Dadelkugler – en grundopskrift

Dadelkugler – en grundopskrift

Dadelkugler - en grundopskriftJeg elsker dadler – at spise, i kager, som spread til boller eller som her, til hjemmelavet dadelkugler. Jeg laver tit dadelkugler, for at de kan ligge i køleskabet, således jeg altid har en lille snack jeg kan tage hvis den søde tand skulle melde sin ankomst. Prøv fx også disse med lakrids og tranebær.

HJEMMELAVET DADELKUGLER

Jeg laver altid mine dadelkugler meget forskellige – det afhænger af, hvad jeg lige har i skufferne. Så i dag får i en grundopskrift. En opskrift, som jeg næsten altid bruger til de helt neutrale dadelkugler, som derefter ruller i forskellige smage.

FÅ EN GRUNDOPSKRIFT PÅ DADELKUGLER HER:

0 fra 0 stemmer
Dadelkugler - en grundopskrift
DADELKUGLER - GRUNDOPSKRIFT
Forb. tid
10 min
Tilb. tid
10 min
Samlet tid
20 min
 
Ret: Snack
Antal: 30 Stk
Ingredienser
 • 200 g dadler, stenfrie
 • 1 dl mandler, hakket
 • 1 tsk vaniljepulver
 • 1 dl kokosmel, groft
 • 2 spsk kakaopulver
Sådan gør du
 1. Pil stenene fra dadlerne og blend dem til en ensartet massen i en foodprocessor. 

 2. Tilsæt resten af ingredienserne og bland godt. 

 3. Tilsæt evt. lidt væske, hvis din masse er for våd.

 4. Stil på køl en time, til massen har sat sig og du kan rulle den.

 5. På billedet er der rullet i fire forskellige ingredienser; lakrids, kokosmel, hampefrø. 

Del med en du holder af:

Skriv en kommentar

avatar

  Abonner  
Giv besked om

Dadelkugler - en grundopskriftJeg elsker dadler – at spise, i kager, som spread til boller eller som her, til hjemmelavet dadelkugler. Jeg laver tit dadelkugler, for at de kan ligge i køleskabet, således jeg altid har en lille snack jeg kan tage hvis den søde tand skulle melde sin ankomst. Prøv fx også disse med lakrids og tranebær.

HJEMMELAVET DADELKUGLER

Jeg laver altid mine dadelkugler meget forskellige – det afhænger af, hvad jeg lige har i skufferne. Så i dag får i en grundopskrift. En opskrift, som jeg næsten altid bruger til de helt neutrale dadelkugler, som derefter ruller i forskellige smage.

FÅ EN GRUNDOPSKRIFT PÅ DADELKUGLER HER:

0 fra 0 stemmer
Dadelkugler - en grundopskrift
DADELKUGLER - GRUNDOPSKRIFT
Forb. tid
10 min
Tilb. tid
10 min
Samlet tid
20 min
 
Ret: Snack
Antal: 30 Stk
Ingredienser
 • 200 g dadler, stenfrie
 • 1 dl mandler, hakket
 • 1 tsk vaniljepulver
 • 1 dl kokosmel, groft
 • 2 spsk kakaopulver
Sådan gør du
 1. Pil stenene fra dadlerne og blend dem til en ensartet massen i en foodprocessor. 

 2. Tilsæt resten af ingredienserne og bland godt. 

 3. Tilsæt evt. lidt væske, hvis din masse er for våd.

 4. Stil på køl en time, til massen har sat sig og du kan rulle den.

 5. På billedet er der rullet i fire forskellige ingredienser; lakrids, kokosmel, hampefrø. 

Del med en du holder af:

Skriv en kommentar

avatar

  Abonner  
Giv besked om
TILMELD DIG MIT NYHEDSBREV. BLIV OPDATERET MED SÆSONENS OPSKRIFTER OG FÅ EN HILSEN I NY & NÆ MED INSPIRATION - BÅDE TIL KØKKENET & GANEN
Luk menu