Hjemmelavet peanutbutter

Peanutbutter opskrift

Cremet kanelgrød med hjemmelavet peanutbutter – en perfekt kombi, hvis du spørger mig. Jeg spiser ofte grød til morgenmad derhjemme. Som du kan se på billederne, elsker jeg at kræse om toppingen – altid med frugt, kanel og vigtigst af alt – altid peanutbutter!

Kanelgrød med hjemmelavet peanutbutter

Hjemmelavet peanutbutter

Cremet kanelgrød med hjemmelavet peanutbutter – en perfekt kombi. Få den lækreste opskrift på nøddesmør med peanuts her.
5 fra 2 stemmer
Antal: 1 Portion
Forberedelse10 minutter
Tilberedelse20 minutter
I alt30 minutter

Ingredienser

Hjemmelavet peanutbutter

Køkkenudstyr

Fremgangsmåde

Havregrød

  • Kom havregryn og chiafrø, sammen med vand og mælk i en gryde og bring det i kog. Tilsæt salt og kanel. Top med hvad du lyster – jeg brugte banan, hjemmelavet peanutbutter, frysetørrede jordbær, hampefrø og kokossukker blandet med lidt mere kanel.

Hjemmelavet peanutbutter

  • Rist peanuts af på en varm pande, til de begynder at blive gyldne. Kom dem derefter i en kraftig fodprocessor (eller minihakker) sammen med olie og sødme. Blend godt, til massen er ensartet og cremet – ha’ tålmodighed, det tager lidt tid. Omkring 10-15 minutter.
  • Stop foodprocessoren ind i mellem, skrab kanterne og blend videre. Opbevares i et skoldet glas.
  • Nyd en spsk på din grød.
  • Velbekomme. 
Fik du lavet opskriften?Jeg vil elske at se hvordan det gik! Tag mig endelig på Instagram @marialottesdk
Peanutbutter opskrift til havregrød

Opskrift på hjemmelavet nøddesmør med peanuts

Jeg har kastet mig ud i projekt hjemmelavet nøddesmør – det er ikke sidste gang! Det er virkelig simpelt og lækkert. Og så er det tilmed billigere! Win-win. Konsistensen er dejlig cremet og blød. Du kan også lave den mere crunchy, ved at forkorte blendetiden lidt. Begge dele er lækkert!

Hjemmelavet peanutbutter som topping

Jeg elsker at bruge den hjemmelavet peanutbutter ovenpå min morgenmad. Jeg bruger den på alt fra klassisk havregrød, til nemme bananpandekager eller bananvafler.

Tip: Har du nogle peanuts tilovers, kan du komme det i hjemmelavet snickerskage, hvor du tilmed kan bruge din egen peanutbutter du lige har lavet.

Verdens nemmeste Peanutbutter opskrift
DEL MED EN DU HOLDER AF:
Maria Charlotte
Maria Charlotte

Maria Charlotte er opskriftsudvikler, madfotograf og kogebogsforfatter til "Velsmag". Med en uddannelse i Ernæring- og sundhed udvikles alle opskrifter med fokus på spændende og velsmagende comfort food, der pifter hverdagens madlavning op. Her er hverdagsmaden nem og overskuelig, og så får du simple indkøbslister og kortere tilberedningstid.

Articles: 985
Abonner
Giv besked om
Opskriftsvurdering
Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments