Chokoladegrød med lækker topping

Reklame

Chokoladegrød? Jeg knus-elsker simpelthen grød og som jeg har nævnt før, så kunne jeg sagtens spise det både morgen, middag og aften. Jeg har altid en “basis-opskrift” på grød, som jeg bruger hver gang, hvor jeg ind imellem tilføjer lidt ekstra smag eller ingredienser. Det har jeg gjort i dag, i form af rå kakaopulver, som farven fint røber. Det smager virkelig lækkert – specielt hvis du kombinere det med banan og peanutbutter på toppen. Udover det, har jeg også toppet med lidt ekstra salt- og sødt i dag.

{ Chokoladegrød, én person }

1 dl grovvalsede havregryn
2,5 dl mandeldrik, almindelig mælk eller vand
1 spsk. chiafrø
et lille nip salt
1 spsk. rå kakaopulver
1 spsk. sødende (f.eks. honning, sukrin, agavesirup, stevia eller lign.)


Kom havregryn og chiafrø med mælken i en gryde og bring det i kog. Tilsæt kakaopulver og salt og lad det koge i 1-2 minutter under omrøring, til den er fast og cremet. Top med hvad du lyster – jeg brugte banan, peanutbutter og Earth Control’s mix med nuts & choko. Velbekomme!

TAK, FORDI DU LÆSER MED ♥

Følg også gerne med på min Facebookside, eller Instagram og Bloglovin

Kærligst Maria Charlotte

2 kommentarer

 • Mia

  ingredienslisten og fremgangsmåden passer ikke rigtig sammen

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marialotte

   Hej Mia,
   Nej, det kan jeg da godt se – jeg har ikke lige fået sat chiafrøene ned i fremgangsmåden. De skal koge med 🙂 Tak for dit opmærksomme øje.
   Kh Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fuldkorns foccacia med soltørret tomat og rosmarin