Annonce

Sunde pandekager uden banan

Pandekager uden banan og mel

Pandekager uden banan er efterhånden en opskrift der er svær ikke at støde på, når man søger på pandekager på Google. Det blev jeg lidt træt af, og det resulterede derfor i denne opskrift. Jeg har selv lavet en del opskrifter på pandekager og vafler med banan i, men nu trængte jeg (og bloggen) til nogle uden.

Hvis du nu alligevel har en modne bananer liggende og, kan du selvfølgelig give dig i kast med min opskrift på pandekager MED banan. Du kan også finde inspiration på bloggen til mit bedste bud på klassiske pandekager.

Pandekager uden banan og mel

Pandekager uden banan

Pandekager uden banan og mel – glutenfrie og proteinrige. Sunde og en død lækker og nem idé til morgenmad, snack eller dessert med is til. Nemme at lave!
4,62 fra 13 stemmer
Antal: 12 stk
Forberedelse10 minutter
Tilberedelse15 minutter
I alt25 minutter

Ingredienser

Desuden

Køkkenudstyr

Fremgangsmåde

  • I en foodprocessor blendes havregryn og mandler til mel. Kom salt, chiafrø, vaniljepulver og bagepulver heri.
  • Pisk mælk og honning sammen i en skål, til honningen er opløst. Rør melet i mælken, indtil du har en ensartet masse – gerne lidt flydende.
  • I en anden skål piskes æggehviderne helt stive. Når du kan vende skålen på hovedet, uden det ryger ud, er de klar til brug. Vend æggehviderne forsigtigt i dejen.
  • Fordel dejen med 2 spsk. dej, pr. pandekage på en middelvarme pande, og steg i kokosolie eller smør til de er lettere gyldne.
  • Nyd din stak med friske bær eller sirup. 
Fik du lavet opskriften?Jeg vil elske at se hvordan det gik! Tag mig endelig på Instagram @marialottesdk

Den bedste opskrift på sunde pandekager uden banan

Hvem elsker ikke at starte dagen med en god morgenmad? Gerne med det hele; boller, yoghurt, kaffe, juice og måske sunde pandekager? Måske ikke hver dag, men bare en gang imellem kan man kræse lidt om det. Jeg gør ihvertfald. Og i den anledning, vil jeg slå et slag for disse sunde pandekager uden banan og mel. De er nemlig både svampede, luftige og lækre.

I stedet for at anvende mel, er disse lavet på havregryn, hvorfor de også kan laves glutenfrie.

Pandekager uden banan og mel
DEL MED EN DU HOLDER AF:
Maria Charlotte
Maria Charlotte

Maria Charlotte er opskriftsudvikler, madfotograf og kogebogsforfatter til "Velsmag". Med en uddannelse i Ernæring- og sundhed udvikles alle opskrifter med fokus på spændende og velsmagende comfort food, der pifter hverdagens madlavning op. Her er hverdagsmaden nem og overskuelig, og så får du simple indkøbslister og kortere tilberedningstid.

Articles: 977
Abonner
Giv besked om
Opskriftsvurdering




Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

2 Comments
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments