Heartland Festival – vi ses igen i 2019!

Heartland Festival

Heartland Festival, vi ses helt sikkert igen! For blot et par uger siden besøgte jeg de smukke omgivelser på Egeskov Slot, beliggende på Sydfyn. På dét tidspunkt, var det ikke planlagt at jeg skulle til Heartland Festival sidste weekend, der holder til på samme lokation. Så da jeg blev inviteret med, kunne jeg bestemt ikke sige nej. Jeg kendte ikke meget til festivalen på forhånd, og havde blot hørt kørt om den, i en festlig sammenhæng. Men da min kæreste for andet år i træk skulle have madbod på festivalen, har jeg ikke helt kunne undgå at følge lidt med på sidelinjen – og dermed blive en smule misundelig(!)…

HEARTLAND FESTIVAL

Men afsted kom jeg også, wuuhu! Intim festivalstemning må være nøgleordet her. Heartland festival er nok den fineste jeg har oplevet til dato. Der er så meget for alle sanser at gå på opdagelse i – den er simpelthen så fin. En festival med alt hvad hjertet begærer; dejlig musik, god mad og smukke omgivelser. En ovenud gennemførlig stemning med lyskæder i træerne og et spejlbillede i voldgraven af Egeskov slot, kunne nydes med musik i baggrunden. Fynske råvarer og madboder fra de fjerne kyster – det var ikke et spørgsmål om hvad man kunne få, men hvad man skulle vælge.

Et par timer på Tasteland scenen

Blandt de mange lækre madboder, var opstillet et lille køkkenunivers med mulighed for at hente inspiration indenfor madlavning og gastronomi, hvor ASKO dannede rammen – endda i et bæredygtigt omfang, der på bedste vis passede til resten af miljøet på Heartland. Jeg kunne selvfølgelig ikke lade være med at tage del i madlavningen, og brugte derfor en lille time her i selskab med Nadine Redzepi, hvor ægget var i fokus.Heartland – du er er uden sammenligning – den smukkeste festival jeg nogensinde har været på! Du er er uden tvivl en af landets mest interessante festivaler når det kommer til mad, drikkevarer og gennemførlig stemning. Jeg overvejer ikke blot, jeg ved med sikkerhed, at vi ses igen næste år!

Heartland Festival
Slottet på Heartland
Heartland Festival
{ Den lækreste klassisk tatar }
Heartland Festival
Fine udsmykninger i træer og skov }
{ Madlavning på Tastelandscenen, med ASKO’s køkkenprodukter og ægget i fokus }  
Heartland Festival
Altid is, vigtigt. Fyns bedste is – og den med hasselnød fik jeg to gange }
Heartland Festival
Mulighed for at lave snobrød mm. over bål }
Heartland Festival
Heartland Festival
{ Se lige hvor træerne så smukt er reflekteret i vandet }
Heartland Festival
Heartland Festival
Heartland Festival

Heartland Festival

Heartland Festival

#inspiredbyheartland
#inspiredbyscandinavia

DEL MED EN DU HOLDER AF:
Maria Charlotte
Maria Charlotte

Maria Charlotte er opskriftsudvikler, madfotograf og kogebogsforfatter til "Velsmag". Med en uddannelse i Ernæring- og sundhed udvikles alle opskrifter med fokus på spændende og velsmagende comfort food, der pifter hverdagens madlavning op. Her er hverdagsmaden nem og overskuelig, og så får du simple indkøbslister og kortere tilberedningstid.

Articles: 986
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments