Dadelkugler med lakrids og tranebær

Dadelkugler med lakrids og tranebær

Dadelkugler med lakrids og tranebær
Dadelkugler er efterhånden en velkendt snack i de flestes hjem. Vi skriver eeeendelig december. Hvad er mere dejligt end at have en bøtte stående med lidt søde godter eller konfekt? Herhjemme er disse kugler et kæmpe hit – ikke kun til jul, faktisk næsten året rundt har jeg en portion stående i køleskabet.

DADELKUGLER MED LAKRIDS

Disse lakridskugler er så nemme at lave, smager syndigt og er en perfekt eftermiddagssnack til at stille den lille sult. Dog forsvinder de også ret hurtigt, hvilket også medfører, at jeg ofte laver dobbelt portion når jeg alligevel er igang. Disse dadelkugler er med lakridspulver og trillet i tranebærpulver, som giver dem den smukke farve. Du kan altid undlade lakrids eller hvis du vil have en mere intens lakridssmag, kan du også rulle dem i lakridspulveret. Er du ikke så meget til dadler, kan du afprøve dig med noget helt andet. Disse bounty kugler er i hvertfald en god snack!

FÅ OPSKRIFT PÅ DADELKUGLER MED LAKRIDS HER:

5 fra 1 stemme
Dadelkugler med lakrids og tranebær
DADELKUGLER MED LAKRIDS
Forb. tid
5 min
Tilb. tid
10 min
Samlet tid
15 min
 
Ret: Snack
Antal: 25 Stk
Ingredienser
  • 20 stk medjool dadler eller 200 g uden sten
  • 100 g mandler
  • 1 spsk kokosolie
  • 1 spsk kakaopulver
  • 1 spsk lakridspulver
  • 1 nip salt
Pynt
  • 1 spsk tranebærpulver
Sådan gør du
  1. Pil stenene fra dadlerne og blend dem til en ensartet massen i en foodprocessor. 

  2. Tilsæt resten af ingredienserne og blend godt. 

  3. Tilsæt evt. lidt væske, hvis din masse er for tør. 

  4. Stil på køl en time, til massen har sat sig og du kan rulle den til kugler.

  5. Rul dem i tranebærpulver, og opbevar dem på køl. Velbekomme.

Opskriftsnoter

TIP: Tril i lige hvad du lyster – måske frysetørret hindbær, hakket mandler, mørk chokolade, lakrids?

Dadelkugler med lakrids og tranebær

Del med en du holder af:

Skriv en kommentar

avatar

  Abonner  
Giv besked om

Dadelkugler med lakrids og tranebær
Dadelkugler er efterhånden en velkendt snack i de flestes hjem. Vi skriver eeeendelig december. Hvad er mere dejligt end at have en bøtte stående med lidt søde godter eller konfekt? Herhjemme er disse kugler et kæmpe hit – ikke kun til jul, faktisk næsten året rundt har jeg en portion stående i køleskabet.

DADELKUGLER MED LAKRIDS

Disse lakridskugler er så nemme at lave, smager syndigt og er en perfekt eftermiddagssnack til at stille den lille sult. Dog forsvinder de også ret hurtigt, hvilket også medfører, at jeg ofte laver dobbelt portion når jeg alligevel er igang. Disse dadelkugler er med lakridspulver og trillet i tranebærpulver, som giver dem den smukke farve. Du kan altid undlade lakrids eller hvis du vil have en mere intens lakridssmag, kan du også rulle dem i lakridspulveret. Er du ikke så meget til dadler, kan du afprøve dig med noget helt andet. Disse bounty kugler er i hvertfald en god snack!

FÅ OPSKRIFT PÅ DADELKUGLER MED LAKRIDS HER:

5 fra 1 stemme
Dadelkugler med lakrids og tranebær
DADELKUGLER MED LAKRIDS
Forb. tid
5 min
Tilb. tid
10 min
Samlet tid
15 min
 
Ret: Snack
Antal: 25 Stk
Ingredienser
  • 20 stk medjool dadler eller 200 g uden sten
  • 100 g mandler
  • 1 spsk kokosolie
  • 1 spsk kakaopulver
  • 1 spsk lakridspulver
  • 1 nip salt
Pynt
  • 1 spsk tranebærpulver
Sådan gør du
  1. Pil stenene fra dadlerne og blend dem til en ensartet massen i en foodprocessor. 

  2. Tilsæt resten af ingredienserne og blend godt. 

  3. Tilsæt evt. lidt væske, hvis din masse er for tør. 

  4. Stil på køl en time, til massen har sat sig og du kan rulle den til kugler.

  5. Rul dem i tranebærpulver, og opbevar dem på køl. Velbekomme.

Opskriftsnoter

TIP: Tril i lige hvad du lyster – måske frysetørret hindbær, hakket mandler, mørk chokolade, lakrids?

Dadelkugler med lakrids og tranebær

Del med en du holder af:

Skriv en kommentar

avatar

  Abonner  
Giv besked om
TILMELD DIG MIT NYHEDSBREV. BLIV OPDATERET MED SÆSONENS OPSKRIFTER OG FÅ EN HILSEN I NY & NÆ MED INSPIRATION - BÅDE TIL KØKKENET & GANEN
Luk menu