Chokoladegrød med lækker topping

Reklame

Chokoladegrød? Jeg knus-elsker simpelthen grød og som jeg har nævnt før, så kunne jeg sagtens spise det både morgen, middag og aften. Jeg har altid en “basis-opskrift” på grød, som jeg bruger hver gang, hvor jeg ind imellem tilføjer lidt ekstra smag eller ingredienser. Det har jeg gjort i dag, i form af rå kakaopulver, som farven fint røber. Det smager virkelig lækkert – specielt hvis du kombinere det med banan og peanutbutter på toppen. Udover det, har jeg også toppet med lidt ekstra salt- og sødt i dag.

{ Chokoladegrød, én person }

1 dl grovvalsede havregryn
2,5 dl mandeldrik, almindelig mælk eller vand
1 spsk. chiafrø
et lille nip salt
1 spsk. rå kakaopulver
1 spsk. sødende (f.eks. honning, sukrin, agavesirup, stevia eller lign.)


Kom havregryn med mælken i en gryde og bring det i kog. Tilsæt kakaopulver og salt og lad det koge i 1-2 minutter under omrøring. Når grøden begynder at tykne tilsættes æggehviden, mens der røres godt. Top med hvad du lyster – jeg brugte banan, peanutbutter og Earth Control’s mix med nuts & choko. Velbekomme!

TAK, FORDI DU LÆSER MED ♥

Følg også gerne med på min Facebookside, eller Instagram og Bloglovin

Kærligst Maria Charlotte

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fuldkorns foccacia med soltørret tomat og rosmarin