Asiatisk inspireret nudelsalat med kylling

Asiatisk inspireret nudelsalat med kylling

Asiatisk inspireret nudelsalat med kylling En asiatisk-inspireret salat med ingefær- og hvidløgsmarinade. Jeg elsker en dejlig salat, som stadig har lidt bid og mætter mig. Denne asiatisk salat med nudler er et godt bud på, hvad jeg mener. Du kan spise den med kolde nudler eller varme nudler. Salaten fungere godt, både kold og varm.

ASIATISK NUDELSALAT

Thaisalat, risnudelsalat, vietnamesisk salat, wok med grønt eller bare asiatisk salat? Kært barn, har mange navne. Kald den hvad ud vil – det bliver den nemlig ikke ringere af. Hæhæ. I denne nudelsalat får du en masse dejlige sprøde og friske grøntsager. Salaten er vendt med en frisk limedressing, der får det hele til at gå op i en højere enhed.

FÅ OPSKRIFT PÅ EN LÆKKER SPICY NUDELSALAT HER:

5 fra 1 stemme
Asiatisk inspireret nudelsalat med kylling
ASIATISK NUDELSALAT
Forb. tid
10 min
Tilb. tid
10 min
Samlet tid
20 min
 
Ret: Aftensmad, Salat
Antal: 2 Personer
Ingredienser
  • 400 g kylling inderfilet
  • 100 g sukkerærter
  • 3 stk gulerødder
  • 1 stk peberfrugt
  • 2 håndfulde bønnespire
  • 1 stk løg
  • 1/2 tsk chiliflager
  • 1/2 tsk salt
  • 2 spsk fiskesauce
  • 1 fed hvidløg, presset
  • 1 cm ingefær, revet
  • 1 pakke risnudler
Topping
  • 1 dl saltede peanuts
Dressing
  • 1 tsk ingefær, revet
  • 1 fed hvidløg, presset
  • 1 stk lime, saften
  • 2 spsk fiskesauce
Sådan gør du
  1. Snit peberfrugt og gulerødder i fine lange strimler og snit løget i tynde skiver. 

  2. Vask sukkerærterne og bønnespirerne.

  3. Varm olien op på panden og tilsæt løg samt ingefær og hvidløgspasterne sammen med chiliflagerne. 

  4. Svits det hele godt sammen og steg kyllingen med og tilsæt salt, peber, og fiskesauce.

  5. Kog imens dine risnudler og lav dressingen, ved at røre ingredienser sammen.

  6. Tag dine grøntsager og svits dem kort på panden, sammen med kyllingen. 

  7. Når risnudlerne er færdige serveres de i en skål med kylling- og grøntsagsblandingen ovenpå. 

  8. Vend det evt. med dressingen eller server det ved siden af.

  9. Velbekomme!

Opskriftsnoter

TIP: Kan nydes, både kold og varm. Velbekomme!

Del med en du holder af:

Skriv en kommentar

avatar

  Abonner  
Giv besked om

Asiatisk inspireret nudelsalat med kylling En asiatisk-inspireret salat med ingefær- og hvidløgsmarinade. Jeg elsker en dejlig salat, som stadig har lidt bid og mætter mig. Denne asiatisk salat med nudler er et godt bud på, hvad jeg mener. Du kan spise den med kolde nudler eller varme nudler. Salaten fungere godt, både kold og varm.

ASIATISK NUDELSALAT

Thaisalat, risnudelsalat, vietnamesisk salat, wok med grønt eller bare asiatisk salat? Kært barn, har mange navne. Kald den hvad ud vil – det bliver den nemlig ikke ringere af. Hæhæ. I denne nudelsalat får du en masse dejlige sprøde og friske grøntsager. Salaten er vendt med en frisk limedressing, der får det hele til at gå op i en højere enhed.

FÅ OPSKRIFT PÅ EN LÆKKER SPICY NUDELSALAT HER:

5 fra 1 stemme
Asiatisk inspireret nudelsalat med kylling
ASIATISK NUDELSALAT
Forb. tid
10 min
Tilb. tid
10 min
Samlet tid
20 min
 
Ret: Aftensmad, Salat
Antal: 2 Personer
Ingredienser
  • 400 g kylling inderfilet
  • 100 g sukkerærter
  • 3 stk gulerødder
  • 1 stk peberfrugt
  • 2 håndfulde bønnespire
  • 1 stk løg
  • 1/2 tsk chiliflager
  • 1/2 tsk salt
  • 2 spsk fiskesauce
  • 1 fed hvidløg, presset
  • 1 cm ingefær, revet
  • 1 pakke risnudler
Topping
  • 1 dl saltede peanuts
Dressing
  • 1 tsk ingefær, revet
  • 1 fed hvidløg, presset
  • 1 stk lime, saften
  • 2 spsk fiskesauce
Sådan gør du
  1. Snit peberfrugt og gulerødder i fine lange strimler og snit løget i tynde skiver. 

  2. Vask sukkerærterne og bønnespirerne.

  3. Varm olien op på panden og tilsæt løg samt ingefær og hvidløgspasterne sammen med chiliflagerne. 

  4. Svits det hele godt sammen og steg kyllingen med og tilsæt salt, peber, og fiskesauce.

  5. Kog imens dine risnudler og lav dressingen, ved at røre ingredienser sammen.

  6. Tag dine grøntsager og svits dem kort på panden, sammen med kyllingen. 

  7. Når risnudlerne er færdige serveres de i en skål med kylling- og grøntsagsblandingen ovenpå. 

  8. Vend det evt. med dressingen eller server det ved siden af.

  9. Velbekomme!

Opskriftsnoter

TIP: Kan nydes, både kold og varm. Velbekomme!

Del med en du holder af:

Skriv en kommentar

avatar

  Abonner  
Giv besked om
TILMELD DIG MIT NYHEDSBREV. BLIV OPDATERET MED SÆSONENS OPSKRIFTER OG FÅ EN HILSEN I NY & NÆ MED INSPIRATION - BÅDE TIL KØKKENET & GANEN
Luk menu