeg får plads!

Jeg tjekker ind med en masse billeder fra juli måned, der har budt på lidt af hvert. Den første uge af juli startede morgenerne langsomt. Jeg har sovet længe (læs: tiltrængt) og spist sen morgenmad/brunch rundt i byen, fordi der har været tid. Ugen efter stod på Roskilde Festival – mit første, men bestemt ikke sidst år. Jeg skulle åbenbart runde de 25, før det skete. Men det var sgu skægt! Flueben ved dén.

Turen gik til Barcelona, efterfulgt af en en køretur langs Pyrenæerne til O’s mormor, der bor i bjergene, Frankrig. En oplevelse, uden lige. Smukt, idyllisk og uden for sammenligning. Tibage fra Pyrenæerne og én uge i det Københavnske, omringet af fantastiske mennesker, sommermad og is (massere af det) – selvfølgelig også badeture, alt andet er ulideligt. Sidste uge blev tilbragt i sommerhus på Samsø, min ferieø. Nogle har Bornholm, jeg har Samsø.

Jeg har meldt mig ud af fitness, og ind i et yogacenter. Mine interesser skifter lidt, og det føles allerede så dejligt med denne beslutning. Måske jeg melder mig ind i fitness igen til efteråret når jeg savner dans, måske ikke. Jeg skal ihvertfald tilbringe timer med yoga. På arbejdsfronten venter der lidt forskelligt, og jeg tager hul på tredje og sidste festival for i år: Skanderborg Festival, men kun for et par dage. August skal ellers nydes uden for mange (planlagte) aftaler, inden jeg skal tilbage på studiet.

Jeg ved ikke om det er vejret, men mit humør stiger i takt med graderne på termometeret. Måske også fordi jeg ved der stadig er en lille måned tilbage af ferien, fra studiet ihvertfald. Jeg synes tiden flyver når solen skinner, folk er glade og smilenede: det smitter sådan.

Jeg håber, at I får en dejlig august ♥


{ Gået lange ture ved stranden }


{ Trætte på Roskilde. Sen morgenmad, hvor karamel er inkluderet hjalp gevaldigt }


{ En tur forbi O’s forældre på Sjællands Odde. Vi slog vejen forbi stranden og smukke kornmarker først }

{ Der er blevet spist umådeligt mange is – ikke alene fordi jeg elsker is, men også fordi jeg har lavet en is-guide over København. Tjek den ud! }


{ Først en tur i vandet ved Kalvebod Brygge, derefter aftensmad og drinks ved Broens Gadekøkken med min efterskoleveninde }


{ Jeg har haft gang i at teste nye opskrifter med surdej. Vil du også give dig i kast med surdejsprojekter? }


{ Drømmer mig kort tilbage til bjergene i Frankrig }


{ En fredag morgen havde jeg lyst til godt bagværk fra Juno på Østerbro, men de havde lukket – jeg fandt heldigvis en løsning }

{ Jeg pønser på et indlæg, hvor I får lov at se små dele fra mit køkken }


{ Flere is – jeg har sammenlagt spist måske 15 denne måned, én hver anden dag er vel ok? 😉 }


{ Et lille stemningsbillede fra turen til Barcelona }


{ Smukke blåbær fra én af indkøbsdagene i Torvehallerne. Mit favoritspot at handle; friskhed og råvarer i sæson er altid at finde }


{ Sen morgenmad på La Banchina – har du ikke været der før, må du prøve! }


{ Kornmarker på Sjællands Odde }


{ Jeg er så glad for at være tilbage i yoga’ens tegn }


{ Snacket lækre produkter i lange baner – modtaget i gave fra Betterbox }


{ Samsø, snacks og strand hvor der ikke er proppet med mennesker som i København }


{ På toppen af Samsø, Issehoved }


{ Har skudt billeder til pressemateriale for kommende streetfood om søerne for Tatarcph. Skal du med, så kom endelig forbi og sig hej – det bliver så lækkert! }


{ Har tilbragt en del tid med ham her }


{ Har sat en ny bryg kombucha over – det er super nemt at lave selv og smager så dejligt }

DEL MED EN DU HOLDER AF:
Maria Charlotte
Maria Charlotte

Maria Charlotte er opskriftsudvikler, madfotograf og kogebogsforfatter til "Velsmag". Med en uddannelse i Ernæring- og sundhed udvikles alle opskrifter med fokus på spændende og velsmagende comfort food, der pifter hverdagens madlavning op. Her er hverdagsmaden nem og overskuelig, og så får du simple indkøbslister og kortere tilberedningstid.

Articles: 984
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

2 Comments
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments