Mandler kan så meget mere end blot bruges som snacks. Brug dem som drys på kager eller i salater. Hakkede mandler i kager smager også skønt. Eller blend dem til mandelmel og brug det i stedet for den almindelige hvedemel. Mandlerne giver en skøn smag og lækker tekstur til bagværket. Her på siden har jeg samlet alle mine opskrifter med mandler. Jeg håber at du finder inspiration.
Mandler
Opskrifter med mandler
Jeg har altid mandler i min køkkenskuffe, da de kan bruges til så mange ting i madlavningen. Prøv at blend dem til mandelmel og brug dem i en kage, som i denne opskrift på marokkansk appelsinkage med mandler eller i en sprød blommetærte med mandelfyld.
Mandler smager også skønt hakkede og tilfører noget knas i en rabarbercrumble med marcipan og mandler eller i en sprød banangranola. Mandler kan også bruges i det salte køkken og tilfører ekstra knas til en tærte med laks og spinat.
Vi kommer heller ikke udenom de klassiske saltmandler, som er sprøde og lækre og perfekte som snacks.