Smoothiebowl med blåbær og spinat

Smoothiebowl med blåbær og spinat

Smoothiebowl med blåbær og spinatSmoothiebowl, greenie, nicecream eller bare smoothie? Kært barn har mange navne. Navnet er egentlig også ligegyldigt, sålænge indholdet er lækkert. Men i dag tillader jeg mig alligevel at kalde den smoothiebowl, da den er i en skål. Faktisk er det jo egentlig en slags (grøntsags)is – en is med sødme, god konsistens også er den fyldt med gode vitaminer, win-win! Det ér altså en så nem måde hvorpå du lige kan få lidt ekstra grønt ind i din hverdag.

SMOOTHIEBOWL MED BLÅBÆR

Jeg laver som regel altid mine smoothies på slum – medmindre jeg skal dele en opskrift, som nu. Du kan altid opgradere min version med ekstra mængder grønt, som jeg er fortaler for, at man putter ekstra af i. Nedestående smoothie holder mig mæt utrolig længe. Hvis du er vild med smoothies, kan du finde en lækker opskrift med bl.a. basilikum lige her.

FÅ OPSKRIFTEN PÅ SMOOTHIE MED SPINAT OG BLÅBÆR HER:

0 fra 0 stemmer
Smoothiebowl med blåbær og spinat
SMOOTHIEB MED BLÅBÆR
Forb. tid
5 min
Tilb. tid
5 min
Samlet tid
10 min
 
Ret: Morgenmad
Antal: 1 Portion
Ingredienser
 • 1 stk banan, frossen
 • 1 dl mandelmælk eller almindelig mælk
 • 100 g spinat, gerne frossen
 • 1/2 stk avokado
 • 1 dl frosne blåbær
 • 1/2 tsk vaniljepulver
 • 1 spsk chiafrø
Sådan gør du
 1. Det hele blendes sammen også kan du nyde det med lige den topping du har lyst til. 

 2. Jeg brugte vaniljepulver, kokoschips og mandler.

 3. Velbekomme. 

Del med en du holder af:

Skriv en kommentar

avatar

  Abonner  
Giv besked om
Smoothiebowl med blåbær og spinatSmoothiebowl, greenie, nicecream eller bare smoothie? Kært barn har mange navne. Navnet er egentlig også ligegyldigt, sålænge indholdet er lækkert. Men i dag tillader jeg mig alligevel at kalde den smoothiebowl, da den er i en skål. Faktisk er det jo egentlig en slags (grøntsags)is – en is med sødme, god konsistens også er den fyldt med gode vitaminer, win-win! Det ér altså en så nem måde hvorpå du lige kan få lidt ekstra grønt ind i din hverdag.

SMOOTHIEBOWL MED BLÅBÆR

Jeg laver som regel altid mine smoothies på slum – medmindre jeg skal dele en opskrift, som nu. Du kan altid opgradere min version med ekstra mængder grønt, som jeg er fortaler for, at man putter ekstra af i. Nedestående smoothie holder mig mæt utrolig længe. Hvis du er vild med smoothies, kan du finde en lækker opskrift med bl.a. basilikum lige her.

FÅ OPSKRIFTEN PÅ SMOOTHIE MED SPINAT OG BLÅBÆR HER:

0 fra 0 stemmer
Smoothiebowl med blåbær og spinat
SMOOTHIEB MED BLÅBÆR
Forb. tid
5 min
Tilb. tid
5 min
Samlet tid
10 min
 
Ret: Morgenmad
Antal: 1 Portion
Ingredienser
 • 1 stk banan, frossen
 • 1 dl mandelmælk eller almindelig mælk
 • 100 g spinat, gerne frossen
 • 1/2 stk avokado
 • 1 dl frosne blåbær
 • 1/2 tsk vaniljepulver
 • 1 spsk chiafrø
Sådan gør du
 1. Det hele blendes sammen også kan du nyde det med lige den topping du har lyst til. 

 2. Jeg brugte vaniljepulver, kokoschips og mandler.

 3. Velbekomme. 

Del med en du holder af:

Skriv en kommentar

avatar

  Abonner  
Giv besked om
TILMELD DIG MIT NYHEDSBREV. BLIV OPDATERET MED SÆSONENS OPSKRIFTER OG FÅ EN HILSEN I NY & NÆ MED INSPIRATION - BÅDE TIL KØKKENET & GANEN
Luk menu