Romkugler lavet på en kagerest og kokos

Romkugler lavet på en kagerest og kokos

Romkugler lavet på en kagerest og kokos
Romkugler lavet på en kagerest og kokos. Nemt? Jeps. Hurtigt? Også det, ja. Lækkert? Øh, hvad med ja?! Har vi nogle derude, der ikke er med mig her?

ROMKUGLER LAVET PÅ EN KAGEREST

Opskriften på disse små kugler er der efterhånden mange opskrifter, twist og versioner af. Jeg har også tidligere lavet nogle lidt sundere versioner – både på dadler og bønner. I dag deler jeg den gode gamle klassiske. Dels fordi den smager virkelig godt, men også fordi jeg havde en kagerest fra en brownie liggende, som jeg ikke ville smide ud. Hvem smider seriøst også kage ud? Haha.

Romkugler lavet på en kagerest og kokos

NEMME ROMKUGLER MED KOKOS

Opskriftens hovedingredienser er ikke just anderledes end de fleste, men jeg har valgt at tilføje ekstra kokos. Det kan du selvfølgelig undlade, men det giver alligevel lidt tekstur til romkuglerne. Jeg har lavet mine lidt mindre i størrelsen, men du kan altid selv justere. Prøv også dem i sundere versioner eller dadelkugler med lakrids og tranebær.

FÅ OPSKRIFTEN PÅ ROMKUGLERNE HER:

5 fra 1 stemme
Romkugler lavet på en kagerest og kokos
ROMKUGLER PÅ EN KAGEREST
Forb. tid
10 min
Samlet tid
10 min
 


Antal: 12 Stk
Ingredienser
 • 300 g kagerest, fx brownie, wienerbrød, roulade osv.
 • 2 spsk romessens
 • 3 spsk kakaopulver
 • 1 dl kokosmel
 • 2 spsk hindbærmarmelade eller syltetøj
 • kokosmel til at rulle i
Sådan gør du
 1. Smuldre kageresterne ned i en skål, enten rester, eller færdigkøbt roulade, mazarintærte, wienerbrød. 

 2. Kom de resterende ingredienser i, og brug hænderne til at massere til en jævn masse.

 3. Form 12 kugler og rul dem i kokosmel eller krymmel. Sæt kuglerne på køl, gerne en times tid inden de spises. 

 4. Velbekomme.

Romkugler lavet på en kagerest og kokos

Romkugler lavet på en kagerest og kokos

Romkugler lavet på en kagerest og kokos

Del med en du holder af:

Skriv en kommentar

avatar

  Abonner  
Giv besked om

Romkugler lavet på en kagerest og kokos
Romkugler lavet på en kagerest og kokos. Nemt? Jeps. Hurtigt? Også det, ja. Lækkert? Øh, hvad med ja?! Har vi nogle derude, der ikke er med mig her?

ROMKUGLER LAVET PÅ EN KAGEREST

Opskriften på disse små kugler er der efterhånden mange opskrifter, twist og versioner af. Jeg har også tidligere lavet nogle lidt sundere versioner – både på dadler og bønner. I dag deler jeg den gode gamle klassiske. Dels fordi den smager virkelig godt, men også fordi jeg havde en kagerest fra en brownie liggende, som jeg ikke ville smide ud. Hvem smider seriøst også kage ud? Haha.

Romkugler lavet på en kagerest og kokos

NEMME ROMKUGLER MED KOKOS

Opskriftens hovedingredienser er ikke just anderledes end de fleste, men jeg har valgt at tilføje ekstra kokos. Det kan du selvfølgelig undlade, men det giver alligevel lidt tekstur til romkuglerne. Jeg har lavet mine lidt mindre i størrelsen, men du kan altid selv justere. Prøv også dem i sundere versioner eller dadelkugler med lakrids og tranebær.

FÅ OPSKRIFTEN PÅ ROMKUGLERNE HER:

5 fra 1 stemme
Romkugler lavet på en kagerest og kokos
ROMKUGLER PÅ EN KAGEREST
Forb. tid
10 min
Samlet tid
10 min
 


Antal: 12 Stk
Ingredienser
 • 300 g kagerest, fx brownie, wienerbrød, roulade osv.
 • 2 spsk romessens
 • 3 spsk kakaopulver
 • 1 dl kokosmel
 • 2 spsk hindbærmarmelade eller syltetøj
 • kokosmel til at rulle i
Sådan gør du
 1. Smuldre kageresterne ned i en skål, enten rester, eller færdigkøbt roulade, mazarintærte, wienerbrød. 

 2. Kom de resterende ingredienser i, og brug hænderne til at massere til en jævn masse.

 3. Form 12 kugler og rul dem i kokosmel eller krymmel. Sæt kuglerne på køl, gerne en times tid inden de spises. 

 4. Velbekomme.

Romkugler lavet på en kagerest og kokos

Romkugler lavet på en kagerest og kokos

Romkugler lavet på en kagerest og kokos

Del med en du holder af:

Skriv en kommentar

avatar

  Abonner  
Giv besked om
TILMELD DIG MIT NYHEDSBREV. BLIV OPDATERET MED SÆSONENS OPSKRIFTER OG FÅ EN HILSEN I NY & NÆ MED INSPIRATION - BÅDE TIL KØKKENET & GANEN
Luk menu