Pulled chicken burger med sund coleslaw

Pulled chicken burger med sund coleslaw

Pulled chicken burger med sund coleslaw
Sidste weekend stod den på hjemmelavet pulled chicken burger. Jeg har før fået pulled pork burger, men var ikke så begejstret, da jeg ikke er så glad for alt slags svinekød. Jeg har længe gerne ville afprøve mig med kylling i stedet, og jeg vil lige slå fast. Dét kan jeg SÅ meget bedre lide! Det smagte så lækkert og sammen med coleslaw, var der ikke et øje tørt.

PULLED CHICKEN BURGER

Jeg går ret meget op i at lave min mad selv fra bunden, hvorfor jeg også til disse burgere selv bagte luftige fuldkorns burgerboller. Vi fik en cremet coleslaw, som min mor lavede af skyr og creme fraiche, hvilket var lækkert så den ikke virkede så tung- og fed. Det var en perfekt kombination til kødet, som desuden var super nemt at tilberede. Kødet skal bare passe sig selv i ovnen. Min mor stod som sagt for coleslaw samt pulled chicken. Hendes opskrift på coleslaw er bare så lækker – den dressing, som hun laver er bare så god, og vi bruger den også ofte i andre sammenhænge. Den er både cremet, sød og syrlig på samme tid.

Pulled chicken burger med sund coleslaw

FÅ OPSKRIFT PÅ PULLED CHICKEN BURGER HER:

5 fra 1 stemme
Pulled chicken burger med sund coleslaw
PULLED CHICKEN BURGER
Forb. tid
3 t 20 min
Tilb. tid
15 min
Samlet tid
3 t 35 min
 
Ret: Aftensmad
Antal: 4 Personer
Ingredienser
Pulled chicken
 • 300 g kyllingebryst uden skind
 • 1 tsk tørret chili
 • 1 stk løg
 • 2 fed hvidløg
 • 1 dåse tomatpuré, 140 g
 • 2 tsk honning
 • 5 spsk vand
 • 1 tsk røget paprika
Dressing
 • 3 spsk cremefraiche
 • 3 spsk skyr eller cremefraiche
 • 3 spsk sød sennep
 • 1 spsk citronsaft
 • 1 tsk honning
Coleslaw
 • 10 stk gulerødder
 • 1/2 stk spidskål
 • 12 stk cornichoner
Sådan gør du
Pulled chicken
 1. I en skål blandes paprika, salt og peber sammen med tomatpuré, chili, honning chili og vand.

 2. Pil løg og hvidløg og hak det fint. Varm en pande med olie, og svits løgene heri. 

 3. Tilsæt kyllingebryst og krydderiblandingen og svits, til kyllingen er brunet.

 4. Tag hele blandingen af og hæld det i en stegepose og bag i ovnen ved 150 grader i 2 timer. Du kan også bage det i en ildfast fad med låg. Brug 2 gafler til at skille kødet med.

Coleslaw
 1. Start med at lave dressingen, ved at vende alle ingrendienserne sammen og smag til med salt og peber.

 2. Skræl gulerødder og riv dem fint på et rivejern. Snit spidskålet fint - det samme med cornichoner. 

 3. Vend alle komponenter sammen med dressingen. 

 4. Så er du klar til byg-selv-burger. Velbekomme.

Pulled chicken burger med sund coleslaw

Pulled chicken burger med sund coleslaw

Del med en du holder af:

2
Skriv en kommentar

avatar

  Abonner  
Nyeste Ældste Mest upvotede
Giv besked om
Britta Nielsen
Gæst
Britta Nielsen

Hej. Meget lækre opskrifter men hvorfor kan jeg ikke printe dem ud.For kun det øverste med og ikke selve opskriften. Håber i kan hjælpe.På forhånd tak. Venlig Hilsen B Nielsen.

marialottes
Gæst

Kære Britta. Ja, det lyder da mærkeligt! Men det kan jeg desværre ikke svare dig på hvorfor den gør. Øv øv. Kh Maria

Pulled chicken burger med sund coleslaw
Sidste weekend stod den på hjemmelavet pulled chicken burger. Jeg har før fået pulled pork burger, men var ikke så begejstret, da jeg ikke er så glad for alt slags svinekød. Jeg har længe gerne ville afprøve mig med kylling i stedet, og jeg vil lige slå fast. Dét kan jeg SÅ meget bedre lide! Det smagte så lækkert og sammen med coleslaw, var der ikke et øje tørt.

PULLED CHICKEN BURGER

Jeg går ret meget op i at lave min mad selv fra bunden, hvorfor jeg også til disse burgere selv bagte luftige fuldkorns burgerboller. Vi fik en cremet coleslaw, som min mor lavede af skyr og creme fraiche, hvilket var lækkert så den ikke virkede så tung- og fed. Det var en perfekt kombination til kødet, som desuden var super nemt at tilberede. Kødet skal bare passe sig selv i ovnen. Min mor stod som sagt for coleslaw samt pulled chicken. Hendes opskrift på coleslaw er bare så lækker – den dressing, som hun laver er bare så god, og vi bruger den også ofte i andre sammenhænge. Den er både cremet, sød og syrlig på samme tid.

Pulled chicken burger med sund coleslaw

FÅ OPSKRIFT PÅ PULLED CHICKEN BURGER HER:

5 fra 1 stemme
Pulled chicken burger med sund coleslaw
PULLED CHICKEN BURGER
Forb. tid
3 t 20 min
Tilb. tid
15 min
Samlet tid
3 t 35 min
 
Ret: Aftensmad
Antal: 4 Personer
Ingredienser
Pulled chicken
 • 300 g kyllingebryst uden skind
 • 1 tsk tørret chili
 • 1 stk løg
 • 2 fed hvidløg
 • 1 dåse tomatpuré, 140 g
 • 2 tsk honning
 • 5 spsk vand
 • 1 tsk røget paprika
Dressing
 • 3 spsk cremefraiche
 • 3 spsk skyr eller cremefraiche
 • 3 spsk sød sennep
 • 1 spsk citronsaft
 • 1 tsk honning
Coleslaw
 • 10 stk gulerødder
 • 1/2 stk spidskål
 • 12 stk cornichoner
Sådan gør du
Pulled chicken
 1. I en skål blandes paprika, salt og peber sammen med tomatpuré, chili, honning chili og vand.

 2. Pil løg og hvidløg og hak det fint. Varm en pande med olie, og svits løgene heri. 

 3. Tilsæt kyllingebryst og krydderiblandingen og svits, til kyllingen er brunet.

 4. Tag hele blandingen af og hæld det i en stegepose og bag i ovnen ved 150 grader i 2 timer. Du kan også bage det i en ildfast fad med låg. Brug 2 gafler til at skille kødet med.

Coleslaw
 1. Start med at lave dressingen, ved at vende alle ingrendienserne sammen og smag til med salt og peber.

 2. Skræl gulerødder og riv dem fint på et rivejern. Snit spidskålet fint - det samme med cornichoner. 

 3. Vend alle komponenter sammen med dressingen. 

 4. Så er du klar til byg-selv-burger. Velbekomme.

Pulled chicken burger med sund coleslaw

Pulled chicken burger med sund coleslaw

Del med en du holder af:

2
Skriv en kommentar

avatar

  Abonner  
Nyeste Ældste Mest upvotede
Giv besked om
Britta Nielsen
Gæst
Britta Nielsen

Hej. Meget lækre opskrifter men hvorfor kan jeg ikke printe dem ud.For kun det øverste med og ikke selve opskriften. Håber i kan hjælpe.På forhånd tak. Venlig Hilsen B Nielsen.

marialottes
Gæst

Kære Britta. Ja, det lyder da mærkeligt! Men det kan jeg desværre ikke svare dig på hvorfor den gør. Øv øv. Kh Maria

TILMELD DIG MIT NYHEDSBREV. BLIV OPDATERET MED SÆSONENS OPSKRIFTER OG FÅ EN HILSEN I NY & NÆ MED INSPIRATION - BÅDE TIL KØKKENET & GANEN
Luk menu